Paragnost Eddie en Consulenten

Mediums bellen

Mediums en paragnosten hebben contact met de spirituele wereld. Mediums zijn mensen met spirituele krachten. Mediums kunnen communiceren met de geest van een overledene. Zij zijn een schakel tussen de spirituele wereld en de wereld waar wij leven. Wil jij met een medium bellen? Lees dan dit artikel verder.

Een luisterend oor

Heb jij vragen over liefde, werk, relatie of de toekomst? Wil jij contact met overledenen? Wil jij antwoorden op bepaalde levensvragen? Heb jij behoefte aan een life coach, een kaartlegster, healing op afstand, een ervaren paragnost of een luisterend oor dan zullen onze consulenten elke dag voor je klaar staan. Je kunt onze mediums bellen via het telefoonnummer beschreven op onze site.

Mediums die bij een paranormale hulplijn werken worden ook wel mediums online genoemd. Je kunt met een online medium bellen, een online medium kan beelden doorkrijgen die uit het verleden komen of nog niet zijn gebeurd.

Een betrouwbaar medium bellen

Bij ons werken de beste mediums met jarenlange ervaring. Wanneer jij op zoek bent naar een betrouwbaar medium, helderwetend medium, een heldervoelend medium, een betrouwbaar medium, een ervaren medium zit je hier goed. Wil jij met een medium bellen om te praten over liefde, relatie, werk of andere situaties kan dat! Het is mogelijk om contact met overledenen te maken, healing op afstand of antwoord te krijgen op spirituele vragen bijvoorbeeld door middel van tarot kaarten.

Verschillende mediums

Een medium kan verschillende spirituele gaves hebben. Veelal worden mediums met deze gaves geboren, maar door training zijn de spirituele gaves wel te versterken. Een medium krijgt informatie door door energieën. Een medium kan verschillende gaven hebben:

  • helderziend
  • heldervoelend
  • helderwetend
  • helderhorend
  • helderruikend

Vaak zijn deze gaven met elkaar gecombineerd. Hierdoor kan het dus ook zo zijn dat een geest wel gevoeld en gehoord wordt, maar de medium de geest niet kan zien.

Wanneer mediums heldervoelend en wetend zijn wil dat zeggen dat je situaties beter aan voelt, maar ook aanvoelt wanneer bepaalde boodschappen overgedragen worden.

Helderhorend medium

Wanneer een medium boodschappen doorkrijgt van engelen en geesten is het medium helderhorend. Hierbij kan het ook zo zijn dat het medium als tussenpersoon werkt en er een gesprek tot stand komt. Wanneer jij duidelijke antwoorden wil hebben over werk, liefde of de toekomst is het mogelijk om contact te zoeken met een helderhorend medium.

Helderziend medium

Een medium die helderziend is ontvangt boodschappen in de vorm van beelden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om antwoorden op vragen over liefde, de toekomst of je relatie te krijgen.

Helderwetend medium

Een helderwetend medium is iemand die dingen aanvoelt. Een ervaren medium kan daarbij ook onderscheid maken tussen dingen die het medium aanvoelt en de boodschappen die doorgekregen zijn. Met alle vragen die jij hebt kunnen onze mediums jouw helpen.

Heldervoelend medium

Een heldervoelend medium wil wil zeggen dat iemand afgestemd is op hogere trillingsfrequentie. Iemand voelt dan bepaalde situaties haarfijn aan. Wanneer je heldervoelend bent heb je eigenlijk een extra zintuig want je vangt constant prikkels die zorgen dat je situaties beter aan voelt.

Er zijn ook mediums heldervoelend, helderhorend en helderwetend. Andere mediums zijn bijvoorbeeld helderziend, helderhorend en heldervoelend. Ook is het mogelijk dat een medium helderziend, helderwetend en helderhorend is.

Medium – Paragnost

Een medium online mag zich ook paragnost noemen. Een paragnost kan ook één of meerdere kwaliteiten hebben. Het enige verschil is dat een medium online contact kan maken met iemand en een paragnost weer niet. Een medium online heeft op paranormaal gebied meerdere kwaliteiten. Het woord medium zegt het al (algemeen).

Omdat mediums werken als een doorgeefluik van informatie kunnen zij communiceren met engelen en overledenen. Zij hunnen dus helpen met antwoord krijgen op bepaalde vragen die jij hebt aan mensen die zijn overleden. Een paragnost kan geen contact maken met een overleden dierbare.

Reiki Master

Reiki is een alternatief geneesmiddel en heeft ook met energieën te maken. Het is de overdracht van energie tussen een therapeut en een patiënt. Ook dit is mogelijk vanaf een afstand en kan dus door middel van een online chat of gesprek.

Zonder dat iemand zich afvraagt waar jouw pijn is. Gaat de Reiki Master door de gegeven energieën vanzelf naar alle plekken waar jouw pijn aanwezig is. Levensenergie wordt namelijk gestimuleerd door onze handen. Tijdens een behandeling van een Reiki Master kan de therapeut door zijn handen de pijn plek aanvoelen.

Tarot – Lenormand kaarten

Een paragnost of een medium kan ook gebruik maken van spirituele kaarten. Dit kan tarot of Lenormand zijn, verder is het ook mogelijk om gebruik te maken van engelenkaarten.

Deze Tarot en Lenormand kaarten zijn er ter inspiratie voor de toekomst, situaties te begrijpen en de kern van iets te begrijpen. Door middel van de kaarten krijg je antwoorden op bepaalde vragen en situaties. Bij Tarot kaarten worden van bepaalde situaties de ‘hoe’ en ‘waarom’ duidelijk. Bij Lenormand kaarten gaat het meer om de ‘wat’ en ‘waar’.

Betrouwbaar medium bellen

Vroeger was het altijd bijzonder om een medium te bezoeken. Vaak stond een medium op de kermis waaruit de paranormale beurzen zijn ontstaan, dit was in het begin een rage. Wie had toen kunnen denken dat je nu binnen een paar seconden een toekomstvoorspelling kunt krijgen of in contact kunt komen met een dierbare overledene door naar een medium online te bellen.

Bij paragnost-eddie.nl vind je een keuze aan mediums online! Je kan met ervaren mediums bellen of een chat starten. Je kan op dat moment alle vragen stellen die jij beantwoord wil hebben. Ook kan je mediums bellen als je behoefte hebt aan een luisterend oor. Daarbij kan je ook een medium bellen wanneer jij behoefte hebt aan healing op afstand, een spiritueel coach of hup nodig hebt over je liefde, werk of sociale leven. Wanneer jij liever via de chat een gesprek hebt met een van onze consulenten is dat ook mogelijk.

Je kan met onze online mediums bellen in Nederland voor €0,90 (per min.). Voor België betaal je €1,50 (per min.). Voor een consult met een van onze mediums bel dan naar: 0909-0525 (Nederland) of bel 0907-37065 (België).