Paragnost Eddie en Consulenten

Trance mediumschap

Trance mediumschap is een vorm van mediumschap waar je de mogelijkheid hebt om te groeien vanuit het contact met de zielsgroep. Een zielsgroep is een groep waarmee je spiritueel mee bent verbonden. Een verbinding tussen zowel iemand in de geestelijke wereld als iemand fysiek. Met trance mediumschap kan je een intieme relatie opbouwen met diegene uit de spirituele wereld die met ons samenwerken en inspireren.

Trance helpt je het bewuste deel van jezelf achter te laten in een stille en vredige staat. In deze staat kan je de invloed, gedachten en gevoelens ervaren van diegenen die bij je zijn en je begeleiden. In deze staat ontspan je de mind en kan je ongestoord communiceren met de spirituele wereld.

Wat is trance healing mediumschap

Trance mediumschap is een vorm van mediumschap waarin je tot het diepste niveau contact leert maken met jezelf en met andere vormen van energie. Trance bestaat al eeuwen lang en trance wordt gebruikt om inzichten te krijgen over liefde, relaties en gezondheid. Ook wordt het gebruikt om antwoorden te krijgen op levensvragen.

Trance mediumschap kan je vergelijken met een diepe vorm van meditatie, waar je lichaam een bepaalde staat van bewustzijn aanneemt en je hierdoor beter kan samenwerken met je spirit, gids of dierbare. Zij zijn namelijk degene die jou helende energie doorgeven.

Trance mediumschap

Hoe gaat het in zijn werk?

Trance mediumschap is een unieke vorm van healing, die je helpt om sneller te groeien en een persoonlijke groei te doorstaan met jezelf en de andere wereld te maken. Tijdens een trance sessie maak je contact met hogere trillingen, waardoor je meer bewustzijn krijgt over wie je bent en wat je doel is in dit leven. Je kan er ook achter komen welke blokkades je hebt opgebouwd en hoe je deze kan loslaten.

Naast het contact met jezelf, maak je ook contact met de spirituele wereld. Het is hierdoor mogelijk dat je gidsen of overleden dierbaren tegenkomt. Zij kunnen je helpen en begeleiden op je levenspad.

De meeste mensen die in een trance toestand zijn, beschrijven het als een diepe vorm van rust. Je bent je bewust van wat er gebeurt, maar kan het niet verklaren met je rationele denken. Alles voelt logisch aan en je hebt het gevoel dat je in een andere wereld bent.

trance mediumschap uitleg

Geestelijke ontwikkeling in de spirituele wereld door middel van een opleiding mediumschap

De samenwerking met de spirituele wereld wordt door vele als eng ervaren. Dit komt doordat dit nog weinig bekendheid heeft in de Westerse samenleving. Wanneer een medium zich hierin wilt specialiseren dan is dat mogelijk.

Opleiding tot trance medium

Er bestaat namelijk een opleiding mediumschap, een soort spirituele academie waar je leert om te gaan met trance mediumschap en trance healing. Opleidingen vallen in dit geval onder praktijk lessen. Tijdens de opleiding mediumschap krijgt men les van ervaren trance mediums. Jij als trance medium hebt de controle. Door te ervaren wat een trance is kan je je talenten ontdekken, ontwikkelen en volledig tot expressie brengen.

Tijdens de opleiding trance mediumschap wordt je op een natuurlijke manier begeleid om contact te leggen met je spirit team. Op deze manier wordt je meer bewust van de verschillende energieën en degene waarmee je kan samenwerken. Een nieuwe mediumschap gaat verder dan het werken met een energie vanuit je onderbewustzijn.

Fysiek mediumschap

Fysiek mediumschap is een belangrijk onderdeel van de opleiding. Hier leer je hoe je een fysiek contact kan maken met energie, zodat je kan bijdragen aan het helen van anderen. Je zal tijdens deze periode ook veel contact maken met jouw innerlijke wereld. Dit is een wereld waar liefde, wijsheid en rust is.

Eén van de doelen van trance mediumschap is het vergroten van bewustzijn in de wereld. Het is hierdoor mogelijk dat er meer toegang tot deze kennis komt. Op deze manier kan je helpen anderen om zichzelf beter te leren kennen en een diepere band op te bouwen met jezelf en de wereld om je heen.

Heb je vragen over trance mediumschap of wil je meer weten over wat het inhoud? Neem dan contact op met ons, wij staan graag voor je klaar.