Paragnost Eddie en Consulenten

Verhoogde kosmische trillingen

Verhoogde kosmische trillingenVerhoogde kosmische trillingen voor de komende dagen  Vandaag (20 ), morgen ( 21 ) en overmorgen (22 ) kunnen we wederom de sterke effecten voelen van de trillingsverhogingen; sommigen voelen zich plots aangeraakt in diepere lagen van verdriet, oude pijn, slapen slechter, voelen zich heel moe…Ik merk ook bij mezelf dat ik wel minstens 3 keer ’ s nachts wakker wordt, droom ik veel intenser, worden gesprekken verdergezet in een andere dimensie, voel ik me heel kwetsbaar en word ik dieper geraakt in mijn ziel. Ik voel me hierbij vaak heel ‘ naakt ‘ in mijn Zijn maar ik voel dat het ok is, er is geen weg meer terug om een sluier te creëren om me geliefd en geaccepteerd te voelen. Ik voel me gedragen en gesteund door het leven op zich en de mensen om me heen die mijn ziel zien en voelen. Dit is wat ik iedereen gun. De sluiers afleggen.
Laat alles wat er is, wat je voelt toe, geef ruimte aan de diepere lagen die al zolang aan het borrelen zijn…je ziel vraagt om te schitteren, te bruisen, niet om in een voortdurende staat van verdriet en pijn te leven. Gedurende de komende dagen kunnen we de diepere instroom voelen van binnenuit; thema’s als veiligheid in de verbinding met de moeder ( en/of de ouders) , de diepere emotionele niet gehealde stukken die een intieme relatie ( en relaties in het algemeen) aanraken. Hoe is het gesteld met ons veiligheidsgevoel in onszelf of klampen we ons vast aan een liefdesrelatie ( vanuit de angst in de steek te worden gelaten? )?
20- 6- 2018 is numerologisch 2-6-2: de dubbele getallen 2 creëren verbinding in onze mannelijke en vrouwelijke energie, herschikken de balans tussen ratio en gevoelens. 6 symboliseert liefde en harmonie vanuit onze goddelijke mannelijke en vrouwelijke kant en zien we terug bij de Tarotkaart ‘ De Geliefden ‘ dat ‘ onvoorwaardelijke liefde ‘ symboliseert – ook de Tarotkaart ‘ De Duivel ‘ symboliseert de liefde, maar dan de liefde dat gebaseerd is op ‘ voorwaarden ‘ en waarachtige liefde kan overschaduwen.
Morgen, 21 juni is het de start van de zomer, de zonnewende, waarin het de langste dag van het jaar is; de dagen worden langer en de nachten korter. We gaan over naar het heel gevoelige, zorgzame zonneteken Kreeft, die liever vasthoudt aan het oude. Thema ’s als het eigen gezin en het gezin van oorsprong kunnen nog één en ander naar boven halen, tijd om oude zekerheden, oude overtuigingen in onderzoeken en waar verandering zich opdringt, de verandering toelaten. Kreeft is zorgzaam en gevoelig, maar kan ook een eigen stempel willen doordrukken vanuit angst voor de verandering. In een gezin met kinderen kan dit tot ontwrichting leiden als de Kreeft zijn wil opdringt en de ander niet laat zijn.
22- 6 – 2018 : 4 – 6 – 2
Diepe zielenheling van oude pijn, sterke transformatie/ transitie in relaties die vanuit de Hoogste Verbinding ( noem het tweelingzielen- tweelingvlammen – tweelingstralen en andere allianties) hun missie/ zielsdoel kunnen neerzetten voor het allerhoogste doel. Deze verbinding realiseert zich vanuit evenwicht en balans ( zie de 2) wat hun bijdrage is aan het groter geheel. Het is de tijd dat ze hun gezamenlijke missie neerzetten op Aarde. Vanuit een hogere belichting is dit het hogere doel van het samenzijn. Dit kan pas als het ego getransformeerd is en de strijd ,die vanuit een het nog niet klaar zijn om in die krachtige verbinding ruimte te geven aan een onvoorwaardelijk liefde, zich getransformeerd heeft naar totale overgave vanuit een hoger bewustZijn.

Er ontstaan op dit niveau nieuwe ontmoetingen, verbindingen die op een diep zielsniveau worden aangegaan, prachtige ontwikkelingen, die nieuwe hoop geven om de zielsmissie neer te zetten.

Houden we ook nog rekening met de talrijke retrogrades, die ons het gevoel geven niet vooruit te komen, niet te kunnen doen wat we willen doen, en dat kan als heel frustrerend ervaren worden. In een vorig blog heb ik kort uitgelegd welke de effecten zijn van retrogrades, een retrograde laat ons stilstaan bij onszelf, laat ons diepziel- duiken, laat ons werkelijk zien waar nog heling nodig is, dus retrogrades kunnen ons dichter naar onze Goddelijke Bron brengen, oude lagen afpellen, die het contact met onze Ziel belemmeren. Overgave en Verbinding zijn de transformerende krachten die we nu voelbaar kunnen ervaren. Ongeacht wat je voelt, keer naar binnen en voel welke verborgen boodschap je Ziel voor jou heeft. Koppel het los met het aardse oordelende denken en keer terug naar binnen en voel de diepere essentie van je hele Wezen.
Je kan je aanmelden om de basiskennis Astrologie te verkennen, op een heel laagdrempelige en heel aangename manier via
bob@kuklerfilmliteratuur.nl . De wekelijkse in het Nederlands vertaalde webinars ( 8 )van Tom Kaypacha ( Astrologie voor de Ziel, wekelijks vertaalde en ondertitelde Pele rapporten ) kan je wekelijks en op jouw tempo volgen.
Inzicht in je persoonlijke geboortechart ervaar ikzelf heel boeiend…in plaats van ‘ te duwen ‘ tijdens een retrograde, wat ik jaren geleden helemaal niet wist, kan ik nu inzien en accepteren dat ik niets kan forceren. Ik neem nu meer ruimte om in te dalen in mijn Ziel en te voelen wat nog vraagt om geheeld te worden , waardoor ik me meer verbind met mijn mannelijke/ vrouwelijke kant. Waar ik voorheen vooral vanuit mijn denken/ ratio/ linkerbrein in mijn leven stond…voel ik me meer met mijn vrouwelijke/ intuïtieve/ kwetsbare gevoelskant verbonden , waardoor ik soms de verbinding met mijn mannelijke kant verwaarloos. Dit is niet erg, belangrijk is het waar te nemen en de verbinding te herstellen. De ene keer voelen we ons meer in onze vrouwelijke / intuïtieve kant aanwezig en de andere keer meer in onze mannelijke/ rationele kant. Dit is de kracht van nieuwetijdsrelaties, verbinding op het allerdiepste zielsniveau, vanuit onvoorwaardelijke acceptatie waarin het mannelijke/ vrouwelijke in en met elkaar tot de hoogste heilige verbinding kan ontstaan.