Paragnost Eddie en Consulenten

Puur Medium

Een puur medium wil jou graag helpen tijdens een consult. Een puur medium kan jou ook helpen omdat zij beschikken over paranormale gaven. Zo beschikken mediums over paranormale gaven waardoor zij waarnemingen kunnen doen die anderen niet kunnen doen. Het is zo dat mediums en paragnosten een spirituele gave hebben waardoor zij jou kunnen helpen met inzichten en antwoorden.

Een puur consult met een medium of paragnost kan plaatsvinden omdat helderzienden, helderweten of heldervoelen behoort to de gaven van een medium. Met deze gaven kan een puur medium fungeren als doorgeefluik tussen aarde en de spirituele wereld. Hieronder lees jij de voordelen van een consult met mediums en paragnosten.

Mediums zijn van toegevoegde waarde omdat:

  • Zij contact kunnen leggen met overledenen
  • Zij inzicht kunnen geven over hoe het verder gaat
  • Zij problemen kunnen oplossen door contact met de andere wereld
  • Zij advies kunnen geven over keuzes die je maakt
  • Zij boodschappen door kunnen geven van jouw dierbaren in de spirituele wereld

Puur medium

Een professioneel medium helpt jou graag

Een medium kan jou tijdens een consult op verschillende manieren helpen. Zo zijn er sommige mediums die ook astrologen zijn en aan de hand van jouw sterrenbeeld jou tot een bepaald inzicht laten komen in een bepaalde situatie. Zijn er bijvoorbeeld problemen met collega’s dan is het mogelijk dat paragnosten jou hier een nieuw inzicht in geven.

Ook zijn er consulenten die tijdens een gesprek over de toekomst kunnen praten. Een puur medium die een toekomst voorspelling kan doen kan bijvoorbeeld iets zeggen over de toekomst in de liefde, van jouw relatie of een toets. Het is zo dat helderzienden kennis hebben van dingen die nog komen gaan.

Door een gesprek te hebben met een puur medium weet jij al wat er komen gaat. Zo kun jij je op bepaalde situaties voorbereiden. Ook weten mediums de emoties van anderen aan jou te verklaren, zodat jij meer begrip kan krijgen voor een bepaalde situatie.

Een medium die voor jou kaarten kan leggen

Tijdens een consult zijn er ook vele consulenten met heel veel ervaring. Zo zijn er vele met ervaringen wat betreft het leggen van kaarten. Een tarotist is een van deze kaartleggers. Zij kunnen voor jou een tarot legging doen zodat jij tot nieuwe inzichten kan komen.

Heb jij ook al eens gedacht aan een een consult met een paragnost om situaties duidelijker voor jezelf te plaatsen?

Een puur consult met een medium

De services van een puur medium lopen zeer uiteen. Zij kunnen jouw sterrenbeeld gebruiken om jou te helpen met nieuwe inzichten, ook een astroloog houdt rekening met het sterrenstelsel. Ook zijn er consulenten die antwoorden voor jou hebben doordat zij kunnen communiceren met andere entiteiten.

Wil jij weten wat een medium of paragnost voor een boodschappen voor jou heeft? Dan is de volgende stap om een consult te starten met een puur medium. Het is mogelijk om een bericht te sturen via de chat, zodat je de inhoud nog eens weer kan lezen. Ook is het mogelijk om te (video) bellen met een medium of paragnost. Als jij liever contact hebt via de e-mail is dat ook mogelijk.

Onze consulenten staan de gehele dag door voor jou klaar! Op ieder gewenst moment voor jou kun jij een gesprek starten met een van de consulenten. Zorg er voor dat jij open staat voor de antwoorden die zij jou gaan geven. Daarbij is het belangrijk dat jij je bevind op een plek waar jij je fijn voelt, net als een rustige plek waar jij niet gestoord kan worden. Op deze manier zal het consult soepel verlopen.

Voor een consult kun jij contact opnemen met medium Sara.