Paragnost Eddie en Consulenten

Richtingwijzers

RichtingwijzersRichtingwijzers. Steeds meer mensen staan bewust stil bij dingen die hen opvallen in het zien van wederkerende cijfers, symbolen, dieren tot zelfs geuren en zoveel meer.
Vaker delen mensen enerzijds hun bezorgdheid dat ze aan waanvoorstellingen zouden lijden en anderzijds een dieper weten dat dit niet per toeval gebeurt.

Ik kan je geruststellen. Je lijdt niet aan waanvoorstellingen en je bent helemaal niet klaar voor de psychiater. De psychiater is doorgaans niet klaar voor jou, in dit geval.
Het kan je dus helpen om het even om te draaien. Het universum geeft je belangrijke boodschappen door via het waarnemen, horen, ruiken, zien van vooral aardse dingen. Waarom? In eerste instantie gebeurt dit via deze wegen omdat velen nog steeds waarnemen vanuit de fysieke zintuigen en die zijn te beperkt om het groter plaatje te kunnen pakken.

Het is geen verbeelding dat het universum je via vele wegen innerlijke leiding geeft. Als je drie keer of zelfs vaker dezelfde dubbele getallen ziet, dan heeft dit een betekenis voor jou. Je kunt veel te weten komen rond de betekenis van dubbele getallen op internet of in inspirerende naslagwerken rond getallen. Dit is dan heel specifiek een boodschap voor jou.

Ook gesprekken die je opvangt, de naam van een persoon hoort vallen, die niet noodzakelijk over een persoon hoeft te gaan die jij kent, dan kan dat ook een indicatie zijn om bijvoorbeeld die persoon even te contacteren. Dit kun je niet verklaren vanuit je logische denken. Je voelt het gewoon. Probeer het dus niet uit te leggen, want dit is wat we te vaak willen doen: uitleggen en verklaren vanwaar een dieper gevoel vandaan komt. Je staat voortdurend in contact met je diepere zielswijsheid, je innerlijke weten, je innerlijke hogere zelf.

Tekens die je opvallen, waar je naartoe getrokken wordt kunnen je ook feedback geven over je gedachten, gevoelens, emoties, verlangens, zorgen enzovoort. Deze tekens kun je gebruiken om die te onderzoeken, of te veranderen voor je hoogste welzijn en mogelijk voor degenen die betrokken zijn in een bepaalde situatie.

Soms hoor ik mensen wel eens verzuchten dat het toch niet normaal is. En dat is nu net waardoor velen geen contact meer kunnen voelen met hun innerlijke hogere zelf en intuïtie. Iedereen is in staat om balans te creëren tussen denken en voelen. Het gaat niet vanzelf omdat voornamelijk het denken belangrijker wordt geacht dan het voelen en ervaren. Het evenwicht kun je op zeer veel manieren herstellen door creatief bezig te zijn. Teken en kleur eens buiten de lijnen, maak je los van reproduceren van vormen die je geleerd hebt uit je schoolse tijd, ga eens voluit vrij bewegen en dansen en stap af van de voorgeprogrammeerde dans, componeer eens een eigen lied en zing met vreugde wat jouw ziel op dat moment beroert.

Door van het vooropgestelde pad af te gaan, kun je zelf ervaren wat jouw denken hier allemaal over vindt. En in dat vinden zitten zeer veel oordelen onder. Maak er geen drama van en neem waar. Lach even om al die gedachten die je binnen de lijntjes doet kleuren, perfecte bomen en huisjes doet tekenen, afgemeten pasjes doet maken.

Neem waar en glimlach naar elke dwaze gedachte die je nu echt kunt veranderen. Dat zijn de vele richtingwijzers om jouw nieuwe wereld te creëren en anderen te inspireren.

©Mieke
Inspirerende hartegroet
Mieke Box 45