Paragnost Eddie en Consulenten

Stilte is niet leeg

Stilte is niet leegStilte is niet leeg, het zit vol met antwoorden. Wie gebruik maakt van de stilte, begrijpt het. Dat stilte helemaal niet leeg is, dat het juist vol zit met hele mooie antwoorden en inzichten. Dat we de stilte als mens nodig hebben, is een feit, anders ontbreken er antwoorden en kunnen we zomaar van ons eigen pad geraken.

Wie kent het niet, dat hij even niet geconcentreerd was en iets doet en daarna al denkt, oeps dat had ik beter niet kunnen doen. Sturen van een berichtje bijvoorbeeld, maar ook een aankoop. Of iets roepen naar een ander, waar je direct al spijt van hebt.

Als je dat overkomt, zou je eigenlijk de stilte met jezelf op moeten zoeken. Iemand die bewust leeft, die gaat dat dan ook doen. Die zegt afspraken af, hoe belangrijk ook. Want die weet, er is niets belangrijkers dan ik zelf en het levenspad dat ik bewandel. Ik heb antwoorden nodig.

Dat bewustzijn, dat is gewoon goud. Zouden echt veel meer mensen moeten doen. Maar ja, we zien goud vaak als iets heel anders. Als een goudstaafje, dat flink geld oplevert en we veel te veel op gericht zijn en zo ons leven zonder stilte doorbrengen en op een gegeven moment onszelf dan toch echt wel een keer tegenkomen.

Hetzij door een klap, met grote gevolgen. Of kleine signalen, die echt wel iets zeggen. De stilte is magisch, zeker in het drukke leven wat wij leven. Waar tijd nooit stilstaat en er altijd sprake moet zijn van iets te doen hebben.

De stilte af en toe opzoeken is ook goed voor het opladen van je eigen batterij. Maar ook om zaken die je dwars zitten, of bezighouden, eens goed te voelen en te doorvoelen. Waardoor je tot andere inzichten kunt komen. Dan ploppen er ineens allerlei ideeën op, waar je dan lachend bij denkt. Wacht even, zo kan het inderdaad ook!

In de stilte zitten de antwoorden, zeggen ook de mediums en paragnosten van Luisterconsulenten. Je gaat dan eigenlijk naar jezelf luisteren en als je dat doet, komen de antwoorden vanuit je diepe binnenste en vaak zijn dat de meest briljante. Mocht je de stilte opzoeken en antwoorden niet doorkrijgen?

Dan kun je altijd een spiritueel consulent van Luisterconsulenten eens raadplegen. Zij luisteren anders. Zij horen wat je zegt, en kunnen in jouw onderbewuste het antwoord, wat jij eigenlijk zelf niet hoort, aan jou meegeven.

Dat doen ze wel op een speciale manier, dat is de kracht van Luisterconsulenten. Ze geven je het antwoord niet. Je geeft het zelf. Hoe ze dat doen, is niet uit te leggen, dan kun je alleen ervaren. Waarvoor je ze een keer zou moeten raadplegen. Luisterconsulenten luisteren achter jouw boodschap.

En dan geven ze je iets aan en dan komt bij jou het antwoord binnen. Waar jij zelf al wel langere tijd naar op zoek was. Misschien ook wel de stilte voor hebt opgezocht, gewild of zelfs ongewild. Als het om liefde en relaties gaat.

Dat je op iemand bent gaan zitten wachten, alleen bent geraakt daardoor en hoopt dat die persoon weer in je leven komt en op zoek bent, in je eentje naar antwoorden en die maar niet komen. Dan ben je bij Luisterconsulenten echt aan het juiste adres.

Je moet er niet van opkijken dat het antwoord wel eens geheel anders kan zijn, dan jij denkt of verwacht. Je kunt in ieder geval er echt mee verder. Je bent een fijne ervaring rijker.

Kijk ook eens op LuisterConsulenten!