Paragnost Eddie en Consulenten

Mediumshemel

mediumshemel

Mediumshemel zijn net zoals andere mediums er om jou te helpen met het beantwoorden van vragen of het begeleiden in situaties. Ze kunnen contact maken met je overleden geliefden, maar ze hebben ook een speciale band met de helende engelen. Via hen kun je boodschappen ontvangen en vragen stellen die jou verder helpen in je levenspad.

Wat is een medium?

Een medium is iemand die paranormaal begaafd is en spirituele gaven bezit. Deze paranormale gaven kunnen zijn overgegeven van generaties lang of kunnen in zijn jongeren jaren zijn aangeleerd. Deze gaven zet een medium vervolgens in om andere mensen te helpen met het beantwoorden van levensvragen. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over relatie, liefde, je verleden of over de toekomst. Je moet het zien als een zesde zintuig.

Maar welke gaven kan een medium dan bezitten? Een medium kan de volgende gaven bezitten:

  • Een medium kan helderziend zijn
  • Een medium kan helderhorend zijn
  • Een medium kan helderwetend zijn
  • Een medium kan heldervoelend zijn
  • Een medium kan helderruikend zijn

Een helderziend medium

Een helderziend medium is een medium dat beelden en symbolen ontvangt vanuit het spirituele rijk. Dit gebeurt via de derde oog chakra, waarmee het medium in contact staat met een andere dimensie dan wij kennen. Via dit chakra kunnen er boodschappen doorgegeven worden aan het medium, die vervolgens weer doorgegeven kan worden aan jou.

Een helderziend medium is vaak gespecialiseerd in tarotkaarten of lenormandkaarten leggen. Doordat zij hierdoor beter afgestemd zijn op het ontvangen van beelden, kunnen zij je middels de kaarten een beter antwoord geven op jouw levensvragen.

Een helderhorend medium

Een helderhorend medium is een medium dat stemmen of geluiden ontvangt vanuit het spirituele rijk. Dit gebeurt via het tweede oor chakra, waarmee het medium in contact staat met een andere dimensie dan wij kennen. Via dit chakra kunnen er boodschappen doorgegeven worden aan het medium, die vervolgens weer doorgegeven kan worden aan jou.

Een helderhorend medium is vaak gespecialiseerd in het contact maken met overleden geliefden of engelen. Doordat zij hierdoor beter afgestemd zijn op het ontvangen van stemmen, kunnen zij je middels een reading een beter antwoord geven op jouw levensvragen.

Een helderwetend medium

Een medium dat helderwetend is, is een medium dat wetenschappelijke kennis ontvangt vanuit het spirituele rijk. Dit gebeurt via de tweede oor chakra, waarmee het medium in contact staat met een andere dimensie dan wij kennen. Via dit chakra kunnen er boodschappen doorgegeven worden aan het medium, die vervolgens weer doorgegeven kan worden aan jou.

Een medium dat helderwetend is, is vaak gespecialiseerd in het contact maken met overleden geliefden of engelen. Doordat zij hierdoor beter afgestemd zijn op het ontvangen van wetenschappelijke kennis, kunnen zij je middels een reading een beter antwoord geven op jouw levensvragen.

Een heldervoelend medium

Een heldervoelend medium is een medium dat emoties of gevoelens ontvangt vanuit het spirituele rijk. Dit gebeurt via het hart chakra, waarmee het medium in contact staat met een andere dimensie dan wij kennen. Via dit chakra kunnen er boodschappen doorgegeven worden aan het medium, die vervolgens weer doorgegeven kan worden aan jou.

Een heldervoelend medium is vaak gespecialiseerd in het contact maken met overleden geliefden of engelen. Doordat zij hierdoor beter afgestemd zijn op het ontvangen van emoties en gevoelens, kunnen zij je middels een reading een beter antwoord geven op jouw levensvragen.

Een helderruikend medium

Een helderruikend medium is een medium dat geuren of parfums ontvangt vanuit het spirituele rijk. Dit gebeurt via het neus chakra, waarmee het medium in contact staat met een andere dimensie dan wij kennen. Via dit chakra kunnen er boodschappen doorgegeven worden aan het medium, die vervolgens weer doorgegeven kan worden aan jou.

Een helderruikend medium is vaak gespecialiseerd in het contact maken met overleden geliefden of engelen. Doordat zij hierdoor beter afgestemd zijn op het ontvangen van geuren en parfums, kunnen zij je middels een reading een beter antwoord geven op jouw levensvragen.

mediumshemel bellen

Contact leggen met overledenen dierbaren

Een mediumshemel kan ook in contact komen met dierbare overledenen. Zij kunnen vragen beantwoorden die jij graag nog wilt stellen aan jouw geliefden. Dit kan gaan over familie problemen, financiële problemen, maar ook gewoon nog om gedag te zeggen. Het in contact komen met een overleden dierbaren lukt niet altijd, maar een ervaren medium zal je dat eerlijk vertellen.

De verschillende rollen van een mediumshemel

Een mediumshemel kan verschillende rollen op zich nemen. Naast de verschillende gaven die zij bezit, kunnen ze bijvoorbeeld ook mensen begeleiden. Zo kunnen ze helpen bij spirituele coaching en je spirituele instelling, maar ook als therapeut of het bieden van healingen op afstand. Al met al zorgen zij er altijd voor dat ze een goed luisterend oor beiden aan ieder die dat nodig heeft.

Energetisch therapeut

Iemand die dit beoefend, doet aan natuurgeneeskundige therapie en richt zich op het stimuleren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Zij zijn er dus niet om medische vragen te beantwoorden. Onder andere door het uitwisselen van energie met de cliënt, kunnen ze je helpen met de pijn. Energetische therapie wordt onder andere ingezet bij burn-out, depressies, stress en emotionele problemen. Door middel van handoplegging wordt dit geactiveerd en wordt de universele levensenergie verspreid, afgevoerd en toegevoegd.

Spiritueel coach

In een spiritueel gesprek begeleidt de coach je door middel van vragen die jijzelf stelt. Je komt op deze manier meer te weten over wie je bent en waar jouw kwaliteiten liggen. Ook raak je meer bewust van patronen of blokkades die er zijn en leer je hoe je deze kunt doorbreken.

Gezondheidscoach

Een gezondheidscoach begeleidt mensen die willen afvallen of een gezonder leven willen gaan leiden. Ze helpen je bij het stellen van doelen en het bereiken ervan. Ook helpen ze je met het aanpassen van je voeding en leefstijl, zodat deze passender zijn voor jouw lichaam.

Relatie coach

Een relatie coach kan je helpen met vragen beantwoorden over de liefde of je relatie. Zij kunnen je helpen met het verbeteren van je relatie of helpen met onzekerheden over de liefde. Ook kunnen ze helpen bij het verwerken van een relatie die is afgelopen of het leren omgaan met jaloezie.

mediumshemel online

Hulpmiddelen van een medium

Om de gaven van een medium te versterken kan een medium gebruik maken van verschillende hulpmiddelen om zo tot sterke voorspellingen te komen. Kaarten leggen is een van de meest voorkomende hulpmiddelen. Daarvan zijn Tarot kaarten en Lenormand kaarten de bekendste.

Lenormand kaarten

Lenormand kaarten zijn een soort kaarten die gebruikt worden door eenmedium voorvoorspelling. Ze zijn op de toekomst gericht. Er bestaan 36 diverse soorten kaarten waarmee de toekomst voorspeld kan worden. Elke kaart heeft zijn eigen betekenis en symbool die je kan leren interpreteren.

Tarot kaarten

Tarot kaarten kunnen ook gebruikt worden om de toekomst te voorspellen. Dit is iets complexer dan Lenormand kaarten, aangezien er 78 Tarotkaarten zijn in totaal. Deze kunnen ingedeeld worden in twee groepen, namelijk de Grote Arkana en de Kleine Arkana. De Grote Arkana staat voor de belangrijkste thema’s in het leven en de Kleine Arkana gaat over dagelijkse gebeurtenissen. Ook hier heeft iedere kaart zijn eigen betekenis die je kan interpreteren.

Het gebruik van hulpmiddelen is niet verplicht, maar veel mediums maken er gebruik van omdat ze zo een duidelijker beeld kunnen krijgen.

Wanneer kan een reading helpen?

Een reading is bedoeld om inzicht te krijgen in je leven en wat er gaande is. Het geeft je rust en ruimte om na te denken over wat je wilt en wat niet. Ook kan het helpen bij het oplossen van problemen of het beantwoorden van vragen die je hebt.

Een reading is niet bedoeld als vervanging van een therapie of een psycholoog, maar kan wel ondersteuning bieden. Als jij denkt dat een reading iets voor jou is, dan kun je altijd contact opnemen met een ervaren medium. Zij kunnen je vertellen of een reading iets voor jou is en hoe zij jou het beste kunnen helpen.

Een spirituele hulplijn bellen

Wanneer je liever niet direct in contact wil komen met een medium, kan je ervoor kiezen om een spirituele hulplijn te bellen. Een spirituele hulplijn kan je net zo goed helpen met het beantwoorden van vragen. Maar net zoals een reading in het echt, kan het voorkomen dat antwoorden er niet zijn. Maar professionele mediums zullen je dit altijd vertellen.

mediumshemel spreken

Een eerlijk antwoord verwachten van een mediums hemel

Als je je problemen of vragen wilt delen met een medium om nieuwe inzichten te krijgen, dan wil je natuurlijk spreken met een top medium of een ervaren medium die jarenlange ervaring heeft of een medium die je kan helpen met het vinden van duidelijke antwoorden en de juiste antwoorden. Maar hoe vind je een medium die jouw hierbij kan helpen?

Gevoel van vertrouwen

Allereerst is het verstandig om te luisteren naar je onderbuikgevoel. Een medium waarbij jij je niet op je gemakt voelt is geen fijn medium voor jou. Wanneer je het gevoel hebt tijdens een gesprek dat er niet geluisterd wordt of wanneer je merkt dat je zelf niet op je gemakt bent, dan is het geen goed medium waar je een gesprek mee wilt houden.

Je kan bijvoorbeeld kijken op het internet naar reviews of blogs. Hierin kan je vaak al duidelijkheid krijgen over het medium en of je deze wilt benaderen. Praat er dus ook over met andere mensen. Zij kunnen je ervaren mediums aanraden, die misschien ook jou kunnen helpen.

Overdreven uitspraken

Mediumshemel die beweren dat ze moeiteloos contact kunnen leggen met het dodenrijk, moeiteloos moeilijke situaties kunnen verhelpen of binnen één oogopslag duidelijke antwoorden kunnen presenteren, zijn geen goede mediums.

Maak kennis met een medium en wanneer zij de tijd voor je nemen om je te leren kennen, dan weet je dat je een ervaren medium hebt.

Ook lichaamstaal kan hierbij een rol spelen. Een medium die vele vragen stelt die open beantwoord kunnen worden, zijn vaak geen goede mediums. Een medium die een open vraag stelt, kan vervolgens zeggen, dat hij dat zojuist ook heeft gehoord of vernomen.

Wanneer je dus een bezoekje gaat brengen aan een medium, is het verstandig deze tips mee te nemen. Zo ben je er vaak zeker van dat je een goed medium hebt die je kan helpen met het beantwoorden van levensvragen of het vinden van de juiste antwoorden.

In contact komen met een top medium

Wil je nu dat een top medium je een luisterend oor kan bieden en je kan helpen met het juiste pad te vinden? Zit je ergens mee en wil je dit bespreken met een medium? Je kan op verschillende manieren contact opnemen. Zo kan je een afspraak inplannen, bellen, chatten of je laat je e-mailadres achter en maakt contact via de e-mail. Twijfel dus niet om contact op te nemen!