Paragnost Eddie en Consulenten

Puur Medium

Een puur medium kan jou zeer goed bijstaan tijdens een spiritueel consult. Een puur medium kan jou goed bijstaan, omdat zij niet alleen beschikken over paranormale gaven. Ze hebben een lijntje met boven. Waardoor ze alleen vanuit puurheid antwoorden voor jou doorkrijgen.

Puur Medium Paragnost Eddie

Puur mediumschap

Zo beschikken mediums over paranormale gaven waardoor zij waarnemingen kunnen doen die anderen niet kunnen doen. Het is zo dat mediums en paragnosten een spirituele gave hebben. Waardoor zij jou kunnen helpen met inzichten en antwoorden. Puur Mediums zijn in staat jouw energie te lezen, maar ook je ziel. Zodat ze de situatie waarin jij je bevindt heel goed kunnen duiden. Dit is puur mediumschap.

Bekijk alle consulenten
Medium Dinétha
Beschikbaar
Box 47: Medium Dinétha
Ik ben een krachtig maar ook invoelend medium. Werk met Aartsengelen, derde oog en Tarot. Leg contact met zielen. Kijk in het verleden, heden en toekomst.
Paragnost Eddie
Offline
Box 01: Paragnost Eddie
Helderziend, heldervoelend paragnost, relatie coach. Helderziend, heldervoelend paragnost, relatie coach.
Medium Rita
Offline
Box 02: Medium Rita
All-round medium op alle vlakken thuis, graag kijk ik samen met u naar de vraagstukken en help ik u er graag bij.
Medium Catharina
Offline
Box 03: Medium Catharina
Zien, horen , voelen, lenormand , feng shui , numerologie , horoscopen en hekserij
Claire
Offline
Box 04: Claire
Zeer sterk invoelend medium. Verschaf helderheid elke situatie. Wijze raad, toekomstprognose, allround coach, kaartlegging, helderwetend-voelend, liefdesvragen, persoonlijke groei.
Medium Nemye
Offline
Box 05: Medium Nemye
Welkom op mijn profiel lief mens en fijn dat je er bent. Ik ben een geboren helder voelend, helderziend, helder wetend en empatisch coach.
Wicca Seline
Offline
Box 06: Wicca Seline
Merry Meet, mijn naam is Seline. Zoekt u inzicht en antwoorden over de liefde, uw relaties of uw carrière? Met behulp van de 5 elementen zal ik u helpen.
Klanten Service
Offline
Box 07: Klanten Service
Klanten Service
Medium Sacha
Offline
Box 08: Medium Sacha
ik ben Sacha, Ik ben bereikbaar voor onderwerpen als relaties, de liefde, contact met overleden dierbaren, zielsverwanten en tweelingzielen .
Medium Arlette
Offline
Box 09: Medium Arlette
Spiritueel raadgeefster en gespecialiseerd op het gebied van Reiki, Aura- en chakrahealing, Edelstenen, Zielsverwanten, HSP, Nieuwetijdskinderen, Starseeds, Draken energie, ........
Maria
Offline
Box 10: Maria
Life Coach Maria.. Wat leuk dat je mijn profiel bezoekt. Ik werk vanuit mijn intuïtie en ondersteun mij hierbij met de kaarten van Lenormand of Engelenkaarten en symbolen. Laat mij een steun zijn in de weg die je bewandelt.
Medium Avina
Offline
Box 12: Medium Avina
Geboren met de gave. Heldervoelend, wetend en horend. Ook kan ik contact maken met overleden dierbaren.
Medium Adrienne
Offline
Box 13: Medium Adrienne
Paragnost/ healer /reader Heb inmiddels al 35 jaar een healing/reading praktijk .
Medium Kimberly
Offline
Box 14: Medium Kimberly
Ik ben Medium Kimberly, helder wetend en helder voelend. Eerlijk, zuiver, duidelijk, gevoelig en empathisch zonder oordeel.
Paragnost Alieda
Offline
Box 15: Paragnost Alieda
Helderziend, heldervoelend, kaartleggingen. Specialisaties relaties, praktische spiritualiteit, transformaties en zakelijke (juridische) aangelegenheden.
Philippa
Offline
Box 16: Philippa
Jaren lange ervaring als paragnost/medium. Ik kan obstakels in uw leven goed aanvoelen en daar u een goed advies in geven en samen met mijn gidsen tot een oplossing komen.
Medium Celesta
Offline
Box 17: Medium Celesta
Gespecialiseerd in Tweelingzielen/divine en narcistische relaties. Ik ben een Healer (Shamballa), Medium, Paragnost en Coach.  
Astrid (2)
Offline
Box 18: Astrid (2)
Astrid is nummerloge, helderziend -wetend en voelend .Tevens legt zie de lenormand kaarten en de titania's geluks kaarten. Aan de hand van je geboortedatum geeft ze een uit gebreide persoons beschrijving. Ze is ervaren ,helder en to the point!!!
Paragnoste Lotus
Offline
Box 19: Paragnoste Lotus
Sinds 2015 met veel plezier fulltime Paragnost-Medium. Lenormandkaarten,Engelenkaarten. Helderziend,-voelend en Horend.
Jarta
Offline
Box 20: Jarta
Jarenlange ervaring als heldervoelend, helderziend en helderwetend Medium, Paragnost en Consultant. Werk vraag- en oplossingsgericht. Heb zuivere gidsen. Ik luister, inspireer, maak mensen blij en krachtig en help om de juiste beslissingen te nemen.
Johanna
Offline
Box 21: Johanna
Zeer ervaren en gewoon! Eerlijk en to the point readings en bereikbaar voor onderwerpen: relaties, nieuwe liefde, vreemdgaan, werk, leven in overvloed, spiritualiteit
Manuela Medium
Offline
Box 22: Manuela Medium
Helderziend mediamiek coach
Medium Laura
Offline
Box 23: Medium Laura
Medium, Ik leg al 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.
Medium Arezu
Offline
Box 24: Medium Arezu
Mijn naam is Arezu, sterk helderziende  medium afkomstig uit het Oude Perzië.
Medium Eleonora
Offline
Box 25: Medium Eleonora
TRANCE MEDIUM- HELDERZIENDE -NUMEROLOGE. Ik mag boodschappen van Gene Zijde aan U doorgeven . Ontdek u levensmissie. Contact met overledenen.
Annick
Offline
Box 26: Annick
Heldervoelend, wetend en ziend Spiritueel coach en NLP, healer, kaartenreading. Ik ondersteun je graag met al jouw levensvragen. Ik voel op je in en haal veel uit je stem. Vaak komen daar ook beelden bij door en geef je door wat je op dit moment nodig hebt, dit gaat gepaard met een kaartlegging vaak. Ook middels spirituele coaching en NLP kan ik je de juiste tools aanreiken om je inzicht te geven en je nog meer in je eigen kracht komt te staan, zodat het weer vrij bij je kan stromen. Zelf heb ik met regelmaat voorspellende dromen, ik kan jou helpen hierin jouw specifieke droom te verhelderen. Met mijn Reiki en stem achtergrond en ervaringen mag ik je desgewenst een helende werking doorgeven. Wie weet spreken wij elkaar Liefdevolle groet
Medium Helen
Offline
Box 27: Medium Helen
Ik ben spiritueel coach en fungeer als doorgeefluik voor de spirituele wereld. Je kunt bij mij terecht voor antwoorden en inzichten
Medium Maan
Offline
Box 28: Medium Maan
Medium, helderziend , horend en wetend . Dank zij mijn gave mag ik aan je doorgeven wat er in de nabije toekomst en nu belangrijk voor je is
Ruud
Offline
Box 29: Ruud
Zien, voelen en weten op een heldere manier. Vele jaren ervaring. Vragen op alle gebieden en situaties mogelijk. Bewustzijnsverruiming omtrent zaken en prive problemen.
Emy
Offline
Box 30: Emy
Begrijp je behoefte aan diepgaande inzichten en heldere antwoorden? Je bent hier op de juiste plek. Welkom.
Medium Kaatje
Offline
Box 31: Medium Kaatje
Helderziend-horend , kaartlegging algemeen, jaar, kwartaal, liefde/ werk, rechtbank , Spirituele ontwikkeling "tweelingzielen" Contact gene zijde +40j ervaring  
Medium Angel
Offline
Box 32: Medium Angel
Ervaren invoelend medium, helderwetend, heldervoelend, reikimaster, magnetiseur, coach en therapeut, psychologie en gezinstherapie gestudeerd.
Spiritueel Coach Ingrid
Offline
Box 33: Spiritueel Coach Ingrid
Spiritueel en maatschappelijk coach, Tweelingzielen, Narcistische relaties, Persoonlijke ontwikkeling, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades
Debby
Offline
Box 34: Debby
We ontmoeten elkaar niet per toeval maar gewoon omdat het tijd is! Astrologie, Kaart Lezen, Droomanalyses en meer.
Medium Francis
Offline
Box 35: Medium Francis
Medium-paragnost Francis. kan op afstand healingen geven. Met haar helder voelend, ziend, en horendheid kan zij uw twijfels wegnemen
Albertus
Offline
Box 36: Albertus
Elke vraag verdient een helder antwoord. Quantum-coach,magnetiseur, helderziend, heldervoelend. Transformatie, twinsouls, liefde/relaties, zielsconnecties, carrière, healer, HSP.
Geziena
Offline
Box 37: Geziena
Heldervoelend paragnoste, lenormand, engelenkaartlegging, pendelen, droomuitleg....
Rosa
Offline
Box 38: Rosa
Helderwetend, intuïtief paragnoste en tarotiste geboren in Roemenië. Voor oplossingsgerichte gesprekken met betrekking tot relaties op zielsniveau, werk..
Medium Cecile
Offline
Box 39: Medium Cecile
Gevoelig medium. Zij wordt geleid door haar Aartsengel Jeremiel. Cissie legt graag voor jou Tarot..
Chantalle
Offline
Box 40: Chantalle
Medium, kaartlegster, Healer op afstand. Voor al uw vragen/inzichten mag u mij bellen!
Paragnost Heleen
Offline
Box 41: Paragnost Heleen
Ik ben geboren met een gave, helderziend en heldervoelend en helderwetend. Gespecialiseerd in liefdes relaties en het omschrijven van mensen/ontleden van mensen.
Medium Melissa
Offline
Box 42: Medium Melissa
Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Ik help u graag om meer Inzichten te krijgen in situaties die u dwars zitten.
Elliz
Offline
Box 43: Elliz
ik kan en wil je graag helpen en meedenken. Ik ben helderziend en heldervoelend en heb ervaring met de pendel en met tarotkaarten. Hoop je de goede weg te wijzen. 
Medium Kyra
Offline
Box 44: Medium Kyra
Heldervoelend, helderwetend en helderhorend
Medium Zeno
Offline
Box 45: Medium Zeno
Zeer ervaren heldervoelend, helderziend, helderwetend Medium, Kaartlegger en Consultant. Heb loepzuivere gidsen. Werk vraag- en oplossingsgericht. Als inspirator en navigator geef ik u heldere antwoorden op persoonlijk en/of zakelijk vlak. Voordat ik u kan helpen heb ik uw voornaam en geboortedatum nodig, ook van degene waar u vragen over heeft.
Medium Ariël
Offline
Box 48: Medium Ariël
Medium ARIËL, zeer ervaren. Sterk helderziend met kaarten. Voor al je levensvragen. Liefde, geluk, je soulmate
Medium Joze
Offline
Box 49: Medium Joze
Helderziende en Heldervoelend Medium. Zij is gespecialiseerd in liefdes-en relatie vragen maar ook voor een toekomstprognose ....
Medium Gonny
Offline
Box 50: Medium Gonny
Medium, Heldervoelend Helderziend en Helderhorend! Gespecialiseerd op het gebied van liefde, relatie, werk, verleden, heden en toekomst.
Medium Erika
Offline
Box 52: Medium Erika
Mijn naam is Erika al jaren werk ik binnen mijn praktijk als levens coach. en begeleid mensen met relatie stress angsten gedragsproblematiek. en trauma's en karmische relaties. geef energetische behandelingen dit in combinatie met kristallen en edelstenen. Heb je vragen over een betekenis van een kristal of edelsteen bel me dan.
Medium Eefje
Offline
Box 54: Medium Eefje
Geboren met helderzien voelen en horen weten en ruiken kunt u me benaderen voor een fotoreading waarbij ik specifieke informatie doorkrijg
Medium Noa
Offline
Box 56: Medium Noa
Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......
Medium nina
Offline
Box 57: Medium nina
Paragnost, medium, luisterkindwerker, hypnotherapeut. Ik krijg de informatie vanuit jouw energie en de informatie vertaal ik naar bruikbare inzichten.
Medium Sonja
Offline
Box 59: Medium Sonja
Heldervoelend-zien-horend medium en paragnost werkt met liefdevolle Engelen en Gidsen. Tijdens het consult ......
Brigit
Offline
Box 60: Brigit
Paragnost, Spiritueel Coach, Heldervoelend, Reiki master & Kaartlegging. Specialisaties relatie, familie en bedrijfsmatige vraagstukken.
Paragnost Richard
Offline
Box 61: Paragnost Richard
Medium, paragnost. Voor al uw vragen.
Medium Angelique
Offline
Box 62: Medium Angelique
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Medium Julia
Offline
Box 63: Medium Julia
Helderziend kaartlegster ik kan antwoord geven op liefde , familie en werk. Ik gebruik hierbij zigeunerkaarten, engelenkaarten..
Paragnost Mira
Offline
Box 64: Paragnost Mira
Paragnost, rustgevend medium, helderziend, heldervoelend en helderhorend. kaartlegster, Gespecialiseerd in relatieproblemen
Mary van Belzen
Offline
Box 65: Mary van Belzen
Ik geef gechannelde boodschappen vanuit de sterren. Voor al je persoonlijke en zakelijke vragen.
Janaina
Offline
Box 66: Janaina
Hoogsensitief, empatisch luisterend oor. Door het werken als hulpverlener en verpleegkundige heb ik veel mensenkennis opgedaan. Levenservaren en wereldwijs sta ik u te woord. Also english, auch deutsch.
Jessie
Offline
Box 68: Jessie
Paragnost - Gespecialiseerd in toekomst voorspellingen!
Medium Dewika
Offline
Box 69: Medium Dewika
Met behulp van mijn tarotkaarten en heldervoelend vermogen geef ik u inzicht in uw huidige situatie en vooruitzichten voor de toekomst.
Feline
Offline
Box 70: Feline
Empaat, Telepaat, Paragnost, Trancemedium, Spiritueel Coach en Healer. 25 jaar ervaring in werken met twee- en viervoeters. Ook welkom voor een healing!
Medium Enya
Offline
Box 71: Medium Enya
Hallo lieve mensen ik ben helderziend, helderwetend, heldervoelend medium, paragnoste gespecialiseerd in tweelingzielrelaties,...
Paragnost Lara
Offline
Box 72: Paragnost Lara
Medium en paragnoste, heldervoelend, helderwetend, helderruikend, helderziend. Healer ..
Medium Lizzy
Offline
Box 73: Medium Lizzy
Medium heldervoelend/helderwetend Kaartlegging/toekomst prognose liefde,werk,relatie.....
Celisa
Offline
Box 74: Celisa
Coach/Droomanalyse/Egyptische Tarot. D.m.v.achtergrondkennis met psychologie/parapsychologie/chakraleer/symbolieke kennis en empatisch vermogen kunnen we net iets dieper gaan kijken naar hindernissen die je ervaart. Bij verzoek gebruik ik de Egyptische Tarot. Ontwikkeling in zelfkennis / Transformatie/Dromen hoe je die kan ontcijferen, wat de betekenis is voor jou. Blijft je iets bij wat je niet kan plaatsen? Dan zit er vast een verkapte boodschap waar je (in het moment)niet bij kan. Zit je vast in patronen? Waar komen die vandaan en wat heeft het te betekenen voor jou...Geen vraag is te gek...Ook zit ik op de Chat mocht je dat fijner vinden, je bent welkom! Liefdevolle groet.."Celisa"
Medium Stella
Offline
Box 75: Medium Stella
Helderziend medium, relatie en liefdes problemen in crisis ik geef u graag advies en antwoord . Contact met overledenen.
Koosje
Offline
Box 76: Koosje
Paragnost, Helderziend- voelend en wetend, Transformatiecoach & begeleiding tijdens jouw Spiritueel Ontwaken. Ik leg geen kaarten, werk vraaggericht.
Medium Sara
Offline
Box 77: Medium Sara
Heldervoelend, wetend en paranormaal hoogbegaafd. Ik geef U inzicht in de toekomst. Tevens leg ik ook de lenormandkaarten.
Ziener Kim
Offline
Box 78: Ziener Kim
Medium, paragnoste. lenormand kaarten. Geeft inzicht voor de toekomst. maakt ook gebruik van engelenkaarten/godinnenkaarten..
Medium Margret
Offline
Box 79: Medium Margret
Hay ik ben Sjamaans Medium en Kaartlegster. Ik ben gespecialiseerd in Zielsliefde en Tweelingzielen, al kun je voor al je vragen bij mij terecht, ook over dieren. Ik geloof in de wet van de natuur en dat nix voor nix gebeurd.
Bob
Offline
Box 80: Bob
Helderziend, -wetend en -voelend. Dankzij lijntje met ‘de thuiswereld’ heb ik een zeer hoog bewustzijn over wat er werkelijk speelt op aarde.
Paragnost Ava
Offline
Box 81: Paragnost Ava
Even voorstellen mijn naam is Ava en ik werk al ruim 25 jaar als Paragnost, daarnaast ben ik Relatiecoach, Bewustzijnscoach, Spiritueel Coach en werk ik ook als healer d.m.v zingen. Ik ben helder voelend en helder wetend.
LionHeart
Offline
Box 82: LionHeart
Mijn naam is LionHeart en ik ben hier om licht te werpen op de onbekende paden van uw leven. Met meer dan 15 jaar ervaring als een gerespecteerde paragnost.
Ron Los
Offline
Box 83: Ron Los
Ron Los. Medium, Paragnost en Healer. Voor al uw vragen over het verleden, heden en de toekomst kunt u bij mij terecht.
Mary
Offline
Box 84: Mary
Medium, multi-dimensionaal paragnostisch therapeut, healing, helderziend, -voelend, -wetend.. Kaartlegging, reading. Gidsen, healing. Voor al uw vragen/advies help u graag verder.
Medium Angelia
Offline
Box 86: Medium Angelia
Bekend heldervoelend Medium en lichtwerkster. Ik geef inzichten en antwoorden op al U vragen via de klassieke en Mystieke Lenormandkaarten en engelentherapie.
Kaartlegster Galina
Offline
Box 87: Kaartlegster Galina
Ik ben 40 jaar ervaren kaartlegster. Ik ben helderziend en heldervoelend. Geef goed advies op zakelijk gebied, relatie...
Mybi
Offline
Box 88: Mybi
Ik ben een ervaringsdeskundige op heel veel gebieden. Ik heb veel levenservaring op gebied van zielsverwanten. Ben ook rouwconsulent.Breng rust in moeilijke momenten en heb een luisterend oor.
Elly
Offline
Box 89: Elly
Heldervoelend en -wetend medium en paragnost. Ik stem me af op jouw energie en krijg boodschappen door die voor jouw belangrijk zijn
Medium Anneke
Offline
Box 90: Medium Anneke
Mijn naam is Anneke, ik ben paragnost, medium, sjamaan, mental/spiritueel coach en healer. Ik geef je inzichten en helderheid.
Een puur spiritueel consult

Een puur consult met een medium of paragnost kan plaatsvinden, omdat helderzienden, helderweten of heldervoelen behoort tot de gaven van een medium. Met deze gaven kan een puur medium fungeren als doorgeefluik tussen aarde en de spirituele wereld. Hieronder lees jij de voordelen van een consult met mediums en paragnosten.

Puur Mediums zijn van toegevoegde waarde
  • Zij contact kunnen leggen met overledenen
  • Zij inzicht kunnen geven over hoe het verder gaat
  • Zij problemen kunnen oplossen door contact met de andere wereld
  • Zij advies kunnen geven over keuzes die je maakt
  • Zij boodschappen door kunnen geven van jouw dierbaren in de spirituele wereld
Een professioneel medium helpt jou graag

Een medium kan jou tijdens een consult op verschillende manieren helpen. Zo zijn er sommige mediums die ook astrologen zijn en aan de hand van jouw sterrenbeeld jou tot een bepaald inzicht laten komen in een bepaalde situatie. Zijn er bijvoorbeeld problemen met collega’s dan is het mogelijk dat paragnosten jou hier een nieuw inzicht in geven.

Ook zijn er consulenten die tijdens een gesprek over de toekomst kunnen praten. Een puur medium die een toekomst voorspelling kan doen. Kan bijvoorbeeld iets zeggen over de toekomst in de liefde, van jouw relatie. Het is zo dat helderzienden kennis hebben van dingen die nog komen gaan.

Door een gesprek te hebben met een puur medium weet jij al wat er komen gaat. Zo kun jij je op bepaalde situaties voorbereiden. Ook weten mediums de emoties van anderen aan jou te verklaren. Zodat jij meer begrip kan krijgen voor een bepaalde situatie.

Een puur consult met een medium

De services van een puur medium lopen zeer uiteen. Zij kunnen jouw sterrenbeeld gebruiken om jou te helpen met nieuwe inzichten. Want ook een astroloog houdt rekening met het sterrenstelsel. Ook zijn er consulenten die antwoorden voor jou hebben. doordat zij kunnen communiceren met andere entiteiten.

Welke boodschappen heeft een puur medium voor jou

Wil jij weten wat een medium of paragnost voor een boodschappen voor jou heeft? Dan is de volgende stap om een consult te starten met een puur medium. Het is mogelijk om een bericht te sturen via de chat, zodat je de inhoud nog eens weer kan lezen. Ook is het mogelijk om te (video) bellen met een medium of paragnost. Als jij liever contact hebt via de e-mail is dat ook mogelijk.

Puur medium Paragnost Eddie

Onze consulenten staan de gehele dag door voor jou klaar! Op ieder gewenst moment voor jou kun jij een gesprek starten met een van de consulenten. Zorg er voor dat jij open staat voor de antwoorden die zij jou gaan geven. Daarbij is het belangrijk dat jij je bevind op een plek waar jij je fijn voelt, net als een rustige plek waar jij niet gestoord kan worden. Op deze manier zal het consult soepel verlopen.