Paragnost Eddie en Consulenten

Een contact

Een contactEen contact wat iets toevoegt. Al langere tijd zit je niet goed in je vel. Echt je vinger er op leggen wat er aan mankeert, kun je niet. De huisarts heb je al bezocht en die wilde je pillen voorschrijven, maar daar heb je voor bedankt. Want diep van binnen voel jij dat het nemen van pillen jouw nare gevoel niet gaat oplossen. En al weet je nog steeds niet waardoor het komt dat je je zo voelt, je bent zeker niet depressief, zoals je huisarts beweerde.

Gelukkig luistert deze persoon goed naar zichzelf en bepaalt ook aan de hand van zijn gevoel wat goed of niet goed voor haarzelf is. Echter de vinger er op leggen waar het nu daadwerkelijk aan schort, is nog niet gelukt. Nu gaat het de ene dag beter dan de andere dag, maar toch, er klopt iets niet.

Ze wil antwoorden, ze wil weten wat er is, ze komt er zelf niet uit en volgens haar arts is er niet iets ernstigs aan de hand, dat blijkt uit diverse onderzoeken. Maar ja, met wie of wat zou ze nu eens er over kunnen praten? Ze wil wel iemand spreken die verstand van zaken heeft, die de diepte ingaat met haar, daar heeft ze iets aan. Ze is zelf heel bewust en zoekt een gedegen coach of counselor. Dan ligt voor haar de oplossing dichtbij. Op deze website vind zij de hulp op alle fronten, die ze nodig heeft. Daar kan ze met mediums, paragnosten healers maar ook professionals die afgestudeerd zijn op diverse vlakken gesprekken voeren, de diepte ingaan om er achter te komen waarom ze al lange tijd niet goed in haar vel zit. Zo heeft ze een contact met iemand die echt iets toevoegt.

Medium Eddie is iets nieuws. Het is een plek waar heel veel disciplines zijn vertegenwoordigd. Waar je terecht kunt met vragen die anderen niet kunnen beantwoorden. Waar je terecht kunt bij begeleiding om af te vallen, om van je depressie af te komen. Waar ze je handvatten bieden als coach, counselor. Maar waar je ook terecht kunt voor een luisterend oor, en zodanig dat ze jou uit de eenzaamheid trekken.

De website straalt een fris gevoel uit, ziet er professioneel uit, straat kwaliteit uit en dat vind je er ook. Diegenen die achter de schermen van medium eddie werkzaam zijn hebben al een lange staat van dienst en zullen er altijd voor zorgen dat het contact wat je hebt met een van de medewerkers iets toevoegt. Ze werken immers voor zichzelf, op zelfstandige basis. Dan wil je tevreden klanten, dan raffel je een gesprek niet af. Dan zorg je voor een hoge score.

Waar je ook mee zit, welke brandende vraag je ook hebt, op medium eddie weten ze er raad mee. Zitten raadgevers die jarenlange ervaring hebben opgebouwd. Af zijn gestudeerd in hun vakgebied en van zichzelf weten dat ze beste zijn in dat vak. Vanaf nu hoef je de deur iet meer uit, hulp is dichtbij en snel. Het enige wat jij er voor hoeft te doen, je oriënteren,  kijken bij welke raadgever jij je thuis voelt en samen toe werken aan en naar een leven waarin jij je goed voelt. Waarin jij trots op jezelf bent. Bewustwording is een belangrijk goed. De huidige maatschappij richt zich op verkeerde zaken, zoals buitenkant. De topconsulenten richten zich op jouw binnenkant. Die kijken hoe jij het beste op een gezonde manier kunt leven. Die laten je zien waar jij zelf de verandering in kunt zijn. Die helpen je stress in balans te krijgen. Die geven net dat beetje extra mee, wat jij nodig hebt en verdient. Hier heb je echt contact wat iets toevoegt.

Kijk gerust rond op deze website, maak een account aan, spendeer er wat credits aan en zie welke resultaten jij met jezelf gaat boeken. Je kunt chatten met een van de topconsulenten. Je kunt bellen of kiezen voor een email consult. Elk medium heeft haar eigen specialisme, shop dus naar hartenlust voor al jouw uitdagingen van het leven.