Paragnost Eddie en Consulenten

Mediums Rotterdam

Mediums Rotterdam

Binnen het toch royale aanbod mediums in Rotterdam durf ik mezelf best een opvallend medium te noemen. Er zijn vele paranormaal begaafden en waarzegster Rotterdam maar toch vertellen steeds meer en andere mensen mijn naam wanneer er gevraagd wordt naar Mediums in Rotterdam. Daar ben ik trots op en dit heeft ongetwijfeld te maken met het brede spectrum aan diensten en kennis en vaardigheden waarover ik beschik, omdat ik dus meerdere paranormale gave bezit.

Ik mijn optiek ben je nooit uitgeleerd en dat verklaart de grote lijn aan competenties die ik als medium Rotterdam kan overleggen. En dat – die veelzijdigheid dus- is de reden dat ik opvallen tussen alle andere mediums Rotterdam. Al van jongs af aan voel ik mensen aan en zie ik energieën en daar is mijn carrière gestart. Die vaardigheden heb ik later verder uitgebreid zoals ik heel veel kennis heb opgedaan de afgelopen jaren.

Ik ben dus een helderziende maar ook voelend kan ik dingen waarnemen. Boodschappen worden dus op die manier aan mij als waarzegster doorgegeven.

Van jongs af aan heldervoelend en helderziend

Hoewel ik wist dat ik zowel heldervoelend als helderziend was, al van kleins af aan, is het figuurlijke balletje voor mij pas echt gaan rollen in 2007. Vanaf dat jaar mag ik me Reiki Master noemen en vanaf dat moment heb ik ook mensen en dieren op afstand gaan behandelen. En met succes overigens.

Vanaf dat jaar ben ik zelf ook Reiki cursussen gaan verzorgen en ben ik als een van de toen nog onbekende mediums Rotterdam allerlei spirituele avonden gaan organiseren. Ondertussen ben ik steeds blijven leren en heb ik mezelf steeds verder ontwikkeld, op tal van verschillende vlakken. In 2010 heb ik de cursus Mediumschap met goed gevolg afgelegd.

Tijdens de opleiding Mediumschap heb ik me onder meer gespecialiseerd in kaartleggen, het lezen van foto’s, sieraden voelen en pendelen en vanaf dat moment ben ik mezelf ook vol trots Medium/Paragnost gaan noemen. Vanaf dat moment groeide ook mijn bekendheid en de bekendheid van de vaardigheden die ik beheers binnen het ruime aanbod mediums Rotterdam. Ik merkte hierbij dat steeds meer mensen gericht op mij een beroep deden. Zij wilden specifiek met mij als paragnost spreken.

Mijn carrière gaat door

Daarmee was ik overigens nog niet uitgeleerd. Later heb ik namelijk onder andere nog de cursus hypnotherapie en regressie gevolgd, net als de cursus mentale stress coaching en relatietherapie. Ik ben als medium Rotterdam dus van heel veel (verschillende) markten thuis. Ik kan met behulp van de verschillende paranormale gaves waarover ik beschik tijdens een gedachtewisselin vele vragen beantwoorden.

Je kunt op verschillende manieren in contact komen met me voor al je vragen die je wilt gaan stellen aan een heldervoelend paragnost en helderziende medium die betrekking hebben op het heden, verleden en de toekomst. Dat geldt ook als je van gedachten wilt wisselen met een hypno regressie therapeut als je zit met stress en relatieproblemen of met zaken loopt die gaan over (familie) rouw- en stervensbegeleiding.

Ook voor mentale coaching, Reiki en Shamballa en als jij jouw huis, die van familie of van je moeder, spiritueel gereinigd wilt hebben. Voor deze dingen kun je met vele paragnosten en mediums een gesprek aan gaan, maar neem bij voorkeur contact met mij op. Ik kan je namelijk verder helpen. Vraag dat maar aan alle andere mensen die al een beroep op mij deden.

Kies voor mij als je twijfelt tussen meerdere paranormaal begaafden

Een gesprek met een helderziende of paranormaal begaafde kan altijd spannend zijn. Vaak zijn er lange wachttijden en worden consulenten druk bezocht. De ene helderziende gebruikt tijdens een gesprek bijvoorbeeld tarot kaarten, andere helderzienden hebben andere gaves. Bij mij weet je nu waarmee ik jou kan helpen.

Je kunt een telefonisch consult met mij houden- op afspraak uiteraard- maar je kunt ook kiezen voor een E-consult of kiezen voor een chatsessie. In alle gevallen zal ik je zo goed mogelijk van dienst proberen te zijn. Voordeel van contact per e-mail is dat je mijn antwoord later nog eens terug kunt lezen. Hierdoor maakt het ook niet of je een consult wilt in een straal binnen 10 kilometer van Rotterdam, een consult vanuit Den Haag of een klein dorpje aan de Ijssel. Jij meld je, en ik ben er voor je.

Voordeel is ook dat jij mij een vraag stelt wanneer jij dat wilt, ik zal altijd binnen drie dagen een antwoord leveren. Als ik een consult met jou op afstand doe, vergeet dan niet naam en leeftijd door te geven. Bovendien is het resultaat bewezen beter als je een foto van jezelf bijsluit. En denk ik dat een van de andere consulenten beter met jouw vraag aan de slag kan, dan schuif ik de vraag gewoon door.

Chatten met een waarzegster Rotterdam

Wat je ook kunt doen is een chatsessie met me aangaan. Je bestelt vooraf credits en betaalt normaliter een credit per minuut. Bij een chat sessie geef ik je de eerste twee minuten echter cadeau. Jij moet toch ook eerst even wennen aan de chat zoals we ook aan elkaar moeten wennen. Heb je de eerste winst al weer binnen, scheelt weer bij de financiën. In de chatsessie probeer ik je zo goed mogelijk verder te helpen en ook nu geldt: blijkt nu dat je bij iemand anders beter af bent, dan schroom ik niet je door te verwijzen. Ik wil jou graag helpen, en als een ander dat beter kan, dan gaan we dat gewoon regelen.

Als je plannen hebt om contact te zoeken met een van de (helderziende) mediums Rotterdam is het toch al verstandig je eerst in de verschillende mediums Rotterdam te verdiepen. Wat hebben ze gedaan en wat kunnen ze, je moet de kwaliteit ontzettend goed weten van een paar paranormale waarzeggers voor het aangaan van een chat. Wat betreft veelzijdigheid en brede kennis van uiteenlopende zaken ben je bij mij binnen het onderwerp medium Rotterdam aan het beste adres.

Brede kennis is toch al belangrijk, in mijn optiek. De kans dat ik in de nabije toekomst mezelf verder ga ontwikkelen is dan ook levensgroot. Nogmaals; je bent nooit te oud om te leren, en leren doe je overal en altijd. Als wij bellen, mailen of chatten, dan kan het best zijn dat ik ook zomaar van jou leer.

Een gevestigde naam binnen de wereld van mediums Rotterdam

Al heel vroeg wist ik dat ik helderziend en heldervoelend was. In eerste instantie kon ik daar niet heel veel mee, kon ik mijn ei niet kwijt. Vanaf 2007 werd alles anders en heb ik mijn naam weten te vestigen binnen het aanbod mediums Rotterdam. Daar ben ik trots op en ik doe dit werk ook graag. Soms zit je muurvast. Zit je vol vragen en kom je simpelweg niet verder.

Neem dan contact met mij op, wellicht dat ik je kan helpen, zoals wij als mediums Rotterdam elke dag opnieuw heel veel mensen de juiste richting op kunnen duwen. Ik voel al vanaf jongs af aan mensen aan en zie energieën. Ik durf mezelf veelzijdig te noemen en neem alles wat je in alle discretie met mij bespreekt zeer serieus.