Paragnost Eddie en Consulenten

Paranormaal medium gelderland

Een paranormaal medium is iemand die over een paranormale gave beschikt die het medium inzet om andere mensen te helpen. Een paranormaal medium is in staat om verbinding te maken met jouw dierbaren die overleden zijn.

Een medium paragnost kan verschillende gaven bezitten om mensen te helpen met betrekking tot healing, liefde of andere vragen waarop mensen antwoord willen. Een medium paragnost kan bijvoorbeeld helderhorend zijn, heldervoelend, helderziend, helderwetend of helderruikend zijn. Vaak wordt een gave dan ook geassocieerd met het zesde zintuig. Ook kan een medium gespecialiseerd zijn in magnetiseren of healing. Een paranormaal medium heeft contact met overledenen en kan informatie doorgeven vanuit het hiernamaals.

Een medium of paragnost kan bijvoorbeeld aan de hand van gevoelens, horen, ruiken of beelden vragen beantwoorden die betrekking hebben op het leven.

paranormaal medium gelderland

Het verschil tussen een medium en een paragnost

Op paranormale vlak kan je bij een medium en paragnost beide terecht voor een consult. Zowel een medium als paragnost kan je vragen om consulten over verschillende onderwerpen. Een paragnost is hetzelfde als een medium, daar een paragnost over dezelfde gaven kan bezitten. Mediums daarentegen hebben nog een extra gave.

Een medium kan namelijk met overleden personen spreken. Een medium gaat dan een gesprek aan met deze overleden personen en kan vervolgens boodschappen van de gene zijde naar de andere zijde overbrengen en communiceren. Een paragnost houdt het dus bij de levenden. Een medium functioneert in dit geval als doorgeefluik van de gene zijde naar de andere.

Hulpmiddelen van een medium of paragnost

In de praktijk kan een medium en paragnost beroep doen op verschillende hulpmiddelen. Een voorbeeld van een hulpmiddel is bijvoorbeeld de Tarotkaarten, pendelen of psychometrie als een foto of sierraad. Aan de hand van een zogezegd hulpmiddel kan het een medium of paragnost helpen antwoorden te vinden en inzicht te geven op bepaalde situaties.

Een reading is erop gericht om inzicht te geven over een bepaalde situatie. Vaak worden leggingen gedaan met Tarotkaarten, maar ook de Pendel of Psychometrie kan hiervoor ingezet worden. Een reading is bedoeld om advies te geven en inzicht te geven.

Een reading is niet hetzelfde als een consult, want bij een reading gaat het erom dat het medium of paragnost antwoord probeert te geven op vragen die je stelt over bepaalde situaties in je leven. Bij een consult luistert het medium of paragnost naar wat er speelt, waarna er een advies wordt gegeven.

paranormaal medium gelderland gezocht

Een medium of paragnost om counseling vragen

Het mediumschap kan op verschillende manieren geuit worden. Er bestaan mediums en paragnosten die niet te vertrouwen zijn. Deze zijn uit op geld en wil je dus liever niet tegenkomen. Een medium en paragnost die zijn coaching volledig op jou richt is een betrouwbaar medium en paragnost.

Wil jij nu een afspraak maken met een van onze mediums of paragnosten? Twijfel niet en praat met een medium of paragnost.