Paragnost Eddie en Consulenten

Een nieuwe ronde

Een nieuwe rondeHerken je het dat het soms wel eens heel moeilijk is een keuze te maken? Veranderen kan lastig zijn, maar anderzijds kan het ook heel veel nieuwe positiverende energie geven.

Misschien vind je het op dit moment moeilijk omdat je je aangesproken voelt tot verschillende mogelijkheden of soms spreekt geen enkele hiervan aan.

Luister naar je innerlijke stem, je diepere ‘ weten ‘ en neem je tijd om de voor jou juiste keuze te maken. Misschien herken je bij jezelf dat je het maken van een keuze uitstelt.

Als je gevoel je zegt dat je aan het uitstellen bent, kom dan maar in actie. Je lichaam gebruikt gevoelens om je te helpen de voor jou juiste beslissing( en) te nemen en/ of de voor jou juiste keuze(s) te maken.

Je mag naar je emotionele kompas luisteren om te weten hoe en wanneer je verder mag gaan.

Misschien is het nu de tijd om van richting te veranderen op professioneel vlak: je bent je huidige job ontgroeid en het stagneert jouw persoonlijke groei? Doch je blijft hetzelfde doen omdat het je financiële stabiliteit geeft…je kan rustig en weloverwogen stappen zetten door pro-actief te onderzoeken wat je verder helpt en uiteraard ook jouw financiële situatie stabiel is/ blijft. We leven nog steeds in een dimensie waarin je een inkomen nodig hebt om in je levensonderhoud te voorzien.

Het is aan jou om de verandering (en) door te voeren, klaar om verder de leiding te nemen in jouw leven en te kiezen voor gelukkiger en meer stimulerende ervaringen. Wellicht voel je op dit moment en sterker dan voorheen dat er meer in het leven is dan wat je tot nu toe ervaart. Naarmate je emotioneel en spiritueel groeit, verliest wat eerder je aandacht trok zijn bekoring. Maak je hierover geen zorgen….je bent in beweging en ondanks dat je je hierover zorgen kan maken, hoort dit bij groei en ont-groeien van iet wat voordien goed was.

Neem je tijd om voorbij je huidige situatie te kijken en zie grenzeloze mogelijkheden. Geef nooit onmiddellijk op, bekijk de zaken vanuit een andere invalshoek, vraag eventueel neutraal advies van iemand die objectief kijkt naar een situatie. Meestal zien we niet het groter plaatje omdat we zelf betrokken persoon zijn. Onverwachte kansen die zich plotseling aandienen geven de mogelijkheid om de veranderingen door te voeren, dit zijn geen toevalligheden omdat alles geleid wordt van bovenaf, het is eerder door de intuïtieve ingevingen en de tekentjes die je van bovenaf ontvangt gehoor te geven. Alles werkt samen op een wonderbaarlijke manier.
Als je je alsnog overrompeld voelt, zoek dan een balans tussen de vele prioriteiten en / of projecten. Blijf goed geaard en gecenterd en weet dat als je kalm, beheerst en positief blijft, je grote successen zal behalen. Successen die niet bedoeld zijn om anderen de ogen uit te steken of om het ego extra te voeden…de Nieuwe Tijd heeft het wel gehad met elkaar de ogen uitsteken of met een opgefokt ego te willen bewijzen hoe succesvol je bent: de Nieuwe Tijd staat in het teken van gelijkwaardige samenwerking, gelijkwaardige inbreng en open eerlijke transparante communicatie in verbinding.
Iedereen straalt als iedereen zijn ware zielsmissie leeft….en dit is nog maar het begin van de Nieuwe Tijd met een nieuw bewustZijn. Veranderingen in het leven herkennen als zegeningen en uitdagingen brengen ons diepe vrede en vreugde. Geniet volop van deze nieuwe ronde met een nieuw begin.

Warme groet
Mieke Moon Box 45