Paragnost Eddie en Consulenten

Mediums zuid Holland

Op zoek naar mediums uit zuid Holland of uit de buurt van zuid Holland? Dan kan je bij ons met een medium in contact komen. Je kan een prive consult aanvragen met een medium of paragnost. Tijdens een consult zal een medium of paragnost je helpen met vragen die je hebt over bijvoorbeeld de liefde, relatie of werk.

Wanneer je een reading wilt boeken, dan kies je eerst een medium of paragnost uit met wie jij graag een gesprek wilt hebben. Onze mediums en paragnosten hebben verschillende cursussen en een opleiding gevolgd en zijn dus erg ervaren.

Wat is een medium?

Een medium kan verschillende rollen hebben. Zo kan een medium dienen als een spiritueel coach, contact leggen met engelen of kan een medium boodschappen overbrengen van overleden dierbare personen. Ook kunnen ze helpen bij meditatie en magnetiseren.

Een medium doet dit aan de hand van haar gaven. Een medium kan namelijk helderziend, helderhorend, helderwetend, heldervoelend of helderruikend zijn. Ze kunnen dus bepaalde dingen zien, horen, voelen of krijgen bepaalde dingen door via automatisch schrift.

Een medium kan ook aan healing doen. Dit wil zeggen dat een medium aan de hand van heling ervoor kan zorgen dat je op spiritueel gebied geheeld kan worden. Ook kunnen pijnen fysiek verlicht worden door middel van healing.

Mediums zuid Holland

Wat gebeurt er tijdens een sessie?

Readings zijn sessies waarbij een medium direct contact maakt met de andere wereld. Dit kunnen engelen zijn, maar ook overledenen. Je kan ze je verhaal vertellen, levensvragen stellen, vragen over de liefde of over andere dingen. Als gevolg zal een medium tijdens een reading hier antwoorden op geven en vertellen wat ze hebben door gekregen. In de praktijk wordt dit het centrum van bewustwording genoemd. Hierbij staat ook coaching centraal.

Wil jij dus in contact komen met mediums uit Rotterdam, Dordrecht, Zoetermeer of andere plaatsen uit zuid Holland? Maak dan een afspraak met een van onze mediums en paragnosten en misschien kunnen ze je helpen.

Een prive consult van een spiritueel coach of energetisch therapeut

Zou je graag meer willen weten over dingen als je toekomst? Praat er met een medium over en zij zullen je helpen! Heb je bepaalde blokkades waar je over heen wilt stappen? Onze paragnosten en mediums heten je van harte welkom voor een gesprek. Bel ons, maak een chat aan of stuur ons een e-mail.

Het voordeel van een e-mail is dat je het altijd kan sturen en je geen chat hoeft te starten. Bij het sturen van een e-mail hoef je alleen je e-mailadres in te voeren, je naam, vraag en foto. Op deze manier krijg je op je eigen e-mailadres een consult toegestuurd van een van onze mediums.

Ook kan je online een afspraak maken om in gesprek te gaan met onze mediums.