Paragnost Eddie en Consulenten

Star Mediums

Star Mediums. Behalve dat ik als erkend medium bekend sta. Waarmee ik heel erg blij mee ben. Mag ik mezelf ook Star Medium noemen. Hoor je bij de Starmediums, dan hoor je bij de groep vakkundige, spirituele, professioneel begaafde mediums. Maar ook paragnosten, astrologen en kaartleggers die zich met name richten op het heden en de toekomst. Bij de Starmediums van Paragnost Eddie kun je terecht voor elke (levens)vraag. Ik en de rest van de Star mediums geven je wijze raad. Waarbij we je ook begeleiden op je levenspad.

Hoe word je een Star medium

Natuurlijk ben ik blij en trots tot de Star mediums gerekend te worden. En overtuigd van mijn eigen kwaliteiten was ik eigenlijk al heel lang. Al op zeer jonge leeftijd voelde ik mensen goed aan en zag ik energie. Pas later ben ik daar echt iets mee gaan doen. In de vorm van het volgen van de Reiki cursussen 1 en 2. Iets dat me goed afging en mijn ogen opende.

Vanaf dat moment is het dan ook snel gegaan. Ik ben eerst zelf Reiki lessen gaan verzorgen en organiseerde spirituele avonden. Nog meer overtuigd van mezelf en om mezelf nog verder te verdiepen. Ben ik daarna de opleiding Mediumschap gaan volgen. Na die opleiding doorlopen te hebben. Mocht  ik mijzelf ook Medium/Paragnost gaan noemen. Zo werd een Starmedium geboren. En maak ik nu onderdeel uit van de Starmediums die bij Paragnost Eddie spirituele ondersteuning geven.

Vraagstukken over het heden en de toekomst

Heb je te maken met vragen over het leven. Of weet je niet hoe je verder moet en heb je een duw in de goede richting nodig? Neem dan met een helderziend medium van Paragnost Eddie contact op. Zij zijn allen Starmediums en kunnen jou helpen bij alle levensvraagstukken

Hoe gaat een Starmedium te werk

Een medium of paragnost heeft ieder zijn eigen werkwijze. Zo zal de een het lezen van foto’s als expertise hebben. Kan een ander gespecialiseerd zijn in kaartleggen. Maar je vindt bij Paragnost Eddie ook pendelaars of iemand die gespecialiseerd is in het gebruik van edelstenen. Overigens schakel je Star mediums in principe in voor vraagstukken over het heden en de toekomst

Contact met een Star Medium

Je kunt op verschillende manieren met Starmediums in contact komen. Je kunt een telefonisch consult nemen, maar ook kiezen voor de steeds populair wordende chatsessies en e-mail contact. Het is maar net wat jij denkt dat het beste voor je is. Voordeel van contact via e-mail is wel dat je de antwoorden net zo vaak kunt lezen als jij dat zelf wilt.

Dit kan heel waardevol zijn. Kies je voor een afspraak op afstand dan is het belangrijk in elk geval je naam door te geven samen met je geboortedatum, terwijl het bijvoegen van een foto alleen maar een positief effect kan hebben. Als je verstandig bent, doe je dat dus ook.

Betaalbare spirituele consulten bij Paragnost Eddie

De spiritueel consulten bij Paragnost Eddie zijn zeer betaalbaar. Als je credits aanschaf bel je al vanaf € 0,90 cpm met een Star Medium. Binnen een paar minuten brengen Starmediums van Paragnost Eddie al je problemen in beeld. Warabij ze antworoden en inzichten snel en accuraat kunnen geven tijdens een Belconsult.

Kies voor betrouwbare spiritueel consulenten

Als je denkt dat een paragnost of medium je kan helpen. Kies dan altijd een erkend medium of een erkende paragnost bij een bekende Spirituele Hulplijn. Dan weet je namelijk zeker dat de beloftes ook daadwerkelijk waargemaakt kunnen worden.

Bel direct met een Starmedium van Paragnost Eddie. Door op het telefoontje te klikken. Belconsult Paragnost Eddie