Paragnost Eddie en Consulenten

Tarotkaart trekken

Kaarten trekken is het omdraaien van kaarten met een spirituele betekenis. Op de getrokken kaarten staan afbeeldingen die voor jou een boodschap is. De informatie die de getrokken kaart aan jou heeft kan een brandende vraag beantwoorden maar ook vertellen wat de toekomst jou gaat brengen!

Tarot kan jou inzicht geven in de liefde, relaties met mensen of een bepaalde actie. Dit kan een situatie zijn die zich in het heden afspeelt, maar het kan ook het voorspellen van de toekomst zijn. Zo weet jij door de getrokken tarot kaart wat jou te wachten staat en wat er op jouw pad gaat komen.

Online een tarot dagkaart trekken

Online heb je vaak de mogelijkheid om een gratis tarot dagkaart te trekken. Hier krijg je dan direct de uitleg te zien, waarbij het mogelijk is dat jij bepaalde elementen niet begrijpt. Bij de online tarot dagkaart is het zo dat jij zelf de betekenis van de dagkaarten te zien krijgt. Het kan zijn dat jij de betekenis van de kaart niet volledig begrijpt.

Met de (gratis) tarot dagkaart is het zo dat jij zal ontdekken wat de dag jou gaat brengen en wat er op jouw pad komt. Als je de tarot dagkaart in de ochtend trekt, dan kun je deze de hele dag laten bezinken. Het is dan magisch als aan het einde van de dag de betekenis naar voren komt. Dit kun je zien als een daghoroscoop.

Het voordeel van het laten leggen van tarotkaarten door een medium of paragnost is dat zij de betekenis van de tarot dagkaart of de online tarotkaarten direct aan jou kunnen. Wil jij een tarotkaart trekken? Neem dan contact op met een medium of paragnost.

Tarotkaart trekken

Bij wie kun jij tarotkaarten leggen?

Het leggen van tarot kaarten is lastig. Het is namelijk de betekenis die achter het symbool of de afbeelding moet worden gezocht wil je een boodschap van de tarot kaarten krijgen. Het is zo dat kaartleggers de essentie van een kaart wel begrijpen, daarom is het het beste om het kaartleggen te laten doen voor een tarotist, een medium of een paragnost.

Het is zo dat er voor tarotkaarten leggen verschillende mogelijkheden zijn. Zo is er een deck met hofkaarten of Rider Waite Tarot, maar ook Engelen tarot kaarten of huisvrouwen tarot is een mogelijkheid. Over het algemeen is het zo dat ook deze kaarten gebruikt kunnen worden als tarot dagkaart, of voor een complete legging.

Hoe werkt een kaartlegging met een tarotkaart?

Als je een tarot kaartlegging laat doen dan kan je dit op verschillende manieren doen. Je kan vooraf een specifieke vraag in gedachten hebben of deze uitspreken, als jij op deze vraag graag het antwoord zou willen hebben. Ook is het mogelijk om het onbewuste zijn gang te laten gaan, zo laat je geheel open wat je wilt horen. Op deze manier kun jij de tarot kaart jou iets laten vertellen of voorspellen.

Bij het tarotkaarten leggen is het zo dat jij één kaart kan trekken met ook één vraag, je kan dit ook in combinatie doen met een andere kaart. Tijdens een legging kun je verschillende kaarten gebruiken als jij juist een diepere boodschap wil van de tarotkaart.

Bij een legging met de tarotkaarten kun je een brandende vraag stellen als jij die hebt. Als jij iedere dag rondloopt met een vraag in gedachte, dan kan het goed zijn om de bevestiging of het antwoord hierop te krijgen. Zo kun je vragen stellen die duiden op iets op het werk, je kan iets vragen over de relatie met mensen, je relatie, liefde of vertrouwen, ook kun je vragen stellen die meer gebaseerd zijn op het maken van beslissingen.

Als jij jouw gevoelens volledig gericht hebt op de tarotkaarten, dan zal de uitkomst van de tarotkaart nog sterker zijn. Dit komt door jouw energieveld.

Doe een tarot kaartlegging door een medium of paragnost

Bij Paragnost Eddie is het zo dat er mediums en paragnosten zijn die voor jou een tarot kaartlegging kunnen doen. Jij kan hier een vraag in gedachten nemen, maar ook de tarot (dag)kaart zijn gang laten gaan zodat jij open met de decks omgaat.

Ben jij benieuwd wat de tarot dagkaart jou te vertellen heeft? Start een consult met een van onze mediums of paragnosten om te kijken wat de tarot voor jou voor een boodschap heeft. Start bijvoorbeeld een consult met medium Margret.