Paragnost Eddie en Consulenten

Topconsulenten

Topconsulenten zijn degene die jou kunnen helpen met al jouw levensvragen, Over liefde, relaties, financiën, huisvesting, opvoeding, wonen. Maar ook jouw burn out, stress, angsten en spirituele groei.  Ook maken ze contact met dierbare overleden. Topconsulenten hebben een zesde zintuig waarmee zij dingen kunnen waarnemen uit de spirituele wereld. Dit zintuig hebben zij extra naast de gewone 5 fysieke zintuigen. Een paranormaal begaafd persoon kan op een manier boodschappen doorkrijgen die je zonder dit zesde zintuig niet kan waarnemen.

Topconsulenten vind je bij Paragnost Eddie

Topconsulenten van Paragnost Eddie hebben gaven op spiritueel gebied die er voor zorgen dat goede consulenten boodschappen doorkrijgen. Deze gaven verschillen bij de betrouwbare topconsulenten. De ene heeft een spirituele groei door gemaakt, waardoor zij kunnen heldervoelen. Terwijl de anderen helderzienden zijn of helderhorend. Voorbeelden hiervan zijn: voorspellingen doen, inzicht krijgen in dromen of vragen stellen aan geesten. Jouw voorzien van antwoorden en inzichten.

Eddie is een paragnost met meerdere jaren ervaring, die graag zijn kennis en vaardigheden aan anderen wil doorgeven. Hij biedt jou de kans om je eigen spirituele ontwikkeling te stimuleren en op deze manier vragen over jouw leven beantwoord te krijgen.

Wat kunnen paranormaal begaafde mensen

Een ervaren medium kan jou spirituele inzichten geven tijdens een goed gesprek. Het kan zo zijn dat de ervaren consulenten vragen over de liefde. Familie, werk en kinderen beantwoord. Onze topconsulenten kunnen jou een luisterend oor bieden. De mediums kunnen contact maken met een overleden persoon. En de paragnosten helpen jou om op een andere manier naar een situatie te kijken door nieuwe inzichten.

Contact maken met dierbare overledenen

Topconsulenten kunnen contact maken met een overleden dierbare, doordat zij paranormale gaven hebben. Deze gaven kunnen zijn dat de topconsulenten helderzienden zijn. Maar ook heldervoelend, helderziend of helderhorend. Door een gesprek met een van de consulenten van Paragnost Eddie,is de kans groot dat jij weer positieve energie krijgt. En op die manier weer meer kan bereiken op verschillende vlakken (relatie, liefde, werk).

Een consult met een van de spiritueel helper is de kans groot dat jij een beter beeld van jouw eigen persoonlijkheid krijgt. Door een beter inzicht te krijgen over jezelf. Kun je meer leren en uitgroeien tot de persoon die jij graag wilt zijn.

Consulenten die helderziend zijn

Je kan online met de consulenten van Paragnost Eddie in contact komen die helderziend zijn. Als een consulent helderziend zijn dan wil dat zeggen dat zij paranormale dingen kunnen. Die niet met het blote oog waar te nemen zijn. Deze informatie kan de topconsulent ontvangen door beelden of indrukken die in de vorm van een filmpje aan hen getoond worden.

Het kan zo zijn dat de topconsulenten tijdens een reading (een consult) jou vragen stellen. Deze vragen zijn bedoeld om meer informatie te krijgen over de situatie of persoon waarover je vraagt. Bij het beantwoorden van jouw vraag is de kans groot dat de helderziende topconsulent beelden ontvangt en informatie doorgeeft die tijdens het gesprek aan hem getoond wordt.

Als je graag met een van onze topconsulenten wilt praten die helderziend zijn, dan kan dat online door contact op te nemen via de website.

Heldervoelende spirits

Onze betrouwbare topconsulenten kunnen ook heldervoelend zijn. Dit wil zeggen dat zij paranormale dingen kunnen voelen. Deze informatie ontvangen zij doordat zij op een bepaalde manier gevoelens ervaren of indrukken krijgen van een ander persoon of situatie.

Het kan zo zijn dat onze heldervoelende topconsulenten doorkrijgen wat jij voelt. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je ergens naar toe wilt of iets graag wilt veranderen in je leven, maar ook conflicten die met anderen spelen. De topconsulenten kunnen heldervoelend zijn, en op deze manier een goed inzicht geven over hoe jij je voelt. Wat voor gevoelens er leven en hoe dit natuurlijk kan veranderen.

Als je graag met een van onze spirituele hulpverleners in contact wilt komen die heldervoelend zijn. Kan dat op de spirituele hulplijn van Paragnost Eddie. Wij bieden jou de mogelijkheid om 24/7 gebruik te maken van heldervoelende mediums

Helderhorend als een extra zintuig

Topconsulenten

Er zijn ook topconsulenten met mediamieke gaven. Deze  spiritueel consulenten zijn helderhorend. Wanneer consulenten helderhorend zijn. Dan kan jij ervaren dat de topconsulenten indrukken of stemmen vanuit een andere dimensie niet op deze planeet horen. Het kan zijn dat het duidelijk is wanneer er iets belangrijks voor je gaat gebeuren. Maar het kan ook zijn dat je gewoon een aantal adviezen krijgt. Het is maar net waar jij behoefte aan hebt.

Hoe vind je een topper van een spiritueel consulent

Om topconsulenten te vinden kun je online kijken bij Paragnost Eddie. Hier kun je een consult aangaan met de consulenten die paranormaal begaafd zijn. Zo kun je een spiritueel coach spreken die jou kan helpen bij verheldering in een bepaalde situatie. Maar ook om te praten over jouw eigen persoonlijke ontwikkeling.

Ook kun je paranormale beurzen bezoeken om een van de geschikte topconsulenten voor jou te vinden.Die jouw vragen beantwoorden kan. Hier kun je direct kijken of je een klik hebt met de consulent die je daar voor je ziet. Zo kun je ook meteen over bepaalde zaken praten met een van de topconsulenten.

Wat kun je verwachten tijdens een consult met een paranormaal begaafd persoon?

Met de topconsulenten kun je praten over persoonlijke aspecten. Zij kunnen jou helpen omdat zij tussen de fysieke wereld en geestelijke wereld kunnen fungeren met andere entiteiten. Zo kun je achter informatie komen uit het verleden, heden en de toekomst. De topconsulenten durven eerlijk tegen jou te zeggen als er een keer geen informatie door komt. Toch doen de topconsulenten hier altijd alles aan.

Ook kan het zo zijn dat de topconsulenten tijdens het chatten of een consult gebruik maken van een kaartlegging of fotoreading. Dit doen zij om beter in contact te komen met de hogere wereld en de andere entiteiten. Dit kunnen zij doen door gebruik te maken van lenormand kaarten, tarot kaarten of zodiac kaarten. Door gebruik te maken van deze kaarten, kun je meer inzicht krijgen over een bepaalde situatie.

Er zijn veel mogelijkheden om bij Paragnost Eddie uitgebreid contact op te nemen met topconsulenten. Neem gerust een kijkje op de website en bekijk welke consulent het beste bij jou past. Wij hebben een hoop deskundige paranormaal begaafde mensen in dienst die jou met liefde verder helpen.