Paragnost Eddie en Consulenten

Gratis mediums

Omgaan met innerlijke pijn

Niet dat gratis per definitie niet goed of heel slecht is, maar toch. In de wereld van de mediums, paragnosten, astrologen en kaartleggers is dat het vaak wél het geval. Iedereen die werkt of een bepaalde gave heeft, wordt daarvoor beloond. Het is bij ons niet anders. Gratis mediums, een helderziende gratis, het klinkt allemaal prachtig mooi het is echter veel beter is het om voor erkende of Star mediums te kiezen.

Gratis mediums zijn onbetrouwbare mediums

Een gratis consult is in vele opzichten een minder betrouwbaar consult. Wanneer je voor een helderziende kiest voor een chat is het beter om een ervaren helderziende te kiezen waar wel geld voor wordt betaald. Wanneer een consult volledig gratis wordt aangeboden moet je hier je vraagtekens bij zetten.

Bij een betaald consult met een professioneel medium weet je zeker dat je betrouwbare informatie, inzicht krijgen zal en weet je wat je te wachten staat. Consulenten waarvoor bepaald moet worden zijn hoogstwaarschijnlijk betrouwbaarder dan wanneer je een helderziende gratis kan spreken. Helemaal gratis chatten is dus niet aan te raden.

Waarom het beter is voor erkende of Star mediums te kiezen dan voor een gratis medium

Het is altijd beter om voor een spiritueel consult te betalen. De consulent die je te woord staat, werkt voor zichzelf en kan negatieve publiciteit niet gebruiken. Je weet bij Paragnost Eddie dat de mediums en paragnosten gescreend zijn. Noem het maar een kwaliteitslabel. Op die manier wordt het kaf van het koren gescheiden. En vaak blijken dat de mediums en paragnosten die geld voor hun diensten vragen, helemaal niets gratis is. Let wel, als je te doen hebt met mensen die na de screening afgevallen zijn, dan moet je er rekening mee houden dat ze je zomaar iets op de mouw kunnen spelden.

In dat geval ben je nog verder van huis en worden je problemen gevoelsmatig alleen maar groter. Kies dus niet voor gratis mediums, maar kijk of je met een erkend medium of met een Star medium van doen hebt. Je van tevoren inlezen in de mediums en paragnosten die er zijn wil ook wel toch al helpen om een scheiding tussen de goede en de minder goede mediums aan te brengen.

Nee, ik behoor dus niet tot de gratis mediums. Ik vraag een vergoeding voor de diensten die ik je kan leveren. De afgelopen jaren heb ik me naast de gaven die ik heb enorm verdiept in alles wat met die gaven te maken hebben. Ik heb me verdiept en doe het liefst elke dag nieuwe kennis op. Leren kun je in mijn optiek overigens van iedereen, op elk moment van de dag. Zoals jij van mij kunt leren, kan ik dat zeker ook van jou.

Gratis mediums en helderziende beschikken niet over de gescreende kwaliteiten

Een gratis medium beschikt niet over de gescreende kwaliteiten waarover ik en mijn collega’s wel beschikken. En ja, dan betaal je geld voor een telefonisch consult, een chatsessie of e mail contact. Zeker chatten en e-mailen worden steeds meer populair. Bij e-mailen ligt dat vooral in het feit dat je mijn antwoord later op een rustig moment nog eens na kunt lezen en dat je de vraag kunt formuleren en stellen wanneer jou dat uitkomt.

Hierdoor kun je de boodschap nadat je deze voor het eerst gezien hebt nog vaker doorlezen. De meeste mensen voelen de behoefte om de boodschap herhaaldelijk te lezen. Stel je mij vragen, dan heb je gegarandeerd binnen drie dagen antwoord, vaak echter al eerder. Chatten wint ook aan populariteit en is ook echt iets van de wereld van nu.

Tijdens een paragnosten chat kun je met mij als helderziende meer te weten komen over bijvoorbeeld jouw toekomst. Over een nieuwe baan, de spirituele wereld of wat de toekomst brengt. Ook deze paragnosten chat kun je in de toekomst opnieuw lezen.

Chatsessies reken je per minuut af met credits. Per minuut ben je een credit kwijt en een credit heeft een waarde van een euro. Dit zodat je weet wat je kan verwachten tijdens de medium chat. Serieus met je vragen aan de slag. Dit kan gaan over het voorspellen van een situatie, over de toekomst voorspellen, horoscopen of andere situaties.

Gratis en betaalde medium/paragnosten chat

Alleen de gratis mediums zullen beloven binnen een paar minuten al je problemen opgelost te hebben. Erkende mediums doen dat niet, simpelweg omdat ze weten dat dit echt onmogelijk is. Het kan niet waar zijn dat complexe vraagstukken binnen vijf minuutjes opgelost zijn. Star mediums en erkende mediums zullen nooit dergelijke toezeggingen doen. Simpelweg omdat je dit nooit kunt beloven en mag beloven. Het is mensen blij maken met een dode mus, en dat is iets wat erkende en Starmediums niet zullen doen.

Erkende mediums en Star mediums vind je vaak samen online en allen bieden ze verschillende contactmogelijkheden. Bij mij ben je voor vrijwel alle problemen en vragen aan het juiste adres. Mijn gaven en mijn ervaring maken – samen met de extra opleidingen en kennis die ik vergaarde- mij ook voor jou hét veelzijdige medium. Zo kun je bij mij terecht voor het leggen van tarotkaarten, engelen kaarten en lenormand kaarten. Maar ook voor contact met overledenen of het verklaren van situaties uit het verleden, heden en toekomst. Ook al bied ik mijn diensten dan niet gratis aan, bij mij ben je altijd aan het juiste adres.

Goedkoop is niet altijd duurkoop, in de wereld van professionele paragnosten, mediums, kaartleggers en waarzeggers is dit echter vaak wel het geval. Gratis contact en ’toekomst gratis laten voorspellen’ is niet de uitkomst wanneer jij nieuwsgierig bent naar wat de liefde voor jou in de toekomst zal gaan doen. Je klampt je bij gratis medium chat vast aan loze beloften en krijgt daar later de naweeën van te verwerken. Wanneer jij online paragnosten wilt spreken, kies dan niet voor een gratis paragnost. Kies voor paragnost Eddie & Consulenten.

Klik op de telefoon voor direct contact. Erkende mediums Paragnost Eddie