Paragnost Eddie en Consulenten

Akasha Kronieken

Akasha KroniekenDe Akasha Kronieken (of Levensboek) bevat informatie over het verleden, heden en toekomst van iedereen. Alle handelingen, gedachten, intenties en emoties van je huidige leven en van je andere “levens” zijn hierin opgeslagen. Het is de registratie van de reis van jouw ziel.

Een consult bestaat uit het openen van je opgeslagen gegevens, die door hogere spirituele niet-aardse begeleiders vrij worden gegeven, de Heren van de Kronieken of Akashic Records Holders genoemd. Zij weten als geen ander de informatie die jij nodig hebt, door te geven via een Akasha Reader. Het openen van de Kronieken houdt ook in dat er een verschuiving in het bewustzijnsveld van de reader als de ontvanger plaatsvindt. Ook al vindt een Akasha Reading op afstand plaats, het gaat om de verbinding met het bewustzijnsveld. Niets meer en niets minder.

Mijn specialiteit ligt vooral in het in- en aanvoelen van jouw energie op dat moment en hoe jouw energie zich verhoudt tot een ander en in een situatie waarin je inzicht wenst. Als het nodig is, komt de essentie van een persoon die voor jou belangrijk is in welke vorm dan ook naar voren. Daarnaast gebeuren er ook healingen op energievelden die bij jou vastzitten. Vooral healingen die je eigen zachte kracht weer volledig terugbrengen. Een Akasha Reading doet niets anders dan het doorgeven van de informatie die je niet kunt vergelijken met een channeling. Een channeling zoals we deze doorgaans kennen is vaak gericht op het algemeen collectief welzijn of ontstaat vanuit een persoonlijke belichting, waarin velen zich herkennen. Doch hierover wordt geen oordeel gevormd.

We beginnen een Akasha Reading altijd met een Lichtzuilmeditatie, waarna de Kronieken worden geopend. Tijdens de reading leg je je situatie voor, stel je de vragen die voor jou in dat moment belangrijk zijn; de antwoorden, inzichten die je ontvangt zijn afkomstig uit jouw Kronieken door de Heren van de Kronieken, Meesters, Leraren en Dierbaren. Het verlangen dat soms voelbaar aanwezig is bij een klant om boodschappen van overleden dierbaren te ontvangen is niet aan de orde, evenmin de vragen als welke gidsen of Engelen aanwezig zijn. Wil je boodschappen ontvangen van dierbare overledenen, dan kan je je altijd richten tot mediums die zich verbinden met Gene Zijde.

Tijdsgebonden vragen, als toekomstvoorspellingen worden niet tijdens dit soort readingen beantwoord; tijd bestaat NIET vanuit deze gegevenheid. En toekomstvoorspellingen ontnemen je de kracht en het vertrouwen om zelf verantwoordelijkheid te nemen in jouw leven en dat is het doel: om jou terug te zetten in je kracht en verantwoordelijkheid in je leven te nemen, en dit met alle inzichten die je vanuit de Kronieken mag ontvangen. De Kronieken worden na een reading gesloten op dezelfde manier zoals deze werden geopend. Een Akasha Reading kan verder uitgebreid worden naar het readen van kinderen, dieren, huizen, gebouwen en kunnen ook aangewend worden voor het lezen van ouderlijke en voorouderlijke kwesties.

De hoeveelheid informatie die jij krijgt, is dus ook afhankelijk van de bereidheid je te openen om de informatie te ontvangen.
Inzichten en het belichten van verschillende invalshoeken van je levenssituatie komen tijdens een consult aan bod.
Hoe de informatie door komt, verschilt per persoon; nogmaals , het is geen “toekomstvoorspelling” daarentegen krijg je tijdens een consult inzicht in je huidige situatie om zo betere keuzes te kunnen maken, die aansluiting vinden bij je blauwdruk.
Na een consult is het belangrijk even tijd te nemen voor jezelf om de informatie te laten inwerken op een dieper niveau.

HET EFFECT VAN EEN AKASHA READING?
o Duidelijke inzichten in je huidige levenssituatie zodat je je kan verbinden met jezelf, de richting die je verder kan ingaan in je leven, op elk levensvlak.
o Een grotere verbinding met jezelf op hartsniveau en daardoor een fijner contact met anderen.
o Een meer ontspannen gevoel en een gevoel van “centering” en “grounding”.
o Een vrij gevoel in het maken van keuzes zonder schaamte- of schuldgevoelens, omdat je nu weet wat de zin van je leven is.
o Meer respect voor anderen en respect voor jezelf.
o Waar je voordien in een “slachtoffergevoel” bleef hangen, ervaar je nu een jezelf terugzetten in je eigen kracht.

Ik ben jaren geleden opgeleid tot Akasha Reader, nadat ik zelf eerst ruim een jaar geoefend heb met het geven van gratis Akasha Readingen. Met dit blog wil ik heel graag meer duidelijkheid geven wat het openen van de Kronieken betekent en hoe je zelf vanuit een groeiend bewustzijn ermee kan omgaan. Zowel de Akasha Reader als de ontvanger zijn bereid hun volledige verantwoordelijkheid op te nemen en de informatie vanuit een het hart te laten indalen. Een Akasha Reading kan variëren van minstens een half uur tot anderhalf uur. Is er sprake van minder aan tijd, dan heb je te maken met een gewone reading.