Paragnost Eddie en Consulenten

Pendelkaarten

Pendelen is eigenlijk het zoeken naar een antwoord die je niet ziet en niet begrijpt. Het antwoord dat je zoekt is omgeven of maakt deel uit van straling en energie. Dit kan een vaste vorm hebben, dat wordt dan aura genoemd. Dit kan ook een gedachte zijn (positief of negatief) dit wordt dan energie genoemd.

Je kan deze energie opvangen, dit wordt radiëthesie genoemd. Het is eigenlijk het waarnemen van straling. Pendelkaarten kunnen worden gebruikt worden om antwoorden te zoeken op verschillende vragen. Pendelkaarten zijn voor een grote diversiteit aan onderwerpen beschikbaar: beroep, edelstenen, financiën, gezondheid, homeopathische geneesmiddelen, je karakter, liefde of huwelijk.

Hoe pendelen werkt

Bij pendelkaarten wordt er vaak gedacht aan iemand met spirituele eigenschappen, eigenlijk is het zo dat iedereen kan pendelen mits je de juiste regels hanteert.

Bij de zo geheten pendelkaarten is het zo dat de pendel boven het antwoord op de kaart van toepassing is. De pendelkaarten samen met de pendel geven antwoord op de vraag die jij hebt.

Pendelkaarten zijn een hulpmiddel voor mediums en paragnosten. Zij kunnen de pendelkaarten raadplegen tijdens een gesprek, zodat jij de oplossing krijgt voor jouw vraag. Wanneer jij een bepaalde situatie hebt en je hier niet uit komt, dan kun je hierover in gesprek met een medium of paragnost zodat zij je de antwoorden kunnen geven.

Pendelkaarten

Waarom pendelkaarten?

Pendelkaarten zijn zo gemaakt dat jij door de beweging van de pendel een antwoord krijgt op jouw vraag. Een vraag kan bijvoorbeeld zijn welke edelsteen er op dit moment het beste bij jou past.

Je kan op onze pagina een medium of paragnost inschakelen om inzicht te krijgen in jouw toekomst bijvoorbeeld aan de hand van de pendelkaarten. Door de verbinding tussen de pendel en de pendelkaarten krijg jij antwoord. Hierdoor onderscheid het ene medium zich ook van de ander.

Een pendel tijdens een spiritueel consult

Heb jij zelf enige ervaring met het pendelen, dit doordat je dit uit een boek hebt geleert, heb je al vele artikelen gelezen of heb je het een en ander tijdens een cursus in de praktijk hebt toegepast? Heb jij hier veel plezier in, heb je net nieuwe producten aangeschaft maar wil je hierover praten met iemand die professioneel kan pendelen? Ook om deze reden kun jij contact opnemen met een medium of paragnost om jouw ervaring met pendelen te delen.

Lees online op onze website wie van onze mediums kan pendelen. Hiermee kun jij een consult starten (telefonisch, chat of e-mail) zodat jij kan praten over het pendelen of het pendelen kan laten uitvoeren. Maak bijvoorbeeld een afspraak met medium Patricia.

Pendelkaarten zijn een hulpmiddel voor de mediums, net als dat dit zo is voor de pendel en voor jou!