Paragnost Eddie en Consulenten

Goede paragnost bellen

Goede paragnost bellenGoede paragnost bellen. Paragnosten zijn er al langer dan we denken. Zij ontwikkelde zich ook door de jaren heen. Maar wat maakt een

paragnost nou een goede paragnost? Een goede paragnost is heel goed in wat hij of zij doet. Deze kan zonder problemen een toekomst voorspellen, adviezen geven en alle andere dingen die een paragnost doet. Voor jou, een goede paragnost bellen kan jou verder helpen.

Wat kan een goede paragnost bellen voor jou betekenen

Een medium/paragnost kan antwoorden en inzichten geven in verschillende situaties. Een medium/paragnost met jarenlange ervaring kan tijdens het consult verschillende paranormale gaves hebben. Paragnosten en mediums kunnen heldervoelend, helderwetend, helderziend, heldervoelend of helderhorend zijn. Deze paranormale gaves helpen om op alle vragen een antwoord te geven.

Mediums en paragnosten bezitten gaven vanaf geboorte

De spirituele ontwikkeling van paragnosten en mediums kunnen al vanaf jongs af aan de start bieden om medium/paragnost te zijn. Tijdens het leven van een medium/paragnost kunnen de gaven verder ontwikkelt worden. Onze consulenten beschikken allen over verschillende paranormale gaves. Een medium kan dus helderwetend, heldervoelend en helderziend zijn. Maar kan ook alleen helderziend/heldervoelend zijn. Wilt u een paragnost bellen? Dat kan!

Wanneer je een paragnost belt van Paragnost Eddie, kun je verschillende vragen stellen. Dit kan gaan over het verleden, heden en de toekomst. Maar ook over liefde, relatie, werk, dromen of als luisterend oor. Paragnosten bellen kan ieder moment van de dag, ook is er de mogelijkheid voor een chat.

Wat is een goed medium/paragnost

Een goede paragnost kan tekens en boodschappen, die hij of zij uit andere werelden krijgt, zonder moeite omzetten naar duidelijke taal. Er zijn uiteraard wel een paar eisen gesteld door de wezens van boven aan de paragnosten.

Zo mogen paragnosten alleen een uitspraak doen als ze zeker weten dat ze begrijpen wat de geesten, gidsen, entiteiten of engelen bedoelen. En net als een ervaren medium mogen ze niet hun eigen emotie een rol laten spelen in de gesprekken. Dit zorgt er voor dat je tijdens een consult altijd eerlijk antwoord krijgt.

Ook in het geval van een goede paragnost kan het voor komen dat de paragnost niets door krijgt van boven. En zoals bij een ervaren medium kan het wel eens zijn dat een paragnost niets door krijgt van de geesten, engelen of entiteiten.

Geld zal nooit de drijfveer zijn van een goede paragnost

Een goed advies van een paragnost, kost geld. Net zoals je geld moet betalen voor een coach, psychiater, psycholoog. Een paragnost die het alleen maar doet om er geld mee te verdienen. Is geen goede paragnost. Paragnost Eddie wil natuurlijk niet dat de klant teleurgesteld is, omdat paragnosten onzin zitten te verkopen. Om die reden zijn alle mediums en paragnosten gescreend op hun gaven en capaciteiten.

Een heldervoelend, helderwetend medium/paragnost

Een paragnost bellen kan je ook helpen als het gaat over relaties, liefde, werk, financiën, de toekomst of alle vragen die je hebt. Een medium kan ook gebruik maken tijdens een consult van lenormand kaarten, op deze manier kan een consulent tijdens een gesprek meer te weten komen. Een kaartlegster kn ook engelen kaarten of tarot kaarten gebruiken om antwoorden te krijgen.

Een medium/paragnost kan dus ook kaartlegster zijn. Maar een master medium/paragnost kan ook zorgen voor healing, jouw spiritueel coach zijn of een helder beeld geven van jouw toekomst. Mensen met allerlei vragen, die overal vandaan komen kunnen een paragnost bellen.

Een helderziende paragnoste of medium helpt je graag. Dit kan zijn als luisterend oor, als spiritueel coach, met alle vragen over liefde, relatie en werk. Maar ook om te kijken wat u in de toekomst te wachten staat.

Er zijn ook mediums en paragnosten die een fotoreading kunnen doen. Een foto kun je bij Paragnost Eddie gratis opsturen naar een spiritueel consulent. Bel na het opsturen van de foto met de desbetreffende consulent van Paragnost Eddie. Sta je op het punt in jouw leven om nieuwe dingen te doen, dan kan je een paragnost bellen voor inzichten en raad. En aan de hand van je foto, de juiste informatie doorgeven.

In contact komen met goede paragnosten

Een goede medium/paragnost vertelt waar het op staat. Het kan ook voorkomen dat wat een paragnost doorkrijgt eigenlijk helemaal niet goed of leuk is om te horen. Dit kan de paragnost natuurlijk voor zichzelf houden en er een leuk verhaaltje van maken. Maar dan zal je er later achter komen dat het helemaal niet klopt. en de paragnost je heeft voorgelogen voor iets wat mooier klinkt dan dat het eigenlijk is.

Een goede paragnost zou dat dus nooit doen. Die zal je eerlijk vertellen dat er iets mis is of dat iets niet goed gaat. een echt goede paragnost zal er voor kiezen je nu heel even de pijn te laten voelen in plaat van je weg te sturen en je er later 10 keer zo hard achter te laten komen. Er is namelijk een rede dat de paragnost dingen over jou te horen krijgt, en de paragnost moet dit uiteraard dan ook met jou delen.

Een medium/paragnost als een luisterend oor

Nog even waar je een paragnost voor kan inschakelen. Een paragnost kan jouw toekomst voorspellen. Door naar het verleden en het heden te kijken kan een paragnost zien wat je te wachten staat in de toekomst.

Zo kan een paragnost je helpen met het beantwoorden van jouw levensvragen over de toekomst. Maar ook met vragen over waarom er iets is gebeurd in het verleden. Een paragnost kan je ook helpen met liefde, relatie en/of familie problemen.

En een paragnost kan doormiddel van tarot of lenormand kaarten jouw adviezen en inzichten geven over toekomstige beslissingen. Elke paragnost is gespecialiseerd in iets anders. Als je op internet zoekt naar een goede paragnost ziet je op hun profiel waar ze goed in zijn.

Bel een paragnost voor antwoorden en inzichten

In contact komen met een helderziend/heldervoelend/helderwetend medium/paragnost is bij Paragnost-Eddie erg gemakkelijk. Maak eerst de keuze met welk medium/paragnost je in gesprek wilt gaan en kiezen voor de desbetreffende box, op basis van gaven en het gevoel dat u daarbij heeft. Tijdens een consult maak je eerst kennis met de consulenten en daarna leg je je vragen voor.

Alle consulenten zullen eerlijk antwoord geven wanneer je met een paragnost gaat bellen. Je kunt bellen via uw normale telefoon, maar ook is er de mogelijkheid voor een chat. Bellen is vanuit Nederland 0,90 cent per min. Bel je vanaf België is dit 1,50 cent per min. Ook kun je credits kopen voor een paragnost bellen.

Weet je dat altijd voor een paragnost kiest vanuit je gevoel

De keus voor een medium/paragnost maak je altijd op basis van jouw gevoel, vaak onbewust. Ook de verschillende gaven kunnen hierbij een rol spelen. Zo kun je kiezen voor een kaartlegster of een van de consulenten die heldervoelend/helderwetend zijn. Ook de keuze voor lenormand kaarten of tarot kaarten staat vrij. Bij vele consulenten staat ‘Tijdens een consult maak ik gebruik’ of ‘ik help je graag met’. Dit is van belang voor jouw keuze, bij wie je terecht komt. Voor een spiritueel consult.

Verschillende paragnosten mediums staan bij Paragnost Eddie 24 uur per dag klaar, voor een gesprek met jou. Zodat zij jou hulp kunnen bieden op het moment dat jij dat wenst.