Paragnost Eddie en Consulenten

Mediums nu

Wij zijn een spirituele hulplijn waar een heldervoelend medium, een helderziend medium, een helderhorend medium of een ander paranormaal begaafd persoon jou kan helpen met het beantwoorden van vragen of het geven van nieuwe inzichten. Dit kan gaan over liefde, financiële problemen, werk, relatie problemen, een overleden dierbare of overige vragen die toekomst gericht zijn. Een ervaren medium is door de paranormale gaven in staat om jou te helpen tijdens een fijn gesprek. Via een online chat, e-mail of telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar.

Een top medium die kan tijdens een consult contact maken met de spirituele wereld. Zij hebben namelijk gaven waardoor zij dingen weten, voelen, horen of zien die je zonder deze gave niet kan waarnemen. Door deze gaven kunnen de beste mediums dingen weten, die je zonder deze gave niet kan.

Wat is een reading met een paragnost/medium?

Een reading is een spirituele begeleiding met inzichten vanuit het paranormale. Dit kan gaan over een probleem dat je wilt oplossen of voor advies over een bepaalde situatie. Een reading is echter geen toekomstvoorspelling, maar geeft je wel nieuwe inzichten die je verder helpen. Een reading is dan ook een soort raadgeving vanuit het paranormale.

Wanneer je een reading laat doen door een paragnost of medium, zullen ze dus contact maken met de andere wereld. Dit kunnen engelen zijn, maar ook overleden familieleden of vrienden die jou een boodschap willen geven. De paragnost of medium brengt dan deze boodschap over, maar geeft je ook advies over hoe jij verder kunt.

Een reading is dus een soort paranormale raadgeving, die je helpt met nieuwe inzichten en advies.

Wat voor soort readings zijn er?

Er zijn heel veel soorten readings, want er zijn ook heel veel soorten mediums en paragnosten. Zo heb je bijvoorbeeld een helderziend medium, een kaartlezer, een engelenconsulent, een chakra healer en nog veel meer.

Al deze verschillende soorten readings hebben allemaal hun eigen specialiteit en focus. Zo zal een chakra healer je helpen om je chakra’s in balans te brengen, terwijl een engelenconsulent je helpt met het contact maken met je engelen. Een kaartlezer legt dan weer de tarotkaarten voor je uit en geeft je advies op basis van deze kaarten.

Wat is een goede reading?

Een goede reading is een reading waarbij je nieuwe inzichten krijgt en advies krijgt dat echt bij jou past. Het is belangrijk om te weten wat je wilt weten voordat je een reading boekt, want dan weet de paragnost of medium precies waar ze op moeten letten. Een goede reading is verder ook een reading waarbij je fijn aanvoelt bij de paragnost of medium. Het is belangrijk dat je je prettig voelt bij degene die de reading voor je doet, want dan komt de reading ook echt tot zijn recht.

Waarvoor kun je een reading starten?

Je kunt een reading starten voor allerlei verschillende dingen. Zo kun je bijvoorbeeld een reading boeken om advies te krijgen over een bepaalde situatie of probleem. Ook kun je een reading doen omdat je verder wilt in je leven of omdat je nieuwe inzichten wilt krijgen. Wat je reden ook is, een reading kan altijd helpen en jou verder brengen in het leven.

Wanneer kun je een reading starten?

Je kunt een reading starten wanneer je maar wilt. Het is niet nodig om een bepaalde tijd of dag te wachten, want er is altijd wel een paragnost of medium beschikbaar die jou kan helpen. Online bij Paragnost Eddie kun je de hele dag voor een consult starten met een paragnost/medium. Dit zorgt er voor dat op ieder gewenst moment, wanneer jij een paragnost/medium nodig hebt, jij een consult kan starten.

Wat is het verschil tussen een top medium en paragnost?

Het is online ook mogelijk om een consult aan te gaan voor een goed gesprek met een paragnost. Er is wel een verschil tussen een medium en een paragnost. Een paragnost is namelijk iemand die je kan helpen met het interpreteren van dromen of visioenen. Een paragnost is ook in staat om iets te zien in de handpalm, tarotkaarten en runesteen. Met brandende vragen en voor heldere inzichten kun je terecht bij een paragnost. Ook een paragnost heeft paranormale gaven.

Een top medium is echter een stuk helderder in zijn communicatie met de andere wereld. Een top medium is daardoor beter in staat om je vragen te beantwoorden of nieuwe inzichten te geven. Dit komt omdat een betrouwbaar medium ook contact kan maken met overledenen dierbaren. Hierdoor kunnen zij vragen beantwoorden die gaan over iemand die is overleden. Dit kan jou helpen beter om te gaan met het verlies, maar ook om nog antwoorden te krijgen over vragen die jij hebt. Professionele mediums hebben verschillende gaven waardoor zij jou op verschillende manieren kunnen helpen.

Toekomst voorspellingen door een helderziend medium

Een erkend medium kan helderziende gaven hebben. Als een goed medium helderziend is dan kunnen zij buitenzintuiglijke waarnemingen doen wat betreft het zien van beelden. Dit kunnen beleden zijn uit het verleden, het heden meet ook dingen die nog gaan gebeuren. Hierdoor kan je bij een helderziend medium terecht voor toekomst voorspellingen.

Deze toekomst voorspellingen zijn een indicatie en kunnen nooit een absolute waarheid zijn. Dit betekent dat er dus ook keuzes zijn die je kan maken die ervoor kunnen zorgen dat de toekomst anders wordt dan wat het medium heeft gezien. Dit is een belangrijke kanttekening bij toekomst voorspellingen en daarom is het ook goed om na te gaan of je dit wel wilt weten.

Wanneer je er namelijk achter komt dat je iets niet wilt weten, kan dit ervoor zorgen dat je minder lekker in je vel gaat zitten of onrustig wordt. Dit soort informatie is daarom alleen geschikt voor mensen die er echt klaar voor zijn en er ook mee om kunnen gaan.

Wanneer je er achter komt dat een toekomst voorspelling niet uitkomt, is dit geen fout van het medium. Het kan namelijk zo zijn dat je door de voorspelling minder lekker in je vel zit en hierdoor keuzes maakt die ervoor zorgen dat de uitkomst anders is. Het is daarom belangrijk om voor jezelf na te gaan of je dit soort informatie wel wilt weten. Als jij wilt weten wat jou te wachten staat, welke dingen gebeuren in de nabije toekomst of wil je weten of je gaat verhuizen, dan kunnen professionele mediums deze vragen beantwoorden door een toekomst voorspelling.

Een heldervoelend/helderhorend medium kan je helpen met het beantwoorden van vragen

Als je een vraag hebt, dan kun je bij een heldervoelend medium terecht. Een top medium is hier vaak beter in dan een paragnost. Dit komt omdat een paragnost voornamelijk bezig is met het interpreteren van dromen of visioenen. Een top medium is echter heldervoelend en hierdoor beter in staat om contact te maken met de andere wereld. Dit contact kan ervoor zorgen dat er nieuwe inzichten komen of antwoorden op vragen die je hebt.

Een top medium is echter niet alleen helderziend, maar ook heldervoelend. Dit betekent dat zij niet alleen beelden kunnen zien, maar ook gevoelens kunnen ervaren. Hierdoor kunnen zij je helpen met het beantwoorden van vragen die je hebt over bijvoorbeeld je relatie of werk. Als je een helder inzicht nodig hebt of wil je je hart luchten, dan kan dat tijdens een consult met online mediums.

Een goed medium is echter niet alleen helderziend en heldervoelend, maar ook helderhorend. Dit betekent dat zij niet alleen beelden en gevoelens kunnen ervaren, maar ook geluiden. Hierdoor kunnen zij je helpen met het beantwoorden van vragen die je hebt over bijvoorbeeld je relatie of werk.

Ook een helderwetend medium kan je helpen met het beantwoorden van vragen. Een helderwetend medium is echter niet alleen helderziend, maar ook heldervoelend en helderhorend. Dit betekent dat zij niet alleen beelden, gevoelens en geluiden kunnen ervaren, maar ook weten. Hierdoor kunnen zij je helpen met het beantwoorden medische vragen, maar ook jouw eigen persoonlijke ontwikkeling en voor spirituele coaching.

Een luisterend oor door een van de top mediums

Een paragnost/medium kan jou tijdens een goed consult ook een luisterend oor bieden. Dit kan zijn als je wilt praten over je relatie, maar ook over andere levensvragen of situaties. Tijdens een uitgebreide reading kun jij jouw verhaal kwijt aan een spiritueel coach. Zij kunnen jou dan een eerlijk inzicht geven vanuit hun kant van de situatie, mede afkomstig door de gaven die zij hebben. Een paragnost/medium kan zo jouw relatie écht bekijken, jou adviseren en ook nieuwe inzichten geven.

Een luisterend oor van een paragnost/medium kan jou helpen omdat zij openstaan voor alles wat er gezegd wordt. Zij hebben hierdoor ook veel kennis en ervaring opgedaan waardoor zij in staat zijn om te adviseren. Een paragnost/medium kan jou dan helpen met problemen in relaties, maar ook met andere levensvragen.

Een top medium is iemand die niet alleen luistert naar wat je te zeggen hebt, maar ook voelt en hoort wat er in jou omgaat. Tijdens een uitgebreide reading kun jij jouw verhaal kwijt. Een goed luisterend oor kan jou helpen om de opluchting te krijgen die jij nodig hebt.

Mediums nu

Kaarten leggen door een heldervoelend medium

Je kan eerlijk antwoorden verwachten tijdens een consult met een heldervoelend medium die gebruik maakt van een kaart legging. Zo krijg je eerlijk antwoord verwachten tijdens een héle fijne reading. Door een kaart legging met bijvoorbeeld Lenormand kaarten, krijg je inzicht in wat er speelt. Deze reading geeft duidelijkheid en zekerheid over een aantal zaken die in je leven spelen.

Tijdens een kaart legging wordt er gekeken naar de energieën die spelen in je leven. Deze energieën kunnen wijzen op een bepaalde (on)balans die er is. Zo kunnen de kaarten laten zien of er sprake is van een (on)gelukkige relatie, of je het juiste pad bewandelt, maar ook of je in je werk gelukkig bent. De kracht van deze reading ligt in het eerlijke antwoord dat je krijgt van het heldervoelende medium. Zij voelen namelijk aan wat er speelt en geven dit dan weer door aan jou in de reading.

Lenormand kaarten is een set kaarten die uit 36 kaarten bestaat. Deze kaarten hebben allemaal een betekenis die wijzen op verschillende aspecten van je leven. Zo kunnen deze kaarten bijvoorbeeld wijzen op relaties, maar ook op werk of geldzaken. De betekenis van deze kaarten is afkomstig uit de oude Duitse Lenormand traditie.

De kracht van een reading met Lenormand kaarten ligt in de eerlijke antwoorden die je krijgt. Een heldervoelend medium is namelijk in staat om de energieën van deze kaarten te voelen. Zij kunnen dan aanvoelen wat er speelt in jouw leven en dit weer doorgeven aan jou.

Tarot kaarten is ook een manier om tot nieuwe inzichten te komen. Tarot kaarten zijn echter niet alleen maar inzichtelijk, maar kunnen ook bijdragen aan het verwerken van emoties. Tarot kaarten zijn namelijk een prachtige manier om jezelf beter te leren kennen. Tarot readings zijn er in vele soorten en maten. Zo kun je bijvoorbeeld een reading laten doen over liefde, maar ook over werk of geldzaken. De kracht van deze reading ligt in de eerlijke antwoorden die je krijgt.

Een medium/paragnost voor al jouw relatie problemen

Een paranormaal begaafd persoon, een medium/paragnost dus, kan jou ook helpen als jij kamt met relatie problemen. Zij kunnen jou de situatie in andere woorden duidelijk maken, jou helpen met adviseren van keuzes maken. Maar ook kunnen zij aanvoelen hoe jij in jouw relatie staat, net als jouw partner. Dit kan helpen voor jou om te weten wat jouw relatie jou gaat brengen. Het kan zóóóóóóó ontzettend goed zijn om met medium/paragnost te praten over jouw relatie problemen.

Praten met een medium/paragnost met jarenlange ervaring over jouw relatie kan helpen. Zij weten namelijk als geen ander hoe het is om relatie problemen te hebben. Zij kunnen dan ook echt begrijpen wat jij doormaakt. Een reading met een medium/paragnost kan helpend zijn, maar ook een uitgebreide reading met automatisch schrift.

Tijdens het praten met een medium/paragnost over relatieproblemen, zal er ook gebruik gemaakt worden van hun gave van heldervoelendheid. Zij voelen namelijk de energie van de relatie aan en kunnen dan aangeven waar de problemen liggen. Ook kunnen zij door middel van automatisch schrift jou laten zien hoe het verder gaat in jouw relatie. Zo’n consult geeft situaties aan die heel herkenbaar zijn, maar ook heel vernieuwend.

Automatisch schrift is een manier van schrijven waarbij je niet bewust bezig bent met de woorden die op papier komen. Het is alsof je hand schrijft en jijzelf kijkt toe hoe het ontstaat. Veel mensen denken dat automatisch schrift iets is wat alleen maar door helderzienden gebruikt wordt, maar dit is niet waar. Iedereen kan automatisch schrift leren, het is een kwestie van oefening.

Een reading met automatisch schrift geeft jou de mogelijkheid om echt in contact te komen met je onderbewuste. Het is namelijk zo dat je onderbewuste een bron is van wijsheid en kracht. Door middel van automatisch schrift kun je dan ook in contact komen met de wijsheid en kracht van je onderbewuste. Dit kan heel erg helpend zijn bij het oplossen van relatieproblemen.

Een super consult met een ervaren medium die Reiki Master is

Je kan terecht voor dat fijne consult waar je naar verlangt met een paragnost/medium voor een luisterend oor, voor kaarten leggen, om het te hebben over jouw relatie problemen, voor jouw persoonlijke ontwikkeling, andere brandende vragen. Maar top mediums kunnen ook een Reiki Master zijn.

Een Reiki Master is iemand die is opgeleid in het geven van Reiki behandelingen. Dit is een Japanse methode van genezing waarbij de Reiki Master energie doorgeeft aan jou met zijn of haar handen. Deze energie wordt dan door jouw lichaam opgenomen en dit heeft een helende werking.

Een reading met een Reiki Master is dan ook heel erg fijn, want zij kunnen niet alleen lezen in jouw energie, maar ze kunnen deze energie ook veranderen. Dit kan erg helpend zijn bij het oplossen van relatieproblemen. Een reading met een Reiki Master is heel fijn. Als jij ook zo’n superfijn consult wilt, dan kun je deze online aanvragen bij een natuurlijke healer.

Een consult met een ervaren medium

Paragnosten, erkende healers, een erkend medium, een reiki master of een kaartlegster. Voor een fijn gesprek met een van deze paranormaal begaafd personen kun je online terecht, zij willen graag mensen helpen met nieuwe inzichten en antwoorden op brandende vragen.

Online kun jij zelf een ervaren medium kiezen met wie jij een consult wilt starten. Hiervoor is het belangrijk dat jij goed weet wat jij wilt tijdens een consult. Als je contact wilt laten maken met een overleden dierbare, dan moet je bij een van de mediums zijn en niet bij een paragnost. Als jij een kaartlegging wilt laten doen, dan is het ook belangrijk dat je een paragnost/medium kiest die dat kan.

Jij kan op basis van jouw wensen tijdens een consult een paragnost/medium kiezen voor een goed consult. Het is hierbij ook belangrijk om jouw gezond verstand te gebruiken. Het is belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij een paragnost/medium zodat jij alle belangrijke zaken kan bespreken.

Voor een super consult met een paragnost/medium voor een luisterend oor of voor antwoorden kun je credits aanschaffen. Op deze manier betaal je voor een consult. Als jij een consult wilt met een paragnost/medium kun je kiezen of je dit telefonisch wilt, via de chat of liever via de e-mail.