Paragnost Eddie en Consulenten

Top helderziende

Consulenten waar je bijvoorbeeld een e-consult mee hebt wordt ook wel in de paranormale wereld top paragnosten genoemd. Je spreekt dan over meerdere paragnosten die je top paragnosten mag benoemen. Er wordt zo veel mogelijk kwaliteit geboden bij het gebruik van top paragnosten. Wij beschikken over een team krachtig medium met verschillende gaven.

Ze kunnen soms een heldervoelend helderwetend medium zijn, een hoogsensitief meidum of kunnen lenormand kaarten leggen, maar ze hebben vaak ook nog een andere bijzondere gave.

Als jij dingen verhelderd wil worden, maar ook om te praten over je persoonlijke ontwikkeling of liefdes problemen kun je terecht bij een ervaren medium. Zij kunnen jou helpen met heldere antwoorden en spirituele inzichten doordat zij jarenlange ervaring hebben en door de paranormale gaven heldere waarnemingen kunnen doen.

Als er iets is dat jou negatief bezighoudt dan kan het fijn zijn om eerlijk antwoord te krijgen van een ervaren medium of een ervaren paragnost. Ook voor overige levensvragen en toekomst voorspellingen kun je terecht bij een erkende paragnost/medium van Paragnost Eddie.

Zuivere heldervoelend medium

Een ervaren medium of spiritueel coach hebben zulke sterke zintuigen, dat zij veel meer kunnen waarnemen dan gewone mensen. Door allerlei ervaringen in het leven zijn hun zintuigen extra sterk geworden. Top paragnosten kunnen de mensen helpen door zich in te leven. Daarnaast kunnen zij hun eigen gevoelens zo veel mogelijk uitschakelen. Dit wordt ook wel een ego-blokkade genoemd. Top paragnosten kunnen alle 5 de zintuigen versterken doordat hun een 6e zintuig hebben.

Wat een 6e zintuig precies is, is nooit echt feitelijk waargenomen, maar een helder voelend medium weet dat dat hij/zij dat heeft. Zij kunnen met energieën geestelijk waarnemen en dit vertalen naar begrijpelijke taal. Hieruit kunnen zij een eerlijk paranormaal antwoord formuleren.

Het kan gebeuren dat een vraag niet beantwoord kan worden, ondanks dat de top paragnosten zuiver zijn in hun handelen. Hoe graag een heldervoelend helderwetend medium een eerlijk paranormaal antwoord wilt geven, moeten zij zich houden aan dat wat de hogere wereld toelaat. Soms is een vraag te ingewikkeld of niet scherp genoeg gesteld. Maar ook dan vindt er een helder paranormaal advies plaats waarbij een spiritueel coach het beste uit jouw omstandigheden halen.

Het verschil tussen “gewone mensen” en een spiritueel coach

Mensen die hoogsensitief medium of empatisch zijn worden al gauw voorgesteld als paragnost of helderziend. Bij ons ligt de lat bij top paragnosten een stuk hoger, omdat je bij ons niet zomaar een ervaren medium paragnost kan worden. Je dient de voldoen aan bepaalde normen om jezelf een medium paragnost te noemen.

Iedereen heeft 5 zintuigen:

 • Ruiken
 • Horen
 • Voelen
 • Zien
 • Proeven

Iedereen heeft één of meerdere zintuigen sterker ontwikkeld. Iemand die bijvoorbeeld blind is kan sterker ruiken, voelen en voelen. Dit maakt een blind persoon niet zo zeer een medium paragnost. Dit maakt iemand hoogsensitief medium of een extra gevoelig persoon. Toch kan een blind persoon in het paranormale de meest heldere helderziendheid en helderhorendheidsvermogen aanbieden.

Top paragnosten onderscheiden zich van gewone mensen door hun 6e zintuig. Hiermee kunnen ze met behulp van energieën geestelijk waarnemen en dit vertalen naar begrijpelijke taal. Voor sommige mensen is dit gemakkelijker dan voor anderen. Dit heeft onder andere te maken met de ervaring die een medium paragnost heeft en de kracht van zijn/haar 6e zintuig.

Een medium paragnost kan bijgestaan worden door zijn/haar extra gevoeligheden. Wij hebben een team van top paragnosten die beschikken over verschillende sterke paranormale gave, waaronder heldervoelendheid, helderhorendheid en lenormand kaarten leggen.

Hoe gebruikt een intuïtief gesprekspartner hun ‘heldere’ zintuigen?

Medium paragnosten nemen meer waar, dan gewone mensen. Ze nemen dit waar volgens de techniek van een heldervoelend helderwetend medium, helderziend medium, helderhorend medium en helderruikend medium Ze kunnen ook weten wat je voelt, ziet en hoort. Sommige mensen noemen dit een 6e zintuig of paranormale gave.

Wij gebruiken onze extra gevoeligheden om andere mensen te helpen met hun problemen, vragen en twijfels. Wij denken graag met je mee en proberen eerlijk paranormaal advies te geven. Het kan namelijk zijn dat er iets in je leven aan het veranderen is, waarvan je nog niet bewust bent. Wij kunnen dit aanvoelen en door onze extra gevoeligheden weten wij soms meer dan jijzelf.

Om je paranormaal advies zo goed mogelijk te geven is het belangrijk dat je een zo duidelijk mogelijke vraag stelt aan jouw intuïtief gesprekspartner. Wij gaan er dan met ons heldervoelend helderwetend medium naar op zoek en geven je eerlijk advies en bieden een luisterend oor.

Top helderziende

Hoe gaat een reading bij top paragnosten in z’n werk?

Een reading bij top paragnosten begint met het stellen van je vraag aan een intuïtief gesprekspartner. Dit kan een concrete vraag zijn, zoals hoe de relatie met je partner precies in elkaar zit, of wat er nodig is om meer succes te hebben met een bepaald project. Het kan ook wat meer algemeen zijn, zoals: “Wat is er aan de hand in mijn leven?”

Hoe concreter je vraag, hoe sneller en gerichter we kunnen antwoorden. Wanneer je een reading bij ons boekt, kun je er altijd op rekenen dat we proberen je zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn. We gaan met respect met jouw vraag om en nemen de tijd om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Naast hetgeen we bij een reading paranormaal waarnemen, kunnen we ook gebruik maken van andere technieken, zoals:

 • Lenormand kaarten leggen door een Heldervoelend kaartlegster
 • Het doen van een Reading in de Toekomst
 • Reiki master en healing werk
 • Astrologie
 • Relatie coach
 • Spiritueel coach

Waarom moet de paragnost niet zelf gaan interpreteren?

Een bekend medium paragnost krijgt informatie door vanuit de aura van de ander of door paranormale waarneming. De informatie die ze krijgen hoeft niet voor iedereen even duidelijk te zijn, omdat elk gesprek tussen jou en een erkende paragnost met verschillende energieën werkt. Het is dan ook niet verstandig om de interpretatie van een reading aan één persoon over te laten, maar juist aan verschillende mensen. Dit komt omdat er vele energieën en invloeden meespelen in een reading.

Een medium paragnost heeft hierdoor een brede kennis en ervaring en is beter in staat om de reading zo goed mogelijk te interpreteren. Wanneer je vraagt om een reading, is het daarom altijd verstandig om je vraag zo concreet mogelijk te stellen. Zo kunnen we de informatie die we krijgen goed analyseren en interpreteren, zodat jij er het meeste uit kan halen.

Een reading is een bijzonder en gevoelig proces, waarbij het belangrijk is dat je vertrouwen in de medium paragnost hebt. Vertrouw ook op je eigen intuïtie en voel of iemand goed voor je is. Je mag altijd de reading op elk moment staken. Een heldervoelend medium zal je een luisterend oor bieden als je dit nodig hebt.

Wat kun je verwachten van een reading bij top paragnosten?

Je kunt een medium paragnost een reading boeken in de vorm van een gesprek of een chat. Wanneer je kiest voor een chat, zal er direct contact met je worden opgenomen door een heldervoelend medium. Wij zijn 24/7 bereikbaar en je kunt ons dus altijd bereiken, ook in het weekend of ‘s avonds laat. Wanneer je een reading boekt bij een medium paragnost, kun je er altijd op rekenen dat we respectvol met je vraag omgaan en dat we je zo snel mogelijk van dienst zijn.

Wanneer je ervoor kiest om een reading te boeken, is het belangrijk dat je duidelijk bent over wat je wilt weten. Wij zullen proberen om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden, maar soms is het nodig om wat meer tijd te nemen. Wanneer je vraag complex is of wanneer er veel energieën meespelen, kan het soms nodig zijn om wat meer tijd te nemen. Je kunt er altijd op rekenen dat we je informatie zo goed mogelijk delen en waar nodig zullen onderbouwen met andere technieken, zoals Lenormand kaarten leggen door een engelen kaartlegster of het doen van een reading in de toekomst.

Wij raden je aan om een reading bij top paragnosten alleen te boeken wanneer je er klaar voor bent en alles uit het gesprek of de chat wilt halen. Wij geven heel veel informatie en willen je ook graag helpen om op een goede manier naar jezelf te kijken. Het is dan ook belangrijk dat je de reading als een leerervaring beschouwt en open staat voor alle informatie die je krijgt.

Wat kan je verwachten van een relatie coach?

Een relatie coach is er om jou een luisterend oor te bieden en te helpen met het oplossen van problemen in je relatie. Wij helpen je graag verder, maar soms is het beter om eerst even rustig na te denken over wat je wilt en hoe je dat wilt gaan aanpakken. Je kunt ons altijd bellen of mailen wanneer je vragen hebt, maar soms is het ook goed om even rust te nemen en alles een beetje beter te overdenken. Wanneer je weet wat je wilt, kan een spiritueel coach jou verder helpen

Een relatie coach helpt je door middel van gesprekken en sessies om te onderzoeken wat er in jouw relatie speelt. We luisteren naar je verhaal en helpen je vervolgens om de problemen aan te pakken. We geven je advies op maat, want iedere relatie is anders en wat voor de een werkt, hoeft voor de ander niet te werken.

Een spiritueel coach kan je helpen met het verbeteren van communicatie, een luisterend oor bieden, het aanpakken van problemen en het versterken van de relatie. We helpen je graag om weer een gelukkige en gezonde relatie te krijgen.

Wij raden je aan om een relatie coach alleen te boeken wanneer je er klaar voor bent en je serieus wilt investeren in je relatie. Wij staan altijd open voor feedback en willen graag dat jij het beste uit jezelf haalt. Het is dan ook belangrijk dat je de reading als een leerervaring beschouwt en open staat voor alle informatie die je krijgt.

Wanneer je ervoor kiest om een reading te boeken, is het belangrijk dat je duidelijk bent over wat je wilt weten van een spiritueel coach. Een heldervoelend paragnost zal proberen om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden, maar soms is het nodig om wat meer tijd te nemen. Wanneer je vraag complex is of wanneer er veel energieën meespelen, kan het soms nodig zijn om wat meer tijd te nemen.

Je kunt er altijd op rekenen dat een spiritueel coach je informatie zo goed mogelijk zal delen en waar nodig zullen onderbouwen met andere technieken, zoals Lenormand kaarten leggen door een engelen kaartlegster of het doen van een reading in de toekomst.

Wat een medium paragnost kan bieden

Een medium paragnost biedt onder andere een luisterend oor, advies over de relatie, het beantwoorden van vragen en het aanpakken van problemen. Je krijgt hierbij een luisterend oor en je zal zien dat we je snel op weg helpen met tips en adviezen die voor jouw relatie belangrijk zijn.

Een engelen kaartlegger kan jou helpen met het onderzoeken van de situatie en het bepalen van wat je wilt weten. Een ervaren kaartlegster kan jou bepaalde dingen meegeven aan de hand van verschillende kaartleggingen. We geven je informatie, maar wij willen dat je ook zelf kunt nadenken over wat er speelt. Daarom adviseren we om eerst na te denken over de vragen die je hebt voordat je een reading boekt.

Een engelen kaartlegger is beschikbaar voor een reading op afstand of bij jou thuis. Wanneer je kiest voor een reading op afstand, zal de engelen kaartlegger alles online met je delen en is het niet nodig om ergens naartoe te gaan. Wanneer je graag een face-to-face reading hebt, kun je altijd bij ons terecht. Wanneer er voldoende tijd is en jouw spiritueel coach niet bezet is op dat moment, kan deze ook een reading bij jou thuis komen doen.

Contact leggen met dierbare overledenen

Wil jij contact leggen met een dierbare overledenen? Een heldervoelend paragnost, medium paragnost of helderziend medium zou hierbij kunnen helpen. Zij beschikken over de gave om contact te leggen met jouw dierbare overledenen en ze kunnen je helpen met het verwerken van verlies. Je kunt terecht bij een heldervoelend paragnost, medium paragnost of helderziend medium voor onder andere mediamieke begeleiding, als je er aan toe bent om contact te leggen met een dierbare overledene.

Een heldervoelend paragnost, medium paragnost of helderziend medium zou jou op de juiste manier kunnen begeleiden en je kunt dan samen met hen contact leggen met een dierbare overledene. Wanneer jij er klaar voor bent, kan deze persoon je helpen bij het verwerken van verlies door contact te leggen met een dierbare overledene.

Medium paragnost gespecialiseerd in narcistische relaties

Wil je hulp bij het begrijpen en aanpakken van problemen in je relatie, of wanneer je vragen hebt over jouw narcistische partner? Dan is een medium paragnost gespecialiseerd in narcistische relaties de juiste persoon om bij te schakelen. Deze mediums zijn ervaren en gespecialiseerd in het aanpakken van problemen in hechtingsrelaties, waaronder narcisme. Je kunt contact met ze leggen via een face-to-face reading, of voor een reading op afstand. Zo kun je altijd hulp krijgen van een ervaren medium paragnost die gespecialiseerd is in narcistische relaties.

Soorten paragnosten en readings

Er wordt tegenwoordig zo ontzettend veel verschillende readings aangeboden van allemaal verschillende paragnosten. Dit zijn de meest voorkomende en bijzondere gaven:

Heldervoelend medium: Deze persoon kan contact leggen met overledenen en andere zielslagen. Zij hebben een hogere frequentie kunnen waarnemen dan de mens, maar ook als je hun energie opneemt, is dit voor hen erg gemakkelijk. Ze weten wat je voelt en waarom je bepaalde keuzes maakt. Een heldervoelend medium kan contact leggen met overledenen of andere zielslagen, waardoor ze vooral populair zijn bij echtparen en mensen met een verbroken relatie.

Als je kiest voor een reading door een heldervoelend medium, zal deze persoon contact leggen met jouw dierbare overledene of andere zielslagen. Ze weten wat je voelt en waarom je bepaalde keuzes maakt. Een heldervoelend medium kan contact leggen met overledenen of andere zielslagen, waardoor ze vooral populair zijn bij echtparen en mensen met een verbroken relatie.

Medium paragnost: Een medium paragnost kan contact leggen met overledenen en andere zielslagen, maar ze kunnen ook hun gave gebruiken om in de toekomst te kijken. Ze hebben een connectie met jouw energieveld en voelen daarom goed aan wat er in jou omgaat, maar ook wat er in de toekomst gaat gebeuren.

Een medium paragnost kan contact leggen met overledenen en andere zielslagen, maar ze kunnen ook hun gave gebruiken om in de toekomst te kijken. Ze hebben een connectie met jouw energieveld en voelen daarom goed aan wat er in jou omgaat, maar ook wat er in de toekomst gaat gebeuren.

Helderziend medium: Een helderziend medium kan contact leggen met overledenen en andere zielslagen, maar deze mensen hebben ook een gave om je inzichten te geven. Ze kunnen op huisadressen of op sferen schouwen en hierdoor kunnen ze een hoop wijsheid met je delen.

Een helderziend medium kan contact leggen met overledenen en andere zielslagen, maar deze mensen hebben ook een gave om je inzichten te geven. Ze kunnen op huisadressen of op sferen schouwen en hierdoor kunnen ze een hoop wijsheid met je delen.

Helderwetend paragnost: Een helderwetend paragnost kan contact leggen met overledenen en andere zielslagen, maar ze hebben ook een gave om je inzichten te geven. Ze zijn ook vaak paranormaal begaafd en kunnen op sferen schouwen of andere pagina’s van de toekomst lezen. In elk geval zullen ze je helpen bij het verwerken van verlies.

Een helder wetend medium kan contact leggen met overledenen en andere zielslagen, maar ze hebben ook een gave om je inzichten te geven. Ze zijn ook vaak paranormaal begaafd en kunnen op sferen schouwen of andere pagina’s van de toekomst lezen. In elk geval zullen ze je helpen bij het verwerken van verlies.

Voorspellend medium: Een voorspellend medium heeft een gave om in de toekomst te kijken en je te vertellen wat er gaat gebeuren. Ze zijn ergens verbonden met de tijd en ruimte en kunnen op die manier een heldere visie krijgen. Ze sturen je hiermee wegwijs in jouw toekomst en leiden je naar het pad dat goed voor je is.

Een voorspellend medium heeft een gave om in de toekomst te kijken en je te vertellen wat er gaat gebeuren. Ze zijn ergens verbonden met de tijd en ruimte en kunnen op die manier een heldere visie krijgen. Ze sturen je hiermee wegwijs in jouw toekomst en leiden je naar het pad dat goed voor je is.

Engelen kaartlegster: Een engelen kaartlegster is in staat om contact te leggen met engelen en andere zielslagen. De gids of engel die bij jou past, schuift een van de kaarten op tafel uit en vertelt je daarmee iets over jouw toekomst.

Een engelen kaartlegster is in staat om contact te leggen met engelen en andere zielslagen. De gids of engel die bij jou past, schuift een van de kaarten op tafel uit en vertelt je daarmee iets over jouw toekomst met tarotkaarten bijvoorbeeld.

Op zoek naar een top medium?

Een top medium kan zich goed op mensen invoelen. Je voelt je snel aangetrokken tot deze persoon, omdat ze een rustgevende uitstraling hebben. Een medium paragnost is altijd bereid om naar je te luisteren en je vragen te beantwoorden. Een medium paragnost heeft een bijzondere gave om contact te leggen met overledenen en andere zielslagen.

Een medium paragnost met een heldervoelend en helderwetend vermogen is vaak in staat om voor jou een reading te doen. Ze hebben dan een bijzondere gave om in de toekomst te kijken en je hiermee wegwijs te maken. Je kunt bij een medium paragnost terecht met al je vragen op het gebied van liefde, werk en financiën. Kies daarom voor een medium paragnost dat bij je past en vind de coach die jou verder helpt met al jouw vragen.

Online kun je nu direct in contact komen met een medium.