Paragnost Eddie en Consulenten

Mediums paragnosten en helderzienden

Mediums, paragnosten en helderzienden kunnen jou helpen omdat zij paranormaal begaafd zijn. Als jij heldere antwoorden en helder inzicht wilt door een top medium of een ervaren paragnosten dan kan jij online terecht met al jouw vragen bij Paragnost-Eddie. Je kan eerlijk antwoord verwachten op jouw levensvragen als jij bij een spiritueel coach van Paragnost-Eddie een consult aanvraagt.

De consulenten die je online tegen komt verschillen van een ervaren medium met paranormale gaven, tot aan een relatie coach, een energetisch therapeut, een top paragnost en een engelen kaartlegster. Voordat je een consult start is het belangrijk om te weten dat zij allen andere methodes hebben en jou op verschillende manieren kan helpen. Zo is de een beter om te praten over jouw persoonlijke ontwikkeling, de ander kan energetisch reinigen en weer een ander is een ervaren kaartlegster.

Als je eenmaal weet waar jij hulp nodig hebt, kan jij op zoek gaan naar een medium of paragnost die hierin gespecialiseerd is. Via de website van Paragnost-Eddie vind je verschillende consulenten met hun eigen specialiteit. Zo is er altijd wel een medium of paragnost die bij jouw situatie past.

Neem voor meer informatie contact op met Paragnost-Eddie. Wij helpen je graag verder!

Wat is een medium?

Een krachtig medium kan buitenzintuiglijke waarnemingen doen omdat zij spirituele gaven hebben, door deze gaven kunnen zij de meest zuivere antwoorden geven over bijvoorbeeld de liefde, relatie en werk. Naast deze gaven kan een top medium ook nog contact maken met dierbare overledenen. Zo kun jij antwoorden krijgen op vragen.

Door de verschillende gaven zijn er ook verschillende mediums:

  • Een heldervoelend medium
  • Een helderziend medium
  • Een helderwetend medium
  • Een helderhorend medium

Door deze verschillende mediums is het mogelijk om contact met overledenen te maken, maar ook om toekomst voorspellingen te ontvangen of een goed luisterend oor te hebben om te praten over bijvoorbeeld relatie problemen.

Wat is een heldervoelend medium?

Een heldervoelend medium kan jou tijdens een gesprek helpen. Een heldervoelend medium krijgt boodschappen door vanuit andere entiteiten door middel van gevoelens, beelden en emoties. Een heldervoelend medium is dan ook heel erg gevoelig voor de energie van anderen.

Een heldervoelend medium kan daardoor ook jouw relatie coach zijn. Zij kunnen jouw gevoel voelen, maar ook dat van jouw partner. Als jij met relatie problemen zit, kun je terecht bij een heldervoelend medium. Zij geven jou een eerlijk inzicht in de situatie.

Een heldervoelend medium of een heldervoelend paragnost wordt ook wel een HSP coach genoemd. Dit staat voor hoog sensitief persoon. Zoals de naam al aangeeft, is een heldervoelend medium of paragnost heel erg gevoelig voor energie. Ze kunnen jouw energie voelen, maar ook die van anderen. Hierdoor is het mogelijk om contact te maken met overledenen, maar ook om inzicht te krijgen in een relatie tussen twee personen.

Wat is een helderziend medium?

Een helder ziend medium kan door middel van hun gave, beelden en symbolen ontvangen vanuit andere entiteiten. Een helderziend medium is dan ook heel erg visueel ingesteld en kunnen deze beelden goed uitleggen.

Een helderziend medium kan jou helpen door inzicht te geven in de toekomst, maar ook bijvoorbeeld door een reading over liefde te geven. Een zuiver medium helderziende kan jou dus helpen met het doen van toekomst voorspellingen, zodat jij weet wat jou te wachten staat en je je hier op voor kan bereiden.

Het kan ook fijn zijn om met een helderziende te praten over financiële problemen, medische vragen, narcistische relaties of relatie/liefde, omdat zij jou inzicht kunnen geven over het verdere verloop hiervan.

Wat is een helderhorend en helderwetend medium?

Een top medium kan ook helderhorend zijn, dat wil zeggen dat een erkend medium tijdens een consult geluiden kan horen die voor mensen zonder deze gave niet te horen zijn. Dit kan helpen vragen beantwoorden omdat zij stemmen, melodieën of andere vormen van geluid kunnen horen, uit het heden, verleden of de toekomst.

Een erkend medium die helderwetend is is een intuïtief gesprekspartner. Zij hebben een hele sterke intuïtie waardoor zij dingen weten zonder enige echte verklaring daarvoor te hebben. Een helderwetende is dan ook een krachtige partner die jou inzicht kan geven in wie je bent, waarom je op aarde bent en welke levenslessen jij nog moet leren.

Ook kan een paragnost/medium heldervoelend/helderwetend zijn. In dat geval hebben zij niet alleen een hele sterke intuïtie, maar voelen zij dit ook aan bij gevoelens van anderen en energieën. Een heldervoelend/helderwetend medium kan jou bijvoorbeeld helpen als relatie coach. Ook kan een consult met een heldervoelend/helderwetend medium de uitkomt bieden bij contact met overledenen, dierbaren, engelen of geesten.

Wat is een paragnost?

Een paragnost beschikt net als een erkende top medium over paranormale gaven, het verschil is wel dat een paragnost geen contact kan maken met dierbare overledenen. Voor alle overige vragen die jij hebt kun je wel terecht bij een paragnost voor een oprecht consult.

Een paragnost kan net als een medium ook helderziend, heldervoelend, helderwetend en helderhorend zijn. Ook zij kunnen waarnemingen doen die zonder deze gaven niet te doen zijn. Een heldervoelend paragnost kan bijvoorbeeld aanvoelen wat er in de relatie van een cliënt speelt, maar ook energieën van engelen doorgeven.

Een paragnost/medium kan jou dus helpen met zaken als liefde, relatie, werk, geldzaken en geven hier eerlijk antwoord op. Ook als jij behoefte hebt aan een luisterend oor kun jij terecht bij een top paragnost/medium. Zij kunnen namelijk dingen weten die jij niet weet, doordat een medium/paragnost bijvoorbeeld energieën kan aanvoelen. Hierdoor wordt jij geholpen aan nieuwe inzichten.

Een luisterend oor van een paragnost/medium

Een allround medium, een spiritueel coach, een heldervoelend paragnost, een top medium/paragnost, zij kunnen allen een luisterend oor bieden aan jou als jij die behoefte hebt. Soms kan het fijn zijn om met een buitenstaander te praten over een bepaalde situatie, dat kan bij een paragnost/medium. Doordat zij beschikken over gaven kunnen zij jou nieuwe inzichten geven over de situatie die jij hen voorlegt.

Door je aan een helderziend/heldervoelend medium jouw verhaal voorlegt, kunnen zij voelen welke energieën hierbij ontstaan, maar kunnen zij ook zien wat er omtrent dat onderwerp gaat gebeuren in de toekomst. Een luisterend oor over zaken die jou op een negatieve manier bezig houden is dus zeker mogelijk bij een paragnost/medium.

Als jij een luisterend oor nodig hebt om te praten over de liefde/relatie, dan kan dat ook! Er zijn mediums en paragnosten die ook relatie coach zijn en jou dus ook op dat vlak kunnen helpen. Zij kunnen helpen en adviseren bij bijvoorbeeld narcistische relaties, maar ook andere relatie/liefde gerelateerde onderwerpen. Door jarenlange ervaring van een erkende medium/paragnost hebben zij al vele relatie problemen kunnen bespreken en beschikken zij over de juiste kennis.

Een kaartlegging door een medium/paragnost

Een ervaren medium/paragnost kan een spiritueel coach zijn, een relatie medium, een krachtig soul healer, een luisterend oor bieden wat betreft liefde/relatie, het beantwoorden van andere levensvragen, maar er is meer.. Een medium/paragnost kan namelijk ook een intuïtief kaartlegster zijn. Een intuïtief kaartlegster kan tijdens een consult gebruik maken van verschillende kaarten:

  • Lenormand kaarten
  • Tarot kaarten
  • Engelen kaarten

Bij diverse kaartleggingen kunnen er nieuwe inzichten verkregen worden die iets zeggen over liefde, relatie, werk of andere toekomst gerichte zaken. Zo kan een spiritueel coach met lenormand kaarten een liefdeslegging doen, of juist een algemene legging. Door de kaarten op de juiste manier te interpreteren kan er veel gezegd worden over jouw toekomstige situaties en relaties. Lenormand kaarten bieden inzicht in relaties, liefde en seksualiteit. Bij Lenormand kaarten worden de kaarten niet zozeer geïnterpreteerd vanuit een bepaalde situatie maar meer als een soort dagboek.

Bij een Lenormand kaartlegging wordt er meestal gebruik gemaakt van 36 kaarten. Dit is een kleine set en daardoor makkelijker te hanteren dan de 78 tarotkaarten. De mystieke Lenormandkaarten lijken op een spelkaartspel, maar de beelden zijn wel anders. Zo is er bijvoorbeeld een kaart van een boek, een sleutel, een bloem etc. Deze kaarten kunnen inzicht geven in relaties en liefde, maar ook over werk of vriendschap.

Mediums paragnosten en helderzienden

Tarot kaarten en mystieke Lenormandkaarten

Naast een legging met Lenormand kaarten kun je ook kiezen voor een legging met tarot kaarten. Tarot kaarten zeggen veel over bijvoorbeeld werk, geld of relatie problematiek. Tarot kaarten kunnen inzicht geven in allerlei situaties. De tarot is een oude wijsheid die door de jaren heen is doorgegeven vanuit verschillende culturen. In de tarotkaarten zijn veel symbolen en beelden terug te vinden die samenhangen met de kabbala en andere oude wijsheden. De tarot wordt gezien als een bron van inzicht en wijsheid en kan helpen bij het nemen van beslissingen.

Een top medium/paragnost legt verschillende soorten kaarten tijdens een reading om tot verdere antwoorden en inzichten te komen. Een spiritueel coach die een intuïtief kaartlegster is kan ook Zodiac kaarten, Indiaanse kaarten of Engelen kaarten gebruiken tijdens een consult.

Door de juiste vragen te stellen aan het universum en door de antwoorden die gegeven worden vanuit de verschillende kaarten kan er meer inzicht verkregen worden in een bepaalde situatie of problematiek. Een ervaren medium/paragnost kan door middel van een kaartlegging helpen bij het beantwoorden van levensvragen.

Kaartlegging doe je niet alleen tijdens een consult met een ervaren medium of paragnost, maar ook thuis. Er zijn verschillende soorten kaartspellen die je kunt kopen en die je vervolgens ook zelf kunt leggen. Het is wel belangrijk dat je de betekenis van de kaarten goed kent voordat je gaat leggen, want anders kunnen de kaarten verkeerd geïnterpreteerd worden.

Wat is een medium/paragnost die ook Reiki Master is?

Je kent nu een heldervoelend paragnost, je weet hoe iemand jou een luisterend oor biedt, je kent de kaartleggingen, je weet een helder ziend medium, je weet het verschil tussen een helderziend/heldervoelend/helderwetend paragnost/medium. Maar nu.. Ook kan een erkende medium/paragnoste een Reiki Master zijn.

Een Reiki Master is iemand die de helende energie van reiki kan overdragen aan anderen. Deze energie is een vorm van universele levensenergie die helend werkt op lichamelijk, emotioneel en mentaal vlak. Een reiki behandeling door een Reiki Master kan helpen bij het oplossen van fysieke, emotionele en mentale klachten. Reiki is een holistische behandelmethode die het lichaam in balans brengt en helpt bij het herstellen van (zelf)genezend vermogen.

Een klacht hoeft niet per se fysiek zichtbaar te zijn om behandeld te worden met reiki. Ook emotionele of mentale klachten kunnen verminderen door middel van een reiki behandeling van een Reiki Master. Een Reiki Master is hiervoor opgeleid en biedt een veilige en vertrouwde omgeving waarin je je kunt ontspannen en openstellen voor de helende werking van reiki.

Wat kan een allround medium jou bieden?

Er zijn ook mediums die tijdens een consult foto reading doen. Dit is een reading waarbij er gekeken wordt naar foto’s die je mee hebt genomen. Een foto reading is een goede manier om contact te leggen met overleden dierbaren of vrienden/familie die ver weg wonen. Een foto reading geeft inzicht in relaties, werk en je levensdoel.

Een allround medium biedt ook andere diensten aan zoals numerologie, astrologie en symboollezingen. Numerologie is het wetenschappelijke onderzoek naar de betekenis van cijfers. Astrologie is het wetenschappelijke onderzoek naar de positie van de planeten en sterren ten opzichte van elkaar. Symboollezingen zijn lezingen waarbij er gekeken wordt naar de betekenis van (droom)symbolen.

Wat een spiritueel coach, medium, paragnost ook voor jou kan betekenen is het energetisch reinigen van jouw huis! Daarbij is het ook mogelijk dat ze een krachtig soul healer zijn. Zo blijkt maar weer dat je voor heel veel diverse situaties terecht kan bij een medium/paragnost.

Een allround medium kan je helpen bij het vinden van antwoorden op vragen over liefde, werk, relaties, familie, vrienden, gezondheid en je levensdoel. Een allround medium kan verschillende soorten readings kan doen en jou van dienst kan zijn op veel gebieden. Wil je je toekomst voorspellen? Ook dat kan een medium/paragnost voor jou doen!

Kom in contact met een medium, paragnost, helderziende

Online kun je terecht bij een medium, paragnost, intuïtief gesprekspartner, een spiritueel coach, een reiki master, een helderziend, heldervoelend medium met jarenlange ervaring. Zij kunnen jouw vragen beantwoorden, de toekomst voorspellen, contact met overledenen maken, jou een luisterend oor bieden en spirituele inzichten geven.

Met een medium/paragnoste kun je op verschillende manieren in contact komen. Als je een spiritueel coach wilt spreken voor bijvoorbeeld een luisterend oor, dan kan dat via de chat, telefonisch of via de e-mail. Ook als je een Reiki Master wilt spreken kan dat op deze manieren, want healing is mogelijk op afstand. Ook om te praten over jouw persoonlijke ontwikkeling kan je op deze manieren in contact komen.

Om in contact te komen is het belangrijk om credits te kopen waarmee je de consulenten betaald. Voor een telefonisch gesprek vanuit Nederland met een medium/paragnoste kost dit 90 cpm, als je dit vanuit België doet is dit 150 cpm. Een medium/paragnoste staat de hele dag door voor jou klaar, dus op ieder gewenst moment dat jij een luisterend oor nodig hebt kun je contact opnemen.