Paragnost Eddie en Consulenten

Waarom ben ik op aarde?

Waarom ben ik op aarde?Waarom ben ik op aarde? Wat is mijn levensmissie? Tijdens de sessies is dit een vraag die wel vaker voorkomt. Dit keer dringt tot me door, dat het een vraag is die velen bezig houdt. Of juist niet?

Voor mij is heel duidelijk wat ik kom doen op deze aardbol. Dit is niet altijd zo geweest! Een leven met vele intense gebeurtenissen hebben mij gebracht waar ik nu ben. Waarbij het sinds een aantal jaren voor mij duidelijk is waarvoor ik hier ben. Gelukkig mag ik het in de praktijk brengen.

In mijn geval generatieproblematiek bekend maken, en ermee therapeutisch aan de slag gaan. Inmiddels het boek geschreven ‘Achter de Maskers van het Stilzwijgen’.

( http://boekscout.nl/shop/ViewProduct.aspx?bookId=5528 )

Nu ik dat gedaan heb, er nog steeds en altijd mee aan de slag zal zijn. Weet ik dat er nog wat weggelegd is. Het is mij nog onbekend maar het komt … Een stukje wat erop ‘vertrouwen’ heet.

Eerst ga ik het mooie rijtje af:

Onbewust Onbewust (Overleven; ik weet dat ik leef)
Onbewust Bewust (Overleven; maar weten dat je dat doet)
Bewust Onbewust (Ik weet dat ik leef; maar wil het niet toelaten)
Bewust Bewust (Ik leef; en ik weet dat ik leef)
Hoger ik Bewustzijn (Ik leef, en weet wie ik ben)
Of

Onbewust onbewustzijnsniveau (ik haal adem en beweeg)
Dierlijk bewustzijnsniveau (ik strijd en overleef)
Ego-bewustzijnsniveau (Ego spreekt, maar je bent je er bewust van)
Het bewuste bewustzijnsniveau (bewust, bewust)
Het goddelijke bewustzijnsniveau (Nirwana?)
Een van de mogelijkheden die er zijn, om te kijken of je terecht kan komen, bij je diepe innerlijk weten is hypnose. Bij hypnose bepaal jij of je innerlijk weten hoever je komt. Soms is er een blokkade, die is er met een reden! Blijf er dan vandaan.

Reïncarnatie (vorige levens) kan men op verschillende manieren achter komen. Er zijn hypnose-regressie therapeuten, mediums etc.  Wel kan dit heel confronterend zijn, men wordt niet altijd blij van wat men in een vorig leven is geweest. In de kabbalah zijn vorige levens juist belangrijk, omdat ze doorwerken in het huidig leven. Dus heel bewust wordt er naar gekeken. Indien men dat durft kan heel veel duidelijk worden over wat men als levensbestemming hier op deze aardbol komt doen. In astrologie kan men ook naar de levensbestemming kijken.

Wat is nou jou lotsbestemming? Wat kom jij hier nou doen op deze aardbol? Hoe belangrijk is dat voor jou? Jij bent jij, ook dat is goed.

Toch merk ik bij mensen dat ze soms hier wel erg over nadenken. Vaak mensen die in hun leven eigenlijk heel veel overleefd hebben. Overlevingsstrategie ontwikkeld hebben, en zover zijn dat ze willen leven. Soms helpen gebeurtenissen in het leven, om hierin perspectief te krijgen. Vaak gebeurtenissen met diepe impact. Meestal niet leuk. Je kent de uitdrukking wel! Karma! Of karma is a bitch …

Niet iedereen komt te weten wat zijn bestemming is op aarde. Ik vraag me dan oprecht af of dat pertinent nodig is. Gewoon een leuk leven leiden prima toch? Want is het wel zo leuk om te komen doen wat je bent komen doen? Kijk maar eens naar alle hoge heren en dames, de verantwoordelijkheden en soms geen eigen leven. Publiciteit, geliefd en gehaat.

Een gemeenschappelijk goed bij alle mensen die graag hun levensbestemming zouden willen kennen, is vaak een vorm van eenzaamheid. Net als die mensen die grote of kleine ‘dingen’ in het leven bereikt hebben. Het is eenzaam aan de top.

Al gauw komt hier het woord ‘loslaten’ een woord wat veel gebruikt wordt. Waar velen weinig mee kunnen. Eerst moet men accepteren, dat het zo is als het is. Herkennen en erkennen, dat zijn mijn favoriete woorden …

Dan kan je gaan kijken, voelen en ervaren of je echt wilt weten wat je lotsbestemming is. Zelfs al weet je het, hoef je er nog niets mee te doen. Het is jouw keuze om te kiezen, welke weg jij wilt inslaan!

Niet iedereen heeft een keuze. Men zegt dat men de ‘eigen’ ouders uitkiest, of dit nu wel of niet zo is, bij sommige wordt hiermee al een bepaalde weg ingeslagen.

Of men krijgt gehandicapte, autistische kinderen veelal gebeuren ‘dingen’ niet voor niets. Nee, vaak is het niet leuk, is het een grote leerweg, een weg die men niet mag maar moet bewandelen. Zowel voor de ouders als de kinderen.

Weten jullie nu je lotsbestemming? Nee, waarschijnlijk niet. Wel dat je niet de enige bent. Dat een vorm van eenzaam gevoel erbij kan horen. Dat er mogelijkheden zijn om te gaan exploiteren naar wat je bestemming is. Indien je dat zou willen.