Paragnost Eddie en Consulenten

Top 10 paragnosten

Wanneer je een gesprek of een reading aan wil gaan met een medium of paragnost dan wil je er natuurlijk voor zorgen dat dit een goed medium of paragnost is. Een medium paragnost die je een luisterend oor biedt, een medium paragnost die de meest zuivere antwoorden voor je heeft en een medium paragnost die aan de hand van zijn paranormale gaven duidelijke inzichten en antwoorden kan leveren.

Heb je vragen over liefde, relatie of werk? Vragen over het verleden, heden en toekomst? Dan kan je het beste in contact komen met een medium paragnost die je hierbij kan helpen.

Wat is een medium paragnost?

Een medium paragnost heeft een bijzondere gave die zij kunnen inzetten om antwoorden en inzichten te geven op verschillende situaties. Zij kunnen boodschappen overbrengen en ontvangen van hogere entiteiten. Mediums en paragnosten zijn dus paranormaal begaafd en kunnen deze gave inzetten om bijvoorbeeld met geesten of engelen in contact te komen.

Een medium en paragnost kan dus verschillende gaven bezitten. Zo heb je bijvoorbeeld een heldervoelend medium, helderziend medium, helderwetend medium, helderhorend medium of een helderruikend medium. Een ervaren medium of een ervaren paragnost kan ook meerdere gaven hebben en deze door middel van hulpmiddelen versterken. Hulpmiddelen die een medium en paragnost kunnen gebruiken zijn onder andere Lenormand kaarten, Tarot kaarten of foto reading.

Tegenwoordig zijn er veel mediums en paragnosten actief. Elk medium paragnost heeft een eigen handelswijze en werkt op zijn eigen manier. Elk medium paragnost heeft zijn eigen gave en gebruikt zijn eigen gave op zijn eigen manier. Zo kan een medium paragnost gespecialiseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling, of een medium paragnost dienen als relatie coach, life coach, spiritueel coach of hsp coach. Ook kan het zijn dat een medium paragnost wat meer expertise heeft op andere gebieden. Zo kan een helderwetend kaartlegster door middel van de tarot kaarten of de lenormand kaarten heldere waarnemingen doen en kan een tera mai reiki master healing of healing op afstand uitvoeren. Ook dromen duiden en dromen uitleg geven zijn gaven waar een medium paragnost zich in kan specialiseren.

Het grootste verschil tussen medium en een paragnost is dat een medium contact kan leggen met dierbare overledenen. Een medium kan tijdens een reading contact leggen met overleden dierbaren en boodschappen overbrengen. Een paragnost kan geen contact leggen met een overleden dierbare.

De verschillende gaven van een zuiver medium

Zoals we net hebben gezegd kan een medium of paragnost verschillende of meerdere gaven hebben en heeft elk medium paragnost zijn eigen specialiteiten. Maar welke gaven zijn er, wat doen ze en welke past het best bij jou?

  • Heldervoelend medium of heldervoelend paragnost
  • Helderziend medium
  • Helderwetend paragnost
  • Helderruikend medium paragnost
  • Helderhorend paragnost medium

Een ervaren medium en krachtig medium kan ook meerdere gaven combineren. Zo kan een medium ook heldervoelend/helderwetend zijn. Wanneer een medium paragnost heldervoelend/helderwetend is, dan zijn ze dus gespecialiseerd in beide gaven.

Top 10 paragnosten

Heldervoelend medium of heldervoelend paragnost

Een heldervoelend medium of heldervoelend paragnost wordt ook wel een hoogsensitief medium genoemd. Een medium die hoog sensitief is, is sterk heldervoelend en sterk intuitief. Een medium paragnost die helder voelend is, werkt vooral met hun gevoel. Zij vertrouwen hierbij sterk op hun gevoelens en zullen tijdens een reading veel informatie ontvangen vanuit hun gevoelens. Een helder voelend medium is dan ook sterk in contact leggen met je gevoelens en emoties. Zij kunnen je helpen om meer bewust te worden van je emoties en je gevoelens beter te begrijpen.

Een heldervoelend medium of een heldervoelend paragnost is niet bang om hierbij dieper in te gaan. Een heldervoelend medium of een heldervoelend paragnost is vaak ook een goede coach of therapeut. Zij kunnen je helpen met acceptatie, rouwverwerking, traumarelease en emotionele problemen.

Helderziend medium

Een helderziend medium of paragnost kan aan de hand van beelden boodschappen ontvangen van de spirituele wereld. Een helderziend medium of paragnost kan boodschappen ontvangen in de vorm van beelden, symbolen of filmpjes. Zij kunnen deze beelden zien in hun geestesoog of met hun fysieke ogen. Een helderziend medium kan de beelden zien wanneer ze met iemand in gesprek is, maar ze kunnen de beelden ook zien wanneer ze alleen zijn en niet met iemand in gesprek zijn.

Een helder ziend medium paragnost kan kan je helpen met het verwerken van je emoties en problemen of vragen beantwoorden over liefde/relatie problemen. Een helderziend paragnost kan ook helpen met het doorzien van patronen en het creëren van bewustzijn.

Helderwetend paragnost

Helderwetend medium is sterk intuitief en werkt vooral met hun gevoelens. Zij zullen tijdens een reading veel informatie ontvangen vanuit hun gevoelens. Een helder wetend medium is sterk in contact leggen met je gevoelens en emoties. Zij kunnen je helpen om meer bewust te worden van je emoties en je gevoelens beter te begrijpen. Een medium of paragnost die helder wetend is, weet soms dingen die gaan gebeuren zonder daar iets over te weten.

Zij kunnen je helpen met acceptatie, rouwverwerking, traumarelease en emotionele problemen.

Helderruikend medium of paragnost

Een helderruikend medium of paragnost kan aan de hand van geuren boodschappen ontvangen van de spirituele wereld. Zij ruiken dan spirituele geuren die voor hen een bepaalde betekenis hebben. Deze geuren kunnen ze ruiken wanneer ze met iemand in gesprek zijn, maar ook wanneer ze alleen zijn en niet met iemand in gesprek zijn.

De geur kan ook een bepaalde herinnering oproepen bij het medium of paragnost. Een helderruikend medium of paragnost kan je helpen met het verwerken van je emoties en problemen.

Helderhorend medium of paragnost

Een medium of paragnost die helderhorend is kan aan de hand van geluiden boodschappen ontvangen van de spirituele wereld. Zij horen dan stemmen of geluiden die voor hen een bepaalde betekenis hebben. Deze stemmen of geluiden kunnen ze horen wanneer ze met iemand in gesprek zijn, maar ook wanneer ze alleen zijn en niet met iemand in gesprek zijn. De stem of het geluid kan ook een bepaalde herinnering oproepen bij het medium of paragnost.

Ervaren medium, allround medium of krachtig medium

Een ervaren medium of krachtig medium is een medium dat al veel readings heeft gedaan. Een ervaren medium of krachtig medium is sterk in contact leggen met de andere wereld. Zij kunnen je helpen met het verwerken van emoties en problemen. Een ervaren medium of krachtig medium is vaak ook een goede coach of therapeut. Zij kunnen functioneren als relatie medium voor narcistische relaties, kunnen je huis energetisch reinigen en hebben jarenlange ervaring in het doen van een engelen reading, toekomst voorspellingen en het beantwoorden van levensvragen.

Reiki master

Een reiki master is in staat anderen te genezen door middel van handleggingen. Een reiki master of krachtig soul healer is anders dan een medium of paragnost, maar gebruiken dezelfde energieën om tot een healing te komen.

Hulpmiddelen van een medium paragnoste

Een medium paragnoste kan ook gebruiken maken van verschillende hulpmiddel om duidelijkheid te geven over een bepaalde situatie. Dit kan gaan over het verleden, heden en toekomst of over overige levensvragen. Een medium paragnoste kan gebruik maken van Lenormand kaarten, Tarot kaarten of engelen kaarten om zo tot een goede reading te komen.

Lenormand kaarten worden gebruikt waarbij gebeurtenissen en feiten uit het verleden en de nabije toekomst kunnen worden afgelezen. De tarot kaarten daarentegen worden vaak gebruikt bij het doen van toekomst voorspellingen, maar ook om inzicht te krijgen in de persoonlijkheid en huidige situatie van het onderwerp. Engelen kaarten worden door een engelen kaartlegster gebruikt om boodschappen te geven. Een engelen kaartlegster trekt in dit geval een kaart en deze kaart moet je helpen het antwoord te vinden waar je naar zoekt.

Naast deze spirituele kaarten kan een medium paragnoste ook gebruik maken van foto reading. Hierbij wordt er een reading gedaan aan de hand van een foto. De meest bekende hulpmiddel is de glazen bol waar helderziende mediums beelden in kunnen zien die hen helpen met het beantwoorden van vragen.

Wanneer is een erkend medium een erkende top medium?

Er zijn tegenwoordig erg veel mediums en paragnosten die actief zijn. Maar hoe weet je nu dat je met een goede paragnost of een top medium in gesprek gaat?

Het is tegenwoordig erg lastig om een top medium en een zuiver medium te vinden. Top paragnosten die een betrouwbaar antwoord en een eerlijk antwoord kunnen geven. Je wilt immers met deze top paragnosten in gesprek gaan om duidelijke inzichten te krijgen.

Wij hebben hieronder een aantal tips gegeven die jou kunnen helpen bij het zoeken van een betrouwbare medium paragnoste.

In gesprek gaan met een top medium op basis van gevoel

Bij het zoeken naar een topmedium is het belangrijk om te vertrouwen op je buikgevoel. Als je bijvoorbeeld een gesprek begint met een allround medium waar je je niet bij op je gemak voelt, dan is het al geen fijn medium voor jou.

Ook raden wij aan om onderzoek te doen voordat je besluit een gesprek aan te gaan met een medium of paragnost. Weet daarom wat je wil vragen aan het medium of paragnost en hoe je dit wilt doen. Vaak kan je ook aan de hand van blogs en reviews aflezen of een top medium en zuiver medium ook echt een top medium is. Wanneer jij je inleest in het soort medium, kan je een goed onderscheid maken met welk medium of paragnost je een gesprek aan wilt gaan.

Top paragnosten die moeiteloos heldervoelend/helderwetend zijn

Een top medium die beweerd moeiteloos en direct contact kan leggen met de andere wereld is vaak ook geen top medium. Een top medium die aangeeft moeite heeft met het doen van toekomst voorspellingen op het moment of aangeeft dat hij beperkingen ervaart met het contact leggen met de andere wereld is een top medium waar je op kan vertrouwen. Soms kunnen antwoorden er niet direct zijn en dat zullen top paragnosten dan ook aangeven.

Het bieden van een luisterend oor

Een top medium is geen gratis intuïtief gesprekspartner en biedt niet gratis een luisterend oor aan. Het zijn hele behulpzame lieve mensen, maar het blijft werk. Een paragnost, spiritueel coach of relatie coach zullen niet direct hoge prijzen vragen. Zij vinden het belangrijk dat de doelstellingen behaald worden en de prioriteit ligt bij het geven van oprecht consult.

In contact komen met top paragnosten, relatie coach of spiritueel coach

Wanneer je een gesprek aan wilt gaan met een relatie coach, spiritueel coach, reiki master, life coach, allround medium of een ander soort medium of paragnost. Het is belangrijk dat je je dus gaat oriënteren op dit gebied. Kom met verschillende top paragnosten in contact en bepaal welke paragnost voor jou geschikt is en welke wat minder.

Zoek je dus naar een spiritueel coach die je kan helpen bij je persoonlijke ontwikkeling, een relatie coach die je kan helpen bij narcistische relaties en relatie problemen of toch een heldervoelend/helderwetend medium die je kan helpen met het verleden, heden of overige vragen.

Top paragnosten van top-paragnosten kunnen je helpen met het beantwoorden van vragen. Twijfel dus niet en kom in contact met onze paragnosten.