Paragnost Eddie en Consulenten

Oprechte Mediums bij telefonische hulplijn

Oprechte medium en mediumsOprechte mediums. Wanneer mag jij je een oprechte medium noemen? Oprechte mediums geven boodschappen door van dierbare overledenen, gidsen, engelen, het universum etc. Als je een consult krijgt van een oprechte medium dan zal een oprechte medium altijd zo eerlijk mogelijk de boodschap doorgeven die hij door mag krijgen. Als een oprechte medium niet kan antwoorden op een vraag van jou kan het zijn dat het nog niet de tijd is om een antwoord te krijgen op de vraag en zal je nog even moeten wachten. Oprechte mediums draaien nooit om de vraag heen en zal zo goed mogelijk al je vragen beantwoorden als het toegestaan wordt.
Oprechte mediums zijn spirituele personen. Oprechte mediums zijn spirituele personen die contact kunnen leggen met entiteiten, hogere machten, bovenaardse krachten etc. Het is zo vaak dat als er een dierbare heen is gegaan jij met vragen blijft zitten of het is niet goed afgesloten dan kunnen een oprechte mediums als gene zijde het toe laat jou in contact laten komen zo dat jij met een goed gevoel verder kunt.

Een oprecht medium is een spiritueel persoon die meestal meerdere paranormale gaven heeft, waardoor de geest of ziel van overledenen via een oprechte medium met mensen op aarde kunnen communiceren. Het Mediumschap krijg je mee vanaf je geboorte. Heb je het mediumschap niet mee gekregen zal je ook geen medium kunnen worden.
Oprechte mediums krijgen boodschappen van gidsen, engelen en overledenen en mogen dat doorgeven aan personen die hulp nodig hebben. Oprechte mediums zien het als een levensopdracht om met de hulp van gene zijde mensen te helpen. De oprechte mediums die op onze spirituele hulplijn werken hebben veel levenservaring en hebben op paranormaal gebied meerdere kwaliteiten.

De oprechte mediums van www.paragnost-eddie.nl staan voor U klaar en helpen u graag met al uw vragen.