Paragnost Eddie en Consulenten

Hoe de liefde zich ontvouwt is een gevolg van je eigen keuzes

Hoe de liefde zich ontvouwt is een gevolg van je eigen keuzesHoe de liefde zich ontvouwt is een gevolg van je eigen keuzes. Liefde is waar we allemaal van opleven, we hebben het nodig, we kunnen niet zonder. We kunnen ons er tijdelijk voor afsluiten, we kunnen het wel even tegenhouden, maar zonder, kunnen niet. We hebben het allemaal echt heel hard nodig om te overleven. Om ons leven invulling te geven, de wil om het leven te willen leven.

Om die reden kan niemand er omheen, liefde zal zich aandienen in je leven, in ongelooflijk veel facetten, maar ook in situaties, die jij niet voor mogelijk houdt. Het kan overweldigend zijn, het kan je ziek maken, het kan je pijn doen, verdriet geven. Het kan je leven redden, maar even zo goed je leven ontnemen.

Wat een power de liefde heeft, we weten het allemaal en we hebben er ook een gevoel bij en een beeld. Dat beeld wordt ons voorgeschoteld, door films, reclames, door Facebook, door Twitter, door Instagram. In feite allemaal media’s die op een subtiele manier ons ergens in willen doen laten geloven. Ze willen ons doen geloven dat liefde alles overstijgt en als we dat kunnen ervaren, hebben we de liefde te pakken.

Wie is het tot op heden gelukt! Wie heeft zich zo fantastisch gevoeld zoals de liefde daadwerkelijk zou moeten voelen? Misschien even, toen je verliefd was, toen je iemand zag, oogcontact maakte en floep weg was het weer. Toen je voet zette op een onbekende bodem waar je je leven lang al naartoe wilde, omdat je wist dat daar je roots liggen.

Liefde is eigenlijk elke keer een soort van momentopname, een flits, heel even tastbaar en weg is het. Want het is nog niemand gelukt dat gelukzalige gevoel voor altijd vast te kunnen houden. Dat zal dan ook wel niet de bedoeling zijn, en toch, we kunnen ons hele leven bezig zijn dat ultieme gevoel te voelen en vast te willen blijven houden.

Liefde heeft iets magisch, het is zo magisch dat je het niet in een potje kunt stoppen en kunt gebruiken wanneer het jou uitkomt. En weet je, dat kan wel, want hoe de liefde zich in jouw leven ontvouwt is een gevolg van de keuzes die jij maakt.

Jij kiest wel of niet voor jezelf, dat is een keuze. Je kiest wel of niet voor een partner, dat is een keuze. Je keuze blijkt achteraf niet de juiste keuze te zijn, heb je wederom een keuze. Elke stap die jij zet, daarmee maak je een keuze en de liefde die volgt is er een keuze van.

Zodra je je dit gaat realiseren, gaan er lampen branden. Het ik wel de juiste keuzes gemaakt. Ben ik al niet veel te lang in een relatie blijven zitten, waarin ik ongelukkig ben. De meeste zeggen waarin ik het geluk niet kan vinden. Zit een groot verschil in, nu bepaalt je woordkeuze, de keuze.

Om keuzes te kunnen maken, heb je iets nodig. Jezelf! Laten nu de meesten zichzelf loslaten, en de liefde van een ander verlangen, een ander nodig hebben om zich geliefd te voelen. Wederom een keuze.

Dit blijft zich net zolang herhalen, totdat je liefde begint te zien als iets wat helemaal niet bestaat, niemand voldoet aan jouw plaatje. Is niet zo gek, je hebt de liefde verkeerd gekozen, je hebt niet voor jezelf gekozen.

Dus krijgt nu iedereen de schuld dat de liefde in jouw leven niet voldoet. Ook een keuze. Dan komt het besef dat je jezelf nog nooit lief hebt gehad en dan maak je de juiste keuze. De liefde begint zich op de juiste manier te ontvouwen en je voelt dat. Dat is waar je naar op zoek was, je hele leven. Je maakt een keuze, om in contact te komen met een medium van de beste spirituele hulplijn Paragnost Eddie, en dat heeft jou de wijsheid gegeven die je nu weet. Dat was een van je beste keuzes, want toen koos je voor jezelf.

Medium Claire
Paragnost Eddie