Paragnost Eddie en Consulenten

Oprechte mediums Elly

Bij oprechte mediums kun jij terecht voor een luisterend oor, een liefdes coach, een ervaren paragnost, maar ook voor kaarten leggen, healing of een gesprek over onzekere tijden. Een spirituele coach heeft gaven waarmee zij waarnemingen kunnen doen die je zonder deze gaven niet kan doen.

Je kan in contact komen met een ervaren medium die helder wetend is, maar ook helder voelend, helder ruikend of een helder ziend medium. Er zijn veel soorten mediums, maar kies er eentje uit die bij je past. Oprechte mediums zijn er voor jou wanneer je vragen hebt over verleden, heden of toekomst. Zij helpen je graag verder met raad en daad.

Bij Paragnost-Eddie kun jij in contact komen met oprechte mediums. Zij kunnen doeltreffende healing uitvoeren, kaartleggen, de toekomst voorspellen, contact maken met dierbare overledenen, maar ook vragen beantwoorden. Onze mediums die werken omdat zij zich dienstbaar willen maken voor andere, zij willen graag mensen helpen.

Een consult met een ervaren medium

Je kan voor een consult met een ervaren medium natuurlijk naar een paranormale beurs gaan, maar ook bij een paranormale hulplijn kun jij in gesprek komen met een medium of paragnost. Een helderziend medium of een ervaren paragnost is gespecialiseerd in het doeltreffend helpen van mensen. Zij zijn er voor jou wanneer je verdrietig, boos, onzeker of angstig bent. Ook als je vragen hebt over relaties, werk of geld kun jij terecht bij een oprecht medium.

Je kan een prive afspraak boeken met een spiritueel therapeut. Een sterk medium kan je op deze manier helpen met de gaven die zij hebben. Een prive consult kun je op verschillende manieren houden met een medium of paragnost. Zo kun je chatten, waarbij het gesprek word opgeslagen zodat je de mogelijkheid hebt om dit na te lezen. Ook kun je met een ervaren medium telefonisch contact opnemen. Daarbij kan je met een spirituele coach ook contact hebben via de e-mail.

Een telefonisch consult met een medium kost bij ons niet 95 cent p min, maar 90 cent, dit is vanuit Nederland. Als je dit vanaf België doet dan kost dit 150 cent p min. Ook heb je de mogelijkheid om credits te kopen voor een consult met een ervaren medium.

Healing kan op afstand, dus dat is voor alle vormen van contact mogelijk. Net als een foto reading, deze kan worden opgestuurd naar een ervaren medium zodat hier over gesproken kan worden. Dit kan door een helderwetend paragnost, helder voelend paragnost of door een spiritueel coach met andere gaven.

Wat is een helderziend ervaren medium?

Een medium kan voor jou een spiritueel gids zijn. Een helderziend medium kan jou helpen met bijvoorbeeld het voorspellen van de toekomst, dit omdat zij beelden kunnen zien die zich nog gaan afspelen. Een voorspelling is niet vast, dit omdat alles veranderlijk is. Een ervaren medium zal dan ook met jou door de beelden heen gaan om erachter te komen wat de bedoeling is van deze beelden.

Een helderziend medium die ervaring heeft met het lezen van de toekomst, zal je niet veroordelen en zij zeggen ook niet alles klakkeloos na. Eerder helpen zij je door middel van een reading om meer inzicht te krijgen in de betekenis van een visioen.

Een helderziend medium kan ook helpen met het contact maken met overleden dierbaren. Een reading is hierbij vaak afgestemd op vragen die jij aan het overleden dierbare wilt stellen. Zo krijg jij antwoord op vragen, maar je kunt ook ervaringen met elkaar delen en emoties uiten. Naast een reading is het ook mogelijk om door middel van een healing contact te maken met je overleden dierbare.

Tijdens een gesprek met een helderziend paragnoste of medium kun jij weer positieve energie in jouw leven krijgen. Dit omdat je bijvoorbeeld adviezen hebt gekregen over een bepaalde situatie. Een reading kan er ook voor zorgen dat je weer in contact komt met je gevoelens en emoties. Je kunt bij een reading namelijk ook aangeven wat je dwarszit of waar je moeilijkheden mee hebt.

Oprechte mediums Elly

Wat is een helderwetend ervaren medium?

Ook kun je een consult met een helder wetend spiritueel therapeut starten. Ook tijdens dit gesprek zul je praten over spirituele zaken. Een helderwetend medium krijgt de informatie vanuit het lichtwerk. Dit betekend dat zij contact maken met hogere wezens en engelen die ze dan weer doorgeven aan jou. Deze informatie is vooral bedoeld om jou te helpen in je leven, maar het kan ook zijn dat er tijdens een reading beelden voorbij komen die je aan moet gaan werken.

Een helderwetend medium kan jou adviezen en inzichten geven over verschillende situaties. Je kan bij een helderwetend medium ook jouw verhaal kwijt over een bepaalde situatie. Een helderwetend medium kan vanaf een andere kant kijken naar de situatie en op basis daarvan jou adviezen geven.

Wat is een helderhorend medium?

Een helder horend medium kan jou ook helpen tijdens een consult. Iemand die helder horend is die hoort stemmen in zijn of haar hoofd. Dit kan een stem vanuit het lichtwerk zijn, maar ook een stem van een overledene. Een helderhorend medium kan jou helpen door middel van de informatie die hij of zij door krijgt.

Een helderhorend medium kan jou bijvoorbeeld advies geven over een bepaalde situatie. Ook kunnen zij waarschuwingen geven of tips. Een helderhorend medium geeft de informatie die doorgegeven wordt rustig door, zodat jij er goed over na kunt denken.

Wat is een heldervoelend medium?

Een andere mogelijkheid tijdens een gesprek is dat je dit voert met een helder voelend medium. Een medium die helder voelend is heeft contact met zijn of haar gevoel. Een heldervoelend mensen kan hierdoor heel goed aanvoelen wat er speelt.

Een reading bij een heldervoelende gaat vooral over het voelen van emoties en energieën. Bij heldervoelen zal een medium zal dan ook niet alleen met jou praten, maar ook aanvoelen wat er speelt. Hierdoor kunnen zij je helpen met het verwerken van emoties of energieën die nog niet verwerkt zijn.

Een medium als jouw relatie coach

Heldervoelen, een helderruikend medium, een helderwetend medium of een helderziend paragnost. Zij kunnen jou allemaal helpen als het over liefde gaat, maar ook over innerlijke vrede, persoonlijke ontwikkeling of andere zaken die jou dagelijks bezig houden.

Door dat een paragnost helder voelend, helderhorend, helderziend of helderwetend is kunnen zij voor jou ook jouw relatie coach zijn. Zij kunnen namelijk jou helpen met het stellen van de juiste vragen. Daarnaast kunnen zij ook adviezen geven over bepaalde situaties. Wanneer een reading afgestemd is op relaties, dan kan dit gaan over liefde, maar ook over vriendschap of werk.

Wanneer je kiest voor een reading met een relatie coach, dan ga je in gesprek met iemand die helderziend is. Zij zullen niet alleen naar jouw woorden luisteren, maar ook naar jouw energie. Op deze manier kunnen zij beter aanvoelen waar het probleem ligt en wat er nodig is om dit op te lossen.

Energetische healing door een medium

Ook healing kan worden uitgevoerd door een medium of paragnost, zij kunnen een energetisch healer zijn. Een energetisch healer werkt op het lichaam, emotioneel en spiritueel. Dit zorgt voor ontspanning, pijnvermindering en genezing. Dit door blokkades uit het energieveld weg te halen.

Dit geldt ook voor een Reiki Master. Een Reiki Master is een energetische healer die gebruik maakt van de energie die door het lichaam stroomt. Dit om blokkades op te heffen en het lichaam weer in balans te brengen, zowel fysiek als emotioneel. Een Reiki Master kan healing op afstand uitvoeren.

Een nauwkeurige kaartlegging door een spirituele coach

Ook kun je door een helderhorend, helder ruikend, helderwetend of helderziend paragnost of medium een kaartlegging laten doen. Een nauwkeurige kaartlegging kan met onder andere lenormand kaarten. Bij Lenormand kaarten worden er 36 kaarten gebruikt die staan voor alledaagse situaties.

Maar ook tarotkaarten kunnen worden gebruikt. Tarotkaarten worden al sinds de middeleeuwen gebruikt om inzicht te krijgen in een bepaalde situatie. Tarotkaarten zijn dan ook niet alleen geschikt voor een reading, maar ook om advies te geven over bijvoorbeeld een studiekeuze of een carrière.

Een nauwkeurige kaartlegging kan je helpen met het maken van keuzes of met het inzicht krijgen in een bepaalde situatie. Een spirituele coach zal de antwoorden op jouw vragen vinden. Bij kaartleggen wordt er gebruik gemaakt van verschillende technieken, zoals de Celtic Cross of de Gypsy Spread.

Start een gesprek met een medium of paragnost

Je kunt chatten, mailen of bellen met een liefdes coach, Reiki Master, relatiecoach, paragnost of medium. Je kunt zelf kiezen of je dat wilt met een helderwetend, heldervoelend of helderziend paragnost. Ook kun jij kiezen voor doeltreffende healing of kaarten leggen.

Op onze sites zie je een paragnost, boxnummer en informatie over de spiritueel coach. Zo kun je zien of je iemand heldervoelend, helderwetend of helderruikend is. Op basis van deze informatie kun jij een paragnost, boxnummer en manier van consult kiezen.

Onze consulenten staan de hele dag voor jou klaar, dus op ieder moment dat het jou uit komt kun jij een consult starten.