Paragnost Eddie en Consulenten

Een verstandige vrouw versus een niet verstandige vrouw

Een verstandige vrouwEen verstandige vrouw versus een niet verstandige vrouw. Een verstandige vrouw leeft haar eigen leven. Ze is zich er van bewust dat ze zelf de slingers in haar eigen leven moet ophangen en dat doet ze ook regelmatig. Ze heeft alles goed op de rit, daar zorgt ze voor. Ze denkt vooruit en is niet bezig met plaatjes in haar hoofd, hoe of haar leven er uit zou moeten zien. Ze leeft nu, stelt haar doelen, heeft een toekomstbeeld voor zichzelf. Ze mist niets. Ja, ze heeft nog geen partner, maar ze weet van zichzelf dat ze leuk genoeg is, en dat als een zich aandient, ze deze partner door en door zal onderzoeken, want haar eigen leven en gemoedsrust levert ze nergens voor in.

Een niet verstandige vrouw leeft ook haar eigen leven, maar heeft toekomstidealen en droomt daar regelmatig over. Ze heeft verlangens en hoopt maar dat deze ooit verwezenlijkt gaan worden. Ze heeft daar de plaatjes al bij ingevuld. Voor haar is het leven elke dag toch weer een vorm van overleven. Ze heeft weliswaar een baan, maar daar echt voldoening uithalen of van baan veranderen, nee, dat is eng. Raakt ze haar zekerheid kwijt. Ze is ook niet blij met haar sociale leven, ze is blij als iemand haar eens opzoekt. Zelf iets ondernemen, liever niet. Ze wacht op een leven dat haar meer voldoening zal gaan geven. Ze ziet niet dat dit haar eigen taak is. Die legt ze neer bij anderen en haar werk.

De vrouw die verstandig is, en de vrouw die niet verstandig is. Twee totale tegenpolen, die, als ze elkaar tegenkomen, misschien wel zullen denken. Wat een eigenwijs mens zeg, ze weet alles beter, dat is de gedachtegang van de niet verstandige vrouw. En de verstandige vrouw denkt, onderneem zelf eens iets, maak iets van je leven.

In elke vrouw schuilen beide typen vrouwen en beiden zullen zich laten zien. Bij de een wat meer, dan bij de ander. Maar we zijn het zelf die het type naar boven moeten halen die het verstandigst is. Want iemand die verstandig is, heeft veel minder zorgen, een veel fijnere levensstijl, staat met beide benen op de grond en bekijkt alles met een realistische blik. Pakt verantwoordelijkheid voor haar eigen leven. Hiermee trekt ze ook mannen aan die haar die zelfstandigheid gunnen en er bewondering voor hebben en rekening mee houden.

Je kunt dit leren, en is helemaal niet zo moeilijk. Het vraagt van jou een andere kijk, een andere manier van denken en doen. Mediums en paragnosten van Paragnost Eddie zijn heel goed hierin jou te begeleiden.

Je laat je niet meer leiden door de angst. Je laat je leiden door je eigen kracht. Jouw kracht moet leidend zijn in je leven. De omgeving kan heel veel roepen, daar kun je van schrikken en naar gaan handelen, omdat je denkt dat zij het weten. Omdat het bijvoorbeeld instanties zijn waar jij tegenop ziet.

Zij bepalen niet wat goed is voor jou, dat bepaal je altijd nog zelf. En een verstandige vrouw zal nooit tegen iemand opkijken, wie het ook is. Ze vindt zich namelijk net zoveel waard als wie dan ook. Daarmee redt ze het in de wereld. Instanties of niet, voelt het voor een verstandige vrouw niet goed, zoekt ze zelf naar oplossingen de dingen naar haar eigen hand te gaan zetten.

Een verstandige vrouw heeft lef, heeft durf, laat het kaas niet van het brood eten. Die kijkt verder, die luistert naar haar gevoel en handelt daarnaar. Ze stelt zich niet afhankelijk op van anderen. Ze vaart haar eigen koers en staat ook aan haar eigen roer. Ze vindt altijd wel weer een bevredigende oplossing. E laat ook los, wil in haar hoofd niet bezig zijn met zaken die er niet meer zijn. Dat ervaart ze als stoorzenders.

Ze luistert wel naar anderen, neemt die mening mee in haar eigen besluitvorming. Maar ze laat zich niet leiden door de mening van anderen. Ze luistert goed, neemt eventueel een expert in handen voor zaken die ze niet zelf helemaal kan oplossen. Maar ze zit er wel bovenop. Deze persoon werkt voor haar en ze is niet afhankelijk van deze persoon.

Verstandig zijn als vrouw, is zo gek nog niet. En het leuke er van is, de man die voor je valt, die blijft bij je, want ook in de relatie laat je zien dat je je eigen koers vaart. Dat geeft hem ook de ruimte het te doen. En samen genieten.

Medium Claire
Paragnost Eddie