Paragnost Eddie en Consulenten

Poortdagen

poortdagen

Poortdagen zijn datums die meestergetallen, spiegelgetallen of dubbele getallen bevat. Wanneer een datum deze getallen bevat, wordt er een energetisch portaal gecreëerd en kan je jezelf makkelijker verbinden met de energetische wereld. Omdat tijdens een poortdag of spirituele dag kan de kosmische energie of kosmische kennis op aarde goed gevoeld worden. Want dit komt door het hoge aantal trillingen dat er vrijkomt en de aarde dunner is.

Vrijkomen van energie tijdens poortdagen

Deze energieën zijn erg sterk en kunnen je lichaam, geest en ziel heel goed doen. Soms kan je je echter ook verward voelen of moeilijke beslissingen moeten nemen. Maar dit is normaal en hoeft je niks te doen als je er niet mee wilt werken. Om die reden kan het wel handig zijn om even stil te staan bij deze dagen en ze bewust te ervaren. Waardoor je spiritueel bewustzijn de tijd krijgt, te openbaren.

Poortdagen zijn dagen waarop de kosmische energie sterk aanwezig is. Dit wordt veroorzaakt door het hoge aantal trillingen dat op die dag vrijkomt. Deze energieën kunnen je lichaam, geest en ziel heel goed doen. Maar soms kan je je er ook verward door voelen of moeilijke beslissingen moeten nemen. Hierdoor is het juist wijs even niets te doen of te beslissen.

Gemakkelijk contact leggen met je innerlijke stem of belemmerende overtuigingen herkennen

Het is op poortdagen makkelijk om contact te leggen met je innerlijke stem. Poortdagen zijn de energetische scheiding tussen onze wereld en de rest van het universum. Deze opening zorgt ervoor dat er meer trillingen en energie naar onze aarde kunnen toe stromen. Wanneer we bewuster leven en de poortdagen bewust ervaren kunnen we de kosmische energie beter verwerken en in ons dagelijkse leven toepassen. Je kan je bijvoorbeeld hierdoor intens gelukkig voelen.

Hoe kan ik een energetische scheiding herkennen?

Een poortdag is makkelijk te herkennen omdat het een specifieke datum is. Deze datum is echter niet vastgesteld en kan per jaar verschillen. Meestal is het een dag waarop een meestergetal, spiegelgetal of dubbel getal voorkomt. Dit zijn getallen die een energetisch portaal openen. Je kunt deze dagen ook herkennen aan de sterke en bijzondere energieën die je die dag ervaart.

Poortdagen verschillen per jaar

Veel van deze dagen worden berekend naar de originele tzolkin kalender, zoals september 2022 en oktober 2022. Ze worden dus niet zo maar berekend of gechanneld met de dreamspell kalender. Want het doel van deze poortdagen is het verhogen van het spiritueel bewustzijn en innerlijke groei en ook jezelf op te laden met liefdevolle energie. De volgende poortdagen hebben onder andere een betekenis:

5 januari – Blijf trouw aan je intenties

22 januari – Ongezonde leefstijl achter je laten

25 januari – Je energetisch lichaam helen

26 januari – Succesvolle projecten

30 januari – De mind verbinden met de flow energie

31 januari – activatie nieuwe laag van bewustzijn

2 februari – Oude liefdeswonden helen

21 februari – Nieuwe stappen vormgeven

12 maart – Je creativiteit bevrijden

17 maart – Manifesteren met je creatieve energie

31 maart – Een holistische visie op jezelf

6 april – Lasten loslaten

9 mei – Je zielsdoel herkennen en vervullen

10 mei – Je projecten oppakken

15 mei – Concreet maken wat je echt wilt

17 mei – Belemmerende overtuigingen met liefde helen

28 mei – Je eigen natuur omarmen

8 juni – De menselijke kant en ziel in overeenstemming brengen

24 juni – Je wijsheid delen met de wereld

7 juli – Oude wonden helen

8 juli – Je trilling verhogen en plezier maken

21 juli – Je gaven ontwikkelen en activeren

Nieuwe maan 29 juli – Bewuste keuzes maken vanuit je hart

31 augustus – Je eigen wijsheid wakker maken

22 september – Je intentie opnieuw neerzetten

9 oktober – Ongezonde patronen doorbreken

13 oktober – Je eigen leven creëren

24 november – Vitaliteit herstellen

16 december – Energie laten doorstromen op alle niveaus

Lager trillingsniveau

Poortdagen kunnen ervoor zorgen dat je lichaam op een lager trillingsniveau gaat zitten. Maar het zijn dagen die ervoor kunnen zorgen dat je op bepaalde plekken pijn krijgt, hoofdpijn krijgt of slapeloze nachten hebt. Maar het zijn ook ideale dagen om geluk te vinden in de kleinste dingen of komt ineens een enorme bal inspiratie jouw kant op.

Telefonisch spiritueel consult Paragnost eddieWil je nu meer weten over poortdagen en andere betekenissen op andere dagen? Neem dan contact op met een van de spiritueel consulenten van paragnost Eddie, die zijn zeer bedreven in energietrillingen. Omdat ze zeer bedreven zijn in het aanvoelen van jouw energie en het verhogen van jouw spiritueel bewustzijn. Hierom is een spiritueel belgesprek heel fijn. Om die reden, maak gebruik van het telefoontje voor direct contact met een spiritueel hulpverlener van Paragnost Eddie. Want zij helpen je uitstekend.