Paragnost Eddie en Consulenten

Tarot legging

tarot legging

Een tarot legging is een hulpmiddel voor nieuwe inzichten. Je kunt tarotkaarten leggen op verschillende manieren, dit helpt jou om vragen te beantwoorden en bij inzichten over keuzes die je zal moeten maken op jouw levenspad. Je krijgt op deze manier verheldering over situaties, de betekenis van gebeurtenissen en een advies hoe je het beste met een uitdaging kan omgaan.

Voor het leggen van de tarotkaarten zijn er verschillende manieren die gebruikt kunnen worden. Ook kun je een dagkaart trekken, zodat je kan zien wat jou te wachten staat op deze dag en dus in de nabije toekomst. Je kan bij de tarotkaarten kiezen voor een dagkaart, een uitgebreide dagkaart, het Keltisch kruis, het relatiespel, een simpele trekking, de volgende stap, de weg, het geheim van de Hogepriesteres of het beslissingsspel. Het legpatroon van de tarotkaart is bij deze kaartlegging van belang.

Waar bestaan de tarot kaarten uit?

De prachtige kaarten bestaan uit 22 grote arcana en 56 kleine arcana. Deze tarot kaarten zijn onderverdeeld in vier elementen: water, aarde, lucht en vuur. Elk van deze elementen vertegenwoordigt een andere energie die door het leven stroomt. De tarot kaarten hebben dan ook een symbolische betekenis en kunnen je helpen bij het vinden van de antwoorden die je zoekt.

In deze tijd is het niet ongebruikelijk dat er mensen zijn die hun toevlucht nemen tot online tarot readings. Dit is een makkelijke en gemakkelijke manier om toegang te krijgen tot een lezer, zonder dat je je huis uit hoeft. Er zijn veel voordelen aan het kiezen voor een online lezing, zoals het gemak en de toegankelijkheid.

De drie kaarten legging

Je kan een tarot kaartlegging laten doen met drie kaarten. Je selecteert bij deze leggingen 3 verschillende kaarten, deze staan voor:

  • Verleden, heden en toekomst
  • Lichaam, verstand en geest
  • Jouw gevoel, het gevoel van een ander en effecten op een relatie (bij de liefde)

Deze tarotlegging is geschikt voor vragen als; wat moet ik weten over mijn relatie? Zal ik nu een nieuwe carrièrestap moeten maken? Waarom heb ik zo weinig contact met persoon x?

Bij deze tarot kaartleggingen moet je de kaarten goed schudden, dan weet je zelf wanneer het genoeg is. Dit voel je namelijk aan. Op basis daarvan kun je de tarot kaarten trekken en van links naar rechts neerleggen. Tijdens het trekken van de kaart moet je je gevoel laten vertellen welke kaart je trekt. Dit is ook een mooi legpatroon voor beginners.

tarot legging uitleg

Het Keltisch kruis

Dit is een erg populaire tarot legging. De legging met deze tarotkaarten is meer uitgebreid. Een legging met tarotkaarten in de vorm van het Keltisch kruis geeft informatie en inzicht over een bepaalde gebeurtenis, situatie of vraag.

De kaart geeft jou een inzicht in de situatie, dit door de betekenissen van de tarotkaarten. Je moet hierbij jezelf de tijd gunnen om te begrijpen wat er op de kaart staat. Je krijgt op deze manier een completer beeld van een situatie.

Bij deze vorm van kaartleggingen hebben de posities van de kaarten ook een bepaalde uitleg. Je moet bij dit legpatroon goed kijken welke positie bedoeld is voor de kaart. Hierbij gaat het bij de tarotkaarten om de kern, het obstakel en waar het probleem uit voort is gekomen. Dan kom je te weten wat iets uit het verleden is dat invloed heeft, dan krijg je het doel, datgene dat staat te gebeuren en hoe jijzelf tegenover de vraag staat. Je krijgt ook externe informatie van de omgeving, wat jij hoopt en vreest en dan de uiteindelijke uitkomt.

Bij deze tarot kaartleggingen is het belangrijk dat je de symboliek op de tarotkaart begrijpt, of dat je deze tarot leggingen gebruikt samen met iemand die hier goed verstand van heeft.

Leggingen laten doen door een kaartlegster

Wil jij weten waarop situaties uit jouw verleden gebaseerd zijn? Wil jij weten wat jou de komende maand te wachten staat in jouw relatie of in je werk? Wil je inzicht in wat voor jou werkt in de liefde? Wil jij duidelijkheid over de gevoelens van jouw partner? Of wil je door een tarot legging inzicht in het verleden, heden en de toekomst? Kom dan in contact met een kaartlegster!

Kijk online bij Paragnost Eddie naar een kaartlegger die voor jou een kaartlegging met tarotkaarten kan doen. Dit zodat jij zelf inzicht krijgt in de volgende stap die je moet zetten, iets dat gebeurt in het heden of iets dat gaat gebeuren in jouw toekomst. Een dagkaart of een complete kaartlegging kan jou hierbij helpen!