Paragnost Eddie en Consulenten

Paragnosten Amsterdam

Ben je op zoek naar paragnosten Amsterdam die jou kunnen helpen met het beantwoorden van vragen of het geven van nieuwe inzichten op bepaalde situaties? Dan zit je bij Paragnost-Eddie aan het juiste adres.

Paragnosten en mediums kunnen paranormale verschijnselen waarnemen door hun paranormale gaven. Ook zijn ze gespecialiseerd in en bezitten ze meerdere paranormale gaven zodat ze jou kunnen helpen met het probleem waar je mee zit.

Een paragnost medium geeft je vervolgens advies buiten de normale zintuiglijke waarnemingen om en dit kan je helpen met het verwerken van je gevoelens.

Paragnosten Amsterdam

Normale zintuiglijke waarnemingen met paranormale gaven

Een paragnost medium kan verschillende paranormale gaven hebben. Zo heb je bijvoorbeeld een helderziend medium, mediums die heldervoelend zijn, helderwetend, helderruikend of helderhorend. Elke paranormale gave heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen.

Een helderziend medium ziet beelden/visualisaties voor zijn of haar ogen die niemand anders kan zien. Het is als een soort film die afspeelt in het hoofd van het medium. Ook kunnen helderzienden de toekomst voorspellen of een toekomstbeeld schetsen. Daarom worden helderzienden ook vaak geassocieerd met waarzeggers.

Een heldervoelend medium voelt aan wat er gaat gebeuren en weet hierdoor wat er komen gaat. Een helderwetend medium weet veel over bepaalde onderwerpen, dingen of mensen omdat ze hieraan paranormaal gevoelig zijn. Een helderruikend medium ruikt dingen die niet voor iedereen ruikbaar zijn en een helderhorend medium hoort geluiden of stemmen die normaal gesproken niet hoorbaar zijn.

Mediums en paragnosten kunnen gedachten, herinneringen, relatieproblemen of andere dingen aanvoelen. Ook kan een medium deze dingen van een overledenen familielid ontvangen.

Hulpmiddelen van een mediums en paragnosten

Mediums en paragnosten kunnen bepaalde hulpmiddelen inschakelen om hun paranormale gaven te versterken. Zo kan een medium paragnost beroep doen op de Tarot kaarten en de Lenormand kaarten. Dit zijn twee bekende kaartleggingen die een reading en het mediumschap kunnen versterken.

Een medium paragnost kan ook door middel van voorwerpen je helpen met het vinden van antwoorden. Zij kunnen dan aan de hand van voorwerpen die gerelateerd zijn aan mensen gericht advies geven.

Om bovenstaande reden wordt een medium paragnost dan ook vaak ingezet bij vermiste mensen. Zij kunnen aan de hand van persoonlijke objecten de vermiste mensen helpen opsporen.

Hulp van een helderziend medium bij paranormale verschijnselen

Als je een gratis kennismaking met een medium paragnost wilt, dan is het verstandig om je in te lezen in het profiel van een medium paragnost. Hierin krijg je een goed beeld van de verschillende consulenten en kan het verduidelijken of dit medium of paragnost de juiste voor jou is.

Achteraf kan je nog een gratis gespreksverslag krijgen, waardoor jij je antwoord terug kan vinden. Wil jij dus dat een helderziende medium paragnost een levensvraag van je beantwoord? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!