Paragnost Eddie en Consulenten

Star Mediums

Star Mediums

Behalve dat ik als erkend medium bekend sta – iets waar ik heel erg blij mee ben- mag ik mezelf ook Star medium noemen. Hoor je bij de Star mediums, dan hoor je bij de groep vakkundige, spirituele, professioneel begaafde mediums, paragnosten, astrologen en kaartleggers die zich met name richten op het heden en de toekomst. Bij Star mediums kun je terecht voor elke (levens)vraag. Ik en de rest van de Star mediums zullen je proberen raad te geven en je te begeleiden op het levenspad.

Natuurlijk ben ik blij en trots tot de Star mediums gerekend te worden, maar overtuigd van mijn eigen kwaliteiten was ik eigenlijk al heel lang. Al op zeer jonge leeftijd voelde ik mensen goed aan en zag ik energie. Pas later ben ik daar echt iets mee gaan doen in de vorm van het volgen van de Reiki cursussen 1 en 2, iets dat me goed afging en mijn ogen opende.

Vanaf dat moment is het dan ook snel gegaan. Ik ben eerst zelf Reiki lessen gaan verzorgen en organiseerde spirituele avonden. Nog meer overtuigd van mezelf en om mezelf nog verder te verdiepen ben ik daarna de opleiding Mediumschap gaan volgen. Na die opleiding doorlopen te hebben, ben ik mezelf ook Medium/Paragnost gaan noemen.

Nog was dat voor mij niet voldoende. In mijn optiek ben je nooit uitgeleerd en dus heb ik me verder verdiept in zaken als mentale coaching, stress en relaties en rouw- en stervensbegeleiding, zoals ik ook de cursus regressie therapie heb gevolgd en zo links en recht nog tal van andere cursussen mee heb gepikt. Leren kun je elke dag, van iedereen. Zoals jij wellicht van ons Starmediums kunt leren, kunnen wij dat zeker ook van jou.

Vraagstukken over het heden en de toekomst

Heb je te maken met vragen over het leven, weet je niet hoe je verder moet en ben je een duw in de goede richting nodig? Neem dan met mij, heldervoelend paragnost, helderziend medium én hypno regressie therapeut, op. Het moet al heel raar zijn wil ik je niet van dienst kunnen zijn. En mocht dat wel zo zijn, dan verwijs ik je graag door naar een van de andere Star mediums. Want dat is steeds mijn drijfveer: mensen helpen en begeleiden. En niets anders.

Tijdens al mijn cursussen en opleidingen heb ik me bekwaamd in het lezen van foto’s, in kaartleggen, pendelen en sieraden voelen. Ook deze instrumenten pas ik niet zelden toe tijdens een consult. Overigens schakel je Star mediums in principe in voor vraagstukken over het heden en de toekomst, bij mij kun je ook vragen naar zaken die in het verleden gespeeld hebben. Ik ben er dus voor nu, voor het verleden én het heden.

Niet voor niets word ik door de andere mediums veelzijdig en compleet genoemd, iets waar ik trots op ben en iets dat me sterkt in de gedachte dat je echt nooit uitgeleerd bent.

Je kunt op verschillende manieren met mij in contact komen. Je kunt een telefonisch consult nemen, maar ook kiezen voor de steeds populair wordende chatsessies en e-mail contact. Het is maar net wat jij denkt dat het beste voor je is. Voordeel van contact via e-mail is wel dat je de antwoorden die ik je geef, dat doe ik overigens standaard binnen drie dagen, later nog eens na kunt lezen.

Dit kan heel waardevol zijn. Kies je voor een afspraak op afstand dan is het belangrijk in elk geval je naam door te geven samen met je geboortedatum, terwijl het bijvoegen van een foto alleen maar een positief effect kan hebben. Als je verstandig bent, doe je dat dus ook.

Gemiddeld genomen betaal je rond de euro voor een credit, een credit heeft vaak een waarde van een minuut en dus een euro. Hoe goed ik en de rest van de Star mediums mijn best ook doe, verwacht niet dat wij binnen een paar minuten al je problemen in beeld hebben gebracht en met een pasklare oplossing komen. Zo werkt dat natuurlijk niet en houd daar rekening mee.

Uiteraard kun je alles op basis van vertrouwen aan ons kwijt en gaan we respectvol met elkaar om. Kortom; er is altijd een manier om met elkaar in contact te komen, zoals je dat met elke Star medium kunt doen. Elk van die mediums heeft een eigen specialiteit. Lees je dus vooraf dus goed in. Overigens kun je vanwege de al eerder genoemde veelzijdigheid met bijkans alle vragen en problemen bij mij terecht. Dat is het voordeel van mijn veelzijdigheid en de drang me te verdiepen.

Net als mij zal elk Star medium proberen het antwoord te vinden op je vragen en waarom bepaalde dingen in je leven zo belangrijk zijn en steeds terugkomen. Altijd zullen we proberen de beste raad te geven en je te helpen en begeleiden weer het juiste levenspad te vinden. Daar zit voor mij ook telkens weer de uitdaging; om mensen te helpen, ze raad te geven en ze voor een kortere of langere periode te begeleiden.

Als je denkt dat een paragnost of medium je kan helpen, kies dan altijd een erkend medium of een erkende paragnost. Of kies voor een Star medium. Dan namelijk weet je zeker dat de beloftes ook daadwerkelijk waargemaakt kunnen worden en de kans het grootst is dat jij de antwoorden vindt op al je vragen.