Paragnost Eddie en Consulenten

Medium chatten

Bij Paragnost-Eddie werken vele consulenten die verschillende kwaliteiten, vaardigheden en gaven hebben. Een spiritueel coach van Paragnost-Eddie is namelijk een ervaren paragnost of een erkend medium die een spirituele ontwikkeling hebben ondergaan waardoor zij dingen kunnen waarnemen die niet mogelijk zijn om waar te nemen zonder een zogenoemd zesde zintuig.

Wanneer je een afspraak maakt voor een reading of een consult, kun je ervoor kiezen om via de telefoon, chat of webcam te chatten met je consulent. Tijdens een reading wordt er gebruik gemaakt van helderziendheid en/of tarotkaarten, maar het is ook mogelijk om een algemeen consult te boeken. Tijdens een algemeen consult beantwoord je consulent alle vragen die je hebt over jouw situatie. Ook kan je voor een luisterend oor terecht bij mediums en paragnosten.

Paragnost-Eddie is de plek waar je moet zijn voor een reading of een algemeen consult. Het kan zijn dat je een top medium belt, dat je een top medium chat of dat je contact hebt met een spiritueel coach via de e-mail. In alle gevallen kun jij vragen stellen die jou bezighouden, dit kan gaan over je werk, je relatie, je gezondheid of een andere situatie.

Een reading of een algemeen consult is voor iedereen die behoefte heeft aan inzicht in zijn of haar leven en die meer wil weten over de toekomst. Het is ook mogelijk voor mensen die nog niet zeker weten of ze wel in een reading of algemeen consult willen geloven, maar toch benieuwd zijn naar wat er gezegd wordt.

Wat kan een medium?

Chatten met een medium kan jou heel veel opleveren, dit kunnen adviezen zijn over de juiste beslissingen, antwoorden op levensvragen maar ook heldere inzichten over diverse situaties.

Een medium kan contact leggen met overledenen. Dit noemen we dan ook wel eens een overledenentolk of een rouwbegeleider, maar dit is niet hetzelfde als een medium. Een medium heeft de gave om met overledenen te communiceren en hen door te geven wat er leeft bij de achterblijvers. Hierdoor kunnen er onbeantwoorde vragen worden beantwoord of kan er rust en verwerking plaatsvinden.

Een reading is eigenlijk niets anders dan een algemeen consult, je kunt er alle vragen stellen die je wilt over jouw situatie. De consulent zal antwoord geven op basis van zijn of haar kennis en/of ervaring. Deze antwoorden kan een spiritueel coach geven omdat zij beschikken over spirituele gaven. Deze gaven zorgen er voor dat een ervaren medium boodschappen door kan krijgen van andere entiteiten en jou zo kunnen helpen met spirituele inzichten of heldere antwoorden.

De gaven die een spiritueel coach kan hebben zijn: heldervoelend, helderwetend, helderhorend, helderruikend of helderziend. Ook is het zo dat een spiritueel coach verschillende paranormale gaven kan hebben. Ook kan een medium, in tegenstelling tot een paragnost, contact met overledenen maken. Door contact met overledenen kun jij antwoorden krijgen op onbeantwoorde vragen, dat kan helpen bij de verwerking.

Wat is een heldervoelend medium?

Een heldervoelend medium kan jou een luisterend oor bieden, maar ook kan een heldervoelend medium helpen met relatieproblemen of vragen beantwoorden. Dit komt omdat een heldervoelend medium de gave heeft om emoties op te pikken. Dit doen ze door de energie die bij een bepaalde situatie hoort,

Een helder voelend medium is er voor jou als je behoefte hebt aan een luisterend oor of je wilt praten over een probleem waar je mee worstelt. Een helder voelend medium is er niet alleen voor jou in moeilijke tijden, maar kan je ook helpen met het nemen van beslissingen.

Een helder voelend relatie coach kan mensen invoelen, waardoor zij in staat zijn op liefde gerelateerde vragen te beantwoorden en te helpen bij relatieproblemen. Dit omdat zij weten hoe ieder persoon in de relatie zich voelt, ook bij een break up.

Een reading met een helder voelend medium is daarom heel erg fijn, dit komt omdat zij je niet alleen kunnen helpen met het beantwoorden van vragen, maar je ook adviseren. Een reading met een helder voelend medium is dus heel erg waardevol.

Een spiritueel coach met helder voelende gaven kan ook een heldervoelend lichtwerker of een heldervoelend kaartlegster zijn. Een heldervoelend kaartlegster kan door middel van de energie die vrij komt tijdens het leggen van de kaarten, in contact komen met je energie. Dit geeft haar heldere inzichten over jou en je situatie.

Een lichtwerker is iemand die met de help van helder voelen, helende energie door kan geven. Lichtwerk is een vorm van healing die erg fijn is als je last hebt van negatieve emoties of je wilt afstand nemen van negatieve situaties. Dit komt omdat deze spiritueel coach een groot inlevingsvermogen heeft.

Wat is een helderwetend medium?

Een spiritueel coach die een spirituele ontwikkeling heeft op het gebied van weten, is een helderwetend medium. Een helderwetend medium kan door middel van zijn of haar gave, informatie doorgeven die niet met het fysieke oog te zien is. Een helderwetend medium is in contact met de andere wereld en kan zo weten wat er speelt in jou leven.

Een helderwetend medium die weet dat dingen zo zijn, zonder dat daar enige fysieke aanleiding voor is, kan je helpen bij het nemen van beslissingen. Dit komt omdat een helder wetend medium door zijn of haar gave inzicht heeft in de toekomst en jou zo kan adviseren.

Een reading met een helder wetend medium is daarom heel erg waardevol, dit komt omdat je door het advies van een helderwetend medium bepaalde keuzes kan maken die in jou voordeel werken. Een reading met een helderwetend medium kan je ook helpen met het inzien van je situatie.

Een spiritueel coach die over de gave van het helder weten beschikt, kan een helderwetend paragnost of een helderwetend kaartlegster zijn. Een helder wetend paragnost is iemand die jou kan helpen met het inzien van je situatie. Door middel van zijn of haar gave, weet een helderwetend paragnost precies wat er speelt binnen jou.

Je kan ook een spiritueel coach treffen die heldervoelend, helderwetend is. Dan voelen zij niet alleen aan dat dingen zo zijn, maar weten zij dit ook. Een paranormaal begaafd persoon die heldervoelend, helderwetend is kan jou daarom helpen bij relatieproblemen en voor jou een relatie coach zijn. Dit kan ook in het geval van ervaringen met een narcistische relatie.

Wat is een helderziend medium?

Een helderziend medium beschikt over de gave van het zien, hierdoor kunnen zij jou helpen met het beantwoorden van vragen die je hebt over jou toekomst. Een helderziend medium is in contact met de andere wereld en kan zo weten wat er speelt in jou leven.

Een helderziend medium die kan jou boodschappen doorgeven omdat zij beelden zien die zonder deze paranormale gaven niet te zien zijn. De beelden die een helder ziend medium ziet, kunnen zijn uit de toekomst, het heden maar ook het verleden. Hierdoor kan een helderziend medium de toekomst voorspellen, maar kunnen zij tijdens een gesprek ook bepaalde dingen verklaren die in het verleden zijn gebeurt bijvoorbeeld met dierbare overledenen.

Een helder ziend medium die een boodschap door kan geven vanuit de andere wereld is erg fijn, dit komt omdat zij je verdriet kunnen wegnemen. Een helderziend medium kan namelijk contact leggen met overledene en hen vragen stellen. Een helderziend medium is een paranormaal begaafd persoon die door middel van zijn of haar gave contact kan leggen met de andere wereld.

Wat is een helderhorend online medium?

Een allround medium kan ook helder horend zijn. Wanneer een ervaren medium kan helderhoren wil dat zeggen dat zij stemmen horen uit de andere wereld. De geluiden die zij horen hoeven niet perse stemmen te zijn, maar dit kunnen ook andere vormen van geluid zijn, zoals melodieën.

Door dat je kan chatten met een medium die helderhorend is kun je antwoorden krijgen van een overleden dierbare. Tijdens een fijn gesprek kun je ook juist duidelijke antwoorden krijgen op vragen vanuit de toekomst.

Chatten met een medium voor een luisterend oor

Een spiritueel coach bij de medium chat hoeft niet perse alleen maar een ervaren medium te zijn. Je kan naast het chatten met een medium ook in contact komen met een andere spirituele coach. Een spiritueel coach kan voor jou ook een relatie coach, mental coach, life coach, Reiki Master of een paragnost zijn.

Een online chat is heel erg fijn, dit komt omdat je anoniem kan blijven. Ook hoef je niet bang te zijn dat iemand anders jou herkent wanneer je een chat met een medium aangaat. Wanneer je toch liever een telefonisch gesprek aangaat met een medium, kan dit natuurlijk ook. Een telefonisch gesprek is soms net iets fijner, dit komt doordat je dan toch wat meer contact hebt met de stem van het medium.

Het is belangrijk om te kijken naar de site waar je een chat aangaat, hierdoor weet je zeker dat je niet te maken krijgt met oplichting. Wanneer je een chat wilt aangaan met een medium moet je kijken naar een site die betrouwbaar is. Een helderziend medium uitkiezen kan lastig zijn, dit komt omdat er heel erg veel verschillende mediums zijn. Op deze site kun je heel erg makkelijk een chat aangaan met een medium die bij jou past.

Als je een medium kiest met wie jij wilt chatten is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij een medium. Daarom is het goed dat je kiest voor een ervaren coach waar bij jij een goed gevoel hebt. Ook is het belangrijk dat je kiest voor een medium chat, en deze consulent ook daadwerkelijk in staat is om de dingen te doen die jij verwacht. Want als je contact wilt laten maken met een overleden dierbare, dan moet je chatten met een medium en niet met een paragnost. Ditzelfde geldt voor relatieproblemen, niet iedereen heeft de sterke intuïtie die hierbij wenselijk is. Daarom is het belangrijk om goed te kijken wat de mediums en paragnosten kunnen zodat jij een medium chat kan starten met iemand die bij jou past.

Ook kun je chatten met een medium met ruime levenservaring en jarenlange ervaring met het mediumschap en daardoor in staat is om een kaartlegging te doen met bijvoorbeeld tarot kaarten, engelen kaarten of lenormand kaarten.

Een medium of paragnost kan jou helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook met jouw eigen spirituele ontwikkeling. Een medium of paragnost kan jou coaching bieden bij jouw spirituele ontwikkeling. Dit kan zijn wanneer jij zelf niet weet hoe je met je spirituele ontwikkeling moet om gaan, of wanneer je hier niet voor open staat. Een medium/paragnost kan jou de begeleiding bieden die jij nodig hebt voor jouw spirituele ontwikkeling.

Medium chatten

Wat is een Reiki Master?

Naast een luisterend oor, het leggen van Lenormand kaarten, het praten over relatieproblemen of het krijgen van duidelijke antwoorden kan je ook een gesprek aan gaan met een Reiki Master.

Reiki is een Japanse Healing methode die ervoor zorgt dat je weer in balans komt. Wanneer je uit balans bent kan dit leiden tot stress, vermoeidheid of burn-out klachten. Een Reiki Master is iemand die is opgeleid in deze methode en jou kan helpen weer in balans te komen. Een Reiki Master zal door middel van handoplegging energie overbrengen waardoor je lichamelijk, mentaal en emotioneel weer in balans komt.

Hoe ziet het online chatten met een medium er uit?

Vragen over je persoonlijke ontwikkeling, medische vragen of vragen over liefde, werk of andere zaken die jou bezig houden, dan kun je chatten met een medium. Tijdens de medium chat kun je rustig nadenken en in een veilige omgeving zijn, omdat op ieder moment en op iedere plek de medium chat kan worden gestart voor een mooi consult.

De online mediums kunnen tijdens de medium chat ook gebruik maken van een kaartlegging om nieuwe energieën te ontvangen en tot nieuwe inzichten te komen. Tijdens een medium chat kan een medium kaarten leggen, dit kunnen Tarot kaarten, Engelen kaarten of Lenormand kaarten leggen. Tarot kaarten zijn erg populair onder mensen die een medium chat willen starten. De tarot kaarten geven inzicht in de situatie waarin je verkeert en kunnen helpen bij het nemen van beslissingen.

Engelen kaarten zijn erg fijn om te leggen tijdens een medium chat, dit komt omdat de engelen ons altijd beschermen en begeleiden. De engelen kaarten laten zien welke engel er bij jou is en wat deze engel je wil vertellen. De engelen kaarten zijn een fijne toevoeging aan de medium chat, hierdoor kun je nog meer in contact komen met jouw engel.

Lenormand kaarten zijn erg mooi om te leggen tijdens een medium chat, deze kaarten geven een mooi inzicht in de situatie waarin je verkeert. De lenormand kaarten laten zien welke kant je op moet gaan en wat er voor jou in het verschiet ligt.

Tijdens een medium chat kan een medium contact maken met overleden dierbaren. Dit is vaak erg fijn voor mensen die iemand hebben verloren. Het contact met de overleden dierbare geeft rust en ruimte om je verlies te verwerken. Dit kan ook door middel van fotoreading tijdens een consult.

Een fotoreading is een reading waarbij een medium contact maakt met de overledene aan de hand van een foto. Tijdens een fotoreading kun je vragen stellen aan het overleden dierbare en krijg je antwoord op vragen die je hebt.

Een gesprek met een medium/paragnost kan jou helpen om positieve energie te krijgen. Dit omdat je tijdens het chatten met een medium duidelijke antwoorden krijgt, maar ook omdat je boodschappen krijgt vanuit de spirituele wereld die jou verder kunnen helpen.

Start de chat met een online medium

Als je wilt chatten met een empathisch persoon dan is een consult met een ervaren paragnost of medium een geschikte manier. Je kan met een medium/paragnost praten over verschillende zaken die jou bezig houden in het dagelijks leven, maar ook gewoon voor een luisterend oor. Je kan praten met een medium/paragnost over jouw eigen spirituele groei, maar ook over liefde, werk of op relatie gebied.

Tijdens een consult kan je tot nieuwe inzichten komen in een bepaalde situatie, bijvoorbeeld liefde, werk of je relatie. Dit kan jou helpen om dingen te accepteren of te beseffen. Chatten met mediums voor een luisterend oor, voor vragen of over je eigen spirituele ontwikkeling kan de hele dag door, op ieder gewenst moment.

Start nu nog de medium chat voor al jouw vragen.