Paragnost Eddie en Consulenten

inwijding?

Waarom wist ik niet van deze inwijdingWaarom wist ik niet van deze inwijding?

Tijdens de shambhala inwijding van een groep wordt deze vraag gesteld. Eigenlijk ook wel terecht, en logisch. Er is een overload aan allerlei inwijdingen.

Laat ik beginnen met degene die ik zelf heb als mastergraad:

Shambhala
Kundalini Reiki
Angel Light Initiation
Maria Magdalena Initiation
Ook heb ik een Reiki inwijding gehad, 1 en 2 en dolfijnenreiki.

Dat zijn er al genoeg toch? Nee, er zijn er veel en veel meer!

Munay-Ki
Melchizedek Initiation
Dolfijnen reiki
Derde Oog inwijding
Shiva Inwijding
Tachyon Inwijding
Engelen Inwijdingen
Ohm Empowerment
Shing Chi Inwijding
En nog velen meer …

Dan komt de vraag welke past bij mij?

Volg vooral je eigen gevoel. Informeer, zoek op google, telefoneer naast dat de inwijding bij jou moet passen, is het zeer belangrijk dat de ‘Master’ of ‘Inwijder’ goed bij jou past. Het wederzijds vertrouwen om te kunnen voelen en vragen, zodat je vrij bent om te informeren en je ervaringen te delen en goed begrijpt wat er gebeurd.

Wat gebeurd er eigenlijk?

Dat is afhankelijk van de kracht van de gever en ontvanger, de soort inwijding en of er in rust ontvangen en gegeven kan worden. Bij sommige inwijdingen zijn er voorbereidingen nodig. Bijvoorbeeld chakra healing door middel van een chakra meditatie. Materialen die grondig gelezen moeten worden zodat er begrip ontstaat voor wat er gebeurd.

Is de inwijding ontvangen, kan het zijn, dat het pas later krachtiger wordt. Energieën gaan werken wanneer de ontvanger er daadwerkelijk aan toe is.

Heb ik een inwijding nodig?

Dat bepaal je alleen zelf! De ervaring leert dat je nooit alles weet, en erbij leren is altijd leuk. Ervaringen opdoen en uitwisselen is leerzaam. Het integreert in je energetisch systeem, maar ook in je dagelijks leven.

Locatie

Er zijn inwijdingen op afstand, en hands-on. De tijdsduur is variërend van 45 minuten tot uren. Soms is er 1 inwijding maar ook zijn er meerdere (bij shambhala zijn dat er 5).

De tussen liggende tijd zal van persoon tot persoon, en ‘Master’ verschillen. De inwijdingsenergieën hebben tijd nodig om in een persoon te integreren.

Kosten

Het kostenplaatje, wat ik dan gelijk wel kan verhelpen, er zijn vele inwijdingen ook gratis. Hoewel ik van mening ben, dat een kleine vergoeding of iets er voor terug te doen, wel zo goed in de energie is om te zetten.

De kosten kunnen dus variëren van € 0,– tot € 1000 en alles er tussen in!