Paragnost Eddie en Consulenten

Helende kracht

Helende kracht Helende kracht van Aartsengel Chamuël. Aartsengel Chamuël is de hoeder van menselijke relaties. Hij wordt de engel van de ontwikkeling, evolutie en de medemens genoemd. Zijn energie is opwekkend, teder, liefdevol, zacht en tegelijk ook krachtig. Ze wordt vaak als een liefdevolle omhelzing ervaren. Chamuël verbindt zich met de kracht van de liefde, herstelt de harmonie en verhoogt de trillingsenergie. Hij stuurt goddelijke liefde in onze harten.
Men kan Chamuël in alle stresssituaties aanroepen bijvoorbeeld als de taken van het dagelijkse leven zwaar aanvoelen, als men aan problemen of gevoelens vasthoudt, als men naar geborgenheid verlangt, als men zich afzondert van de rest van de wereld, als men zich in de steek gelaten voelt om spanningen met anderen op te lossen. Daarnaast helpt Chamuël ook bij het genieten van muziek en bij alles wat de creativiteit en inspiratie bevordert.
Aartsengel Chamuël dient de derde straal, de roze straal van liefde. Chamuël staat je bij op elk vlak van het hart, van de eigenliefde en de liefde naar anderen toe.
Roep Aartsengel Chamuël als eerste om je te helpen je hart te genezen, je te ondersteunen om van jezelf te houden, je geest en je ziel met liefde te vullen. Voel hoe de liefde in je lichaam stroomt. Je zal merken dat je liefdevollere en zachtmoedigere mensen in je leven aantrekt.
Je kunt een prachtige warme roze lichtstraal visualiseren die je van kop tot teen met roze, liefdevol licht omringt. Voel hoe deze roze straal door je lichaam gaat en je hart verwarmt.
Je kunt je ook met Chamuël verbinden via een gebed.
Sluit je ogen en visualiseer een regenboog, die vanuit je hart naar Chamuël gaat.
‘Lieve Aartsengel Chamuël, ik roep je aan om ondersteuning te vragen. Help me met… Ik dank je.’
Je zult merken en zien dat er altijd hulp kom en alles veel gemakkelijker gaat. Je kunt voor jezelf hulp vragen en ook voor andere mensen.