Paragnost Eddie en Consulenten

Gratis medium bellen

Wil je een gratis medium bellen? Dan heb je geluk als je dit gevonden hebt, want niemand werkt natuurlijk gratis. Je kan gratis medium bellen, maar in dit geval gaat dat dan vaak om een kennismakingsgesprek met een ervaren medium. Echt gratis medium bellen voor een telefonisch consult over allerlei zaken is niet mogelijk. Een medium die kan de boodschappen doorgeven, die doet dit voor werk. Daarom zal een gratis medium consult nooit echt gratis zijn.

Gratis medium bellen bestaat niet

Het kan wel zo zijn dat jij een gratis medium bellen kan als je dit bijvoorbeeld gewonnen hebt bij een bepaalde actie ergens. Maar een gratis medium consult is over het algemeen niet haalbaar. Voor een telefonisch consult met een betrouwbaar medium zal dus altijd moeten worden betaald.

Omdat je niet gratis een medium bellen kan, is het belangrijk om te weten hoe dit dan wel het voordeligst is. Dit is door het kopen van credits, waarmee je een telefonisch consult kan betalen. Je kunt dan een creditpakket aanschaffen voor het aantal credits die jij graag wilt.

Gratis medium consult met erkende mediums

Nu weet je dat het gratis bellen van een medium, een lokkertje is. Dat voor een consult met een medium of paragnost wel betaald dient te worden. Er is dus geen gratis medium consult telefonisch bestaat. Er wel een andere manier is, weliswaar niet gratis, maar wel goedkoop. Zo kun je namelijk bellen met credits. Of met een online medium chatten om duidelijke antwoorden te krijgen over allerlei zaken.

Tijdens zo’n niet gratis consult kun je in contact komen met een medium of paragnost die bijzondere gaven heeft. Hierdoor kunnen zij jou een boodschap doorgeven, helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling of inzichten geven over andere onderwerpen.

(Gratis) chatten met een online medium

Online bij paragnost Eddie heb je ook de mogelijkheid om een chat te starten met een van de mediums of paragnosten. Tijdens deze chat kun je jouw vragen en wensen kenbaar maken aan het medium of paragnost. Zij zullen dan duidelijk antwoord geven door middel van de boodschappen die ze ontvangen. Er wordt je geholpen met allerlei levensvragen waarbij je kunt rekenen op een betrouwbare boodschap van de zijde. Daarom is het ook niet gratis medium bellen, maar wel goedkoop en betaalbaar. Met credits betaal je voor een telefonisch consult met een erkend medium of paragnost.

Gratis medium bellen

Welke gaven hebben online mediums?

Mediums en paragnosten met jarenlange ervaring kunnen jou helpen met hun spirituele inzichten. Zij bieden jou heldere antwoorden op levensvragen die jij hebt. Dit kan gaan over bijvoorbeeld een overleden dierbare, het bespreken van liefdesproblemen, voorspellingen over de toekomst, een luisterend oor, maar ook door middel van kaartleggen of fotoreading.

Als je een medium wilt bellen dan kan je in gesprek gaan met een medium die helderruikend is, maar ook helderhorend, heldervoelend, helderwetend of een helderziende. Een spiritueel coach kan dus verschillende gaven hebben en jou op die manier helpen. Door de verschillende gaven die er zijn kan de ene medium ook andere dingen dan een ander.

Door het zesde zintuig die onze consulenten hebben kunnen zij jou helpen en boodschappen doorgeven die afkomstig zijn vanuit een andere dimensie. Hierdoor is het mogelijk om tijdens een gesprek te praten over dingen die jou nu bezig houden, maar ook over het verleden of de toekomst.

Wat kan een helderziende tijdens een telefonisch consult?

Een medium met jarenlange ervaring die een helderziende is kan jou helpen door middel van een reading. Tijdens zo’n reading kan er gebruikt worden gemaakt van kaarten, maar dit is niet altijd het geval. Een helderziende is namelijk bijzonder goed in het interpreteren van beelden die in het hoofd voorbij komen.

Tijdens een reading word je vanuit een andere dimensie bekeken en kan er dus gesproken worden over dingen die jou nu bezig houden, maar ook over het verleden of de toekomst. Door een medium dat helderziend is kan jij, je persoonlijk ontwikkelen en beter inzicht krijgen over alles wat er nu speelt.

Een helderziende heeft dus een speciale gave, door deze gave kan jij je eigen levensdoel vinden. Een helderziende kan ook contact leggen met overleden dierbaren, het lichaam van de consulent wordt dan als brug gebruikt en er is gelijk contact. Tijdens het consult is het mogelijk dat een helderziende beelden ziet die zich in het verleden hebben afgespeeld of in de toekomst.

Door een telefonisch consult met een ervaren medium die helderziend is is het mogelijk voor jou tot nieuwe inzichten te komen. Maar ook dat er vragen worden beantwoord die jij nog hebt met betrekking tot een overleden persoon. Het is dan zo dat de helderzienden beelden doorkrijgen die zij kunnen vertalen in boodschappen zodat jij antwoorden krijgt.

Wil jij met een betrouwbaar medium bellen om te praten over relaties, een overleden persoon of de liefde? Start dan een gratis kennismakingsconsult en stel al jouw vragen aan een online medium.

Wat gebeurt er tijdens een foto reading

Tijdens een chat of telefonisch consult met een van de mediums kun je ook een fotoreading doen. Dit houdt in dat je een foto van jezelf of iemand anders meeneemt. Als je dan aangeeft dat je graag een foto reading wilt hebben zal de consulent direct in verbinding staan met de persoon waarvan je de foto neemt. De medium zal dan niet alleen de persoon kunnen zien, maar ook met hem/haar in verbinding staan.

Op basis van wat zij ziet zullen er vragen worden gesteld en antwoorden worden gegeven op jouw levensvragen. Soms is het zo dat er tijdens een foto reading beelden doorgegeven worden die in het verleden of de toekomst spelen. Dit kan soms erg verhelderend zijn en je krijgt dan meteen antwoord op vragen die je hebt.

Een kaartlegging door online mediums

Tijdens een consult met een betrouwbaar medium is het ook mogelijk om door een van de consulenten een kaartlegging te laten uit voeren. Bij een kaartlegging geeft de medium jou een aantal kaarten die vervolgens gelezen worden. Op basis van wat zij leest, zullen er vragen gesteld en antwoorden gegeven worden op jouw levensvragen.

Het kan soms zijn dat er tijdens een kaartlegging beelden worden doorgegeven die zich in het verleden of de toekomst afspelen. Dit kan erg ondersteunend werken en je krijgt dan meteen antwoord op vragen die je hebt.

Kaartleggers kunnen gebruik maken van Lenormand kaarten. Dit zijn kaarten die de geschiedenis in gaan als waarzeggend en dat gebeurde dan ook al tijdens het Middeleeuwse Europa. De Lenormand kaarten zijn dus zeer oud, maar kunnen nog steeds voor een hoop voordeel zorgen. Met behulp van de kaarten kun je namelijk heel veel inzichten krijgen over alles wat er speelt op dit moment of binnenkort gaat spelen, maar ook over het verleden.

Contact met een medium, paragnost of waarzeggers

Tijdens de consulten die er online mogelijk zijn kun je spreken met waarzeggers, mediums en paragnosten. Het is aan jou wie jij kiest voor een consult. Daarbij is het belangrijk om te weten wat jouw wensen zijn en wat jij met het consult graag wilt bereiken. Zo kunnen online mediums wel contact maken met een overleden dierbare. Maar een paragnost die kan geen contact leggen met een overleden persoon.

Waarzeggers kunnen dan dus door hun mediumschap jou meer vertellen over de toekomst en daarover een voorspelling doen. Daarbij kan een online medium dus wel contacten leggen met andere entiteiten. Maar ook moet je dan goed kijken welke gaven deze mediums hebben. Een helderruikend medium met jarenlange ervaring heeft namelijk andere kwaliteiten dan een helderhorend medium.

Wil jij dus met een betrouwbaar medium bellen, of toch liever met een paragnost of een van de waarzeggers? Het is belangrijk om te kijken of waarzeggers of een medium of paragnost beter bij jou past. Je moet je gezond verstand gebruiken en een goed gevoel hebben bij de consulent die jij kiest voor een consult.

Contact met een betrouwbaar medium bij Paragnost Eddie

Een gratis medium bellen is dus niet mogelijk op onze site. Wij zorgen ervoor dat je altijd met een betrouwbaar medium in contact komt. Dit doen wij door al onze consulenten zorgvuldig te selecteren op verschillende punten. Zo kijken wij naar ervaring, maar ook hoe lang hun gave al bestaat. Daarbij letten we vooral op de kwaliteiten van de consulent en of er eventuele entiteiten in de buurt zijn die tijdens het consult een rol kunnen spelen.

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke gaven de verschillende consulenten hebben en kunnen we je daarmee dus perfect helpen met het vinden van een betrouwbaar medium. Wil je graag met een medium bellen die jou zal kunnen helpen met het contact leggen met overleden dierbaren? Dat kan bij ons! Ga naar de website en boek direct een consult. Neem ook contact op als je meer wilt weten en je vragen hebt.