Paragnost Eddie en Consulenten

Waarheid durven spreken naar jezelf

Waarheid durven spreken naar jezelfWaarheid durven spreken naar jezelf. De mediums en paragnosten van Spiritueel Zandvoort voeren elke dag de mooiste gesprekken. Soms gepaard met verdriet, met tranen, met wijsheid. Met een voorspelling, met inzichten. Elk gesprek is puur, open, eerlijk, oprecht. Het is waarheid. Dat durven wij van Spiritueel Zandvoort wel hardop te zeggen.

Wie zoeken een spirituele hulplijn op

Zo had paragnost Astrid op een gegeven moment een heel puur gesprek met iemand, die er compleet doorheen zat. Ze was er van overtuigd de liefde van haar leven te hebben gevonden. Hij was attent, respectvol, liet haar voelen belangrijk te zijn. Eigenlijk voldeed hun relatie aan het perfecte plaatje.

En van de ene op de ander dag liet hij haar zitten. Ja, hij was wel heel eerlijk geweest en ook super galant. Hij had haar net als anders uitgenodigd om samen te gaan eten in een restaurant. Ze voelde afstand van zijn kant. Ze benoemde het ook. En toen kwam de aap uit de mouw. Hij had het nog niet willen zeggen, maar hij had besloten terug te gaan naar zijn ex. Zijn zoon had met hem gesproken en daar had hij de conclusie uit getrokken, toch beter af te zijn met zijn ex.

De gesprekken gaan voor 90% over liefde & relaties

Als een slag van een moker kwam dit nieuws binnen. Compleet de weg kwijt en overstuur zocht ze hulp in het spirituele en kwam uit bij paragnost Astrid van Spiritueel Zandvoort. Een goed keuze bleek. Ze had al andere mediums gesproken, maar het gesprek met Astrid kwam binnen. Echt binnen. Waarheid durven spreken naar jezelf, is jezelf nooit willen verliezen.

Spiritueel consulenten kunnen de pijn van hun bellers voelen

Paragnost Astrid voelde de pijn van deze vrouw, die vol verbijstering al een nacht, zonder te slapen had doorgebracht en op zoek was naar antwoorden. Paragnost Astrid vertelde haar, dat de man aan wie zij haar hart had geschonken, nog steeds op zoek was naar wat liefde nou echt is. En hij is 63! Dat zegt niets, zei paragnost Astrid. Hij is inmiddels 2x getrouwd geweest met deze vrouw, nu 2 jaar met jou en wederom besluit hij terug te gaan. Hij is verslaafd aan zijn ex.

Weet de mens wel wat liefde is

Heeft deze man dan door wat liefde is? Of is deze man ergens aan verslaafd geraakt en zoekt hij zijn verslaving maar weer eens een keer op. Ze luisterde aandachtig en doorzag wat er gebeurde. Ik begrijp je, gaf ze aan. Haar energie werd krachtiger. Eigenlijk hoor ik je zeggen, ik heb gedacht door wat hij deed dat hij wist wat liefde was. Maar eigenlijk zoekt hij er nog steeds naar.

Dat klopt en hij is niet de enige hè, jij ook. Je hebt van hem alles geoorloofd en gelooft. Hij bepaalde wanneer hij kwam, wat jullie gingen doen. Ja, ik was bang hem kwijt te raken. En nu ben je jezelf kwijtgeraakt.

We raken onszelf kwijt, omdat we geen waarheid naar onszelf spreken

Ja, je hebt nog gelijk ook en ik durf je op een briefje te geven, dat als jij waarheid naar jezelf gaat spreken. Dat jij over een jaar, als hij voor de deur staat, je heel anders gaat opstellen. Je gaat waarheid zijn en spreken. Heb ik dat niet gedaan dan?

Kijk eens zelf heel goed. Je hebt altijd alles goed gevonden, hem in alles het voortouw laten nemen. Ben je dan waarheid? En is hij waarheid? Nee, ik zie het. Ik heb nooit aangegeven wat ik wilde. En hij kent zichzelf ook helemaal niet.

Juist dat is de waarheid. Pas als je jezelf kent en uit durft te spreken namens je ziel, wat je wel en niet fijn vindt. Waar jij voor staat. Dan ben je liefde en waarheid. Wat een fijn consult Astrid, dat meen ik echt. Waarheid durven spreken naar jezelf, is inzien dat je je eigen kracht aan het inleveren bent.

Kracht komt terug en kracht is liefde

Ik voel nu mijn kracht gelukkig weer toenemen en zie ook dat er veel werk aan de winkel is. Dat klopt. Maar ga je je richten op hem en of hij terugkomt, kom jij niet verder. Dan ben je eigenlijk ook verslaafd, net zoals als hij. En vertel je jezelf geen waarheid. Ik begrijp je en wil je bedanken voor dit hele bijzondere consult. Het heeft mij wakker geschud en ik ga er echt voor zorgen niet verslaafd te worden aan mijn ex. Link Spiritueel Zandvoort!