Paragnost Eddie & Consulenten

Mediums Rotterdam

Mediums Rotterdam

Binnen het toch royale aanbod mediums in Rotterdam durf ik mezelf best een opvallend medium te noemen. Steeds vaker hoor je mensen als ze gevraagd wordt naar mediums Rotterdam toch mijn naam noemen. Daar ben ik trots op en dit heeft ongetwijfeld te maken met het brede spectrum aan diensten en kennis en vaardigheden waarover ik beschik.

Ik mijn optiek ben je nooit uitgeleerd en dat verklaart de grote lijn aan competenties die ik als medium Rotterdam kan overleggen. En dat – die veelzijdigheid dus- is de reden dat ik opvallen tussen alle andere mediums Rotterdam. Al van jongs af aan voel ik mensen aan en zie ik energieën. Die vaardigheden heb ik later verder uitgebreid zoals ik heel veel kennis heb opgedaan de afgelopen jaren.

Van jongs af aan heldervoelend en helderziend

Hoewel ik wist dat ik zowel heldervoelend als helderziend was, al van kleins af aan, is het figuurlijke balletje voor mij pas echt gaan rollen in 2007. Vanaf dat jaar mag ik me Reiki Master noemen en vanaf dat moment heb ik ook mensen en dieren op afstand gaan behandelen. En met succes overigens.

Vanaf dat jaar ben ik zelf ook Reiki cursussen gaan verzorgen en ben ik als een van de toen nog onbekende mediums Rotterdam allerlei spirituele avonden gaan organiseren. Ondertussen ben ik steeds blijven leren en heb ik mezelf steeds verder ontwikkeld, op tal van verschillende vlakken. In 2010 heb ik de cursus Mediumschap met goed gevolg afgelegd.

Tijdens de opleiding Mediumschap heb ik me onder meer gespecialiseerd in kaartleggen, het lezen van foto’s, sieraden voelen en pendelen en vanaf dat moment ben ik mezelf ook vol trots Medium/Paragnost gaan noemen. Vanaf dat moment groeide ook mijn bekendheid en de bekendheid van de vaardigheden die ik beheers binnen het ruime aanbod mediums Rotterdam en merkte ik dat mensen steeds gerichter een beroep op mij deden.

Daarmee was ik overigens nog niet uitgeleerd. Later heb ik namelijk onder andere nog de cursus hypnotherapie en regressie gevolgd, net als de cursus mentale stress coaching en relatietherapie. Ik ben als medium Rotterdam dus van heel veel (verschillende) markten thuis.

Je kunt op verschillende manieren in contact met me komen voor al je vragen die je wilt gaan stellen aan een heldervoelend paragnost en helderziend medium die betrekking hebben op het heden, verleden en de toekomst. Dat geldt ook als je van gedachten wilt wisselen met een hypno regressie therapeut als je zit met stress en relatieproblemen of met zaken loopt die gaan over rouw- en stervensbegeleiding.

Ook voor mentale coaching, Reiki en Shamballa en als jij je huis spiritueel gereinigd wilt hebben, maak je bij voorkeur contact met mij op. Ik kan je namelijk verder helpen. Vraag dat maar aan al die mensen die al een beroep op mij deden.

Je kunt een telefonisch consult met mij houden- op afspraak uiteraard- maar je kunt ook kiezen voor een E-consult of kiezen voor een chatsessie. In alle gevallen zal ik je zo goed mogelijk van dienst proberen te zijn. Voordeel van contact per e-mail is dat je mijn antwoord later nog eens terug kunt lezen.

Voordeel is ook dat jij mij een vraag stelt wanneer jij dat wilt, ik zal altijd binnen drie dagen een antwoord leveren. Als ik een consult met jou op afstand doe, vergeet dan niet naam en leeftijd door te geven. Bovendien is het resultaat bewezen beter als je een foto van jezelf bijsluit. En denk ik dat een ander medium beter met jouw vraag aan de slag kan, dan schuif ik de vraag gewoon door.

Wat je ook kunt doen is een chatsessie met me aangaan. Je bestelt vooraf credits en betaalt normaliter een credit per minuut. Bij een chatsessie geef ik je de eerste twee minuten echter cadeau. Jij moet toch ook eerst even wennen aan de chat zoals we ook aan elkaar moeten wennen. Heb je de eerste winst al weer binnen. In de chatsessie probeer ik je zo goed mogelijk verder te helpen en ook nu geldt: denk ik dat je bij iemand anders beter af bent, dan schroom ik niet je door te verwijzen. Ik wil jou graag helpen, en als een ander dat beter kan, dan gaan we dat gewoon regelen.

Als je plannen hebt om contact te zoeken met een van de mediums Rotterdam is het toch al verstandig je eerst in de verschillende mediums Rotterdam te verdiepen. Wat hebben ze gedaan en wat kunnen ze. Wat betreft veelzijdigheid en brede kennis van uiteenlopende zaken ben je bij mij binnen het onderwerp medium Rotterdam aan het juiste adres.

Brede kennis is toch al belangrijk, in mijn optiek. De kans dat ik in de nabije toekomst mezelf verder ga ontwikkelen is dan ook levensgroot. Nogmaals; je bent nooit te oud om te leren, en leren doe je overal en altijd. Als wij bellen, mailen of chatten, dan kan het best zijn dat ik ook zomaar van jou leer.

Een gevestigde naam binnen de wereld van mediums Rotterdam

Al heel vroeg wist ik dat ik helderziend en heldervoelend was. In eerste instantie kon ik daar niet heel veel mee, kon ik mijn ei niet kwijt. Vanaf 2007 werd alles anders en heb ik mijn naam weten te vestigen binnen het aanbod mediums Rotterdam. Daar ben ik trots op en ik doe dit werk ook graag. Soms zit je muurvast. Zit je vol vragen en kom je simpelweg niet verder.

Neem dan contact met mij op, wellicht dat ik je kan helpen, zoals wij als mediums Rotterdam elke dag opnieuw heel veel mensen de juiste richting op kunnen duwen. Ik voel al vanaf jongs af aan mensen aan en zie energieën. Ik durf mezelf veelzijdig te noemen en neem alles wat je in alle discretie met mij bespreekt zeer serieus.