Paragnost Eddie en Consulenten

Een nieuwe aarde

Een nieuwe aardeEen nieuwe aarde. Een universitair hoofddocent natuurkunde uit Bonn, Silas Beane, heeft in een van zijn onderzoeken gesteld dat het in de toekomst mogelijk is om hele universa te simuleren. Het aantal simulaties zal vermoedelijk enorm zijn. De vraag is dus of we in de enige ware werkelijkheid leven of in een van de vele simulaties? Zeer waarschijnlijk dat laatste!

In onder andere de Nag Hammadi-teksten lezen we hoe de Demiurg/Archonten onze fysieke realiteit creëerden door een slechte kopie te maken van de wereld die de mensheid daarvoor had gekend. We zijn hierdoor verstrikt geraakt in de illusie van het fysieke en zijn hierdoor van ons Oneindige Bewustzijn verwijderd geraakt.
We zijn onwetend geworden over onze werkelijke aard, wie we werkelijk zijn.
Onze ‘werkelijkheid’ is een gedownloade kopie van onze werkelijke realiteit. De aarde waarop we nu bestaan is slechts een kopie van een andere mooie hoogfrequente Aarde. Die hoogfrequente Aarde is een plek van harmonie, liefde, en een verruimd en verhoogd bewustzijn.
Met andere woorden lijkt onze huidige aarde in zeer veel opzichten op de hoogfrequente Aarde, alleen zijn de ervaringen helemaal anders. Hierover hoeven we geen tekening te maken. Het verschil met de originele Aarde en de gedownloade aarde is alleen maar de informatie die door de waarnemer wordt gedecodeerd. Het kan heel gestoord klinken, maar als je eenmaal op zeer diepe manieren inkijkt en invoelt wat er werkelijk speelt, is de wereld waarin wij leven pas gestoord.

Op aarde kennen we oorlog, verderf, ziekten; we leven in een zeer lage frequentie en bewustzijn.
De werkelijkheid van de oorspronkelijke Aarde bestaat in een veel hogere frequentie en is veel verlichter en bewuster van de Oneindige werkelijkheid. Er is geen oorlog, onderdrukking noch begrenzing. En die hoogfrequente Aarde is nooit weggegaan; doordat we uit onze oorspronkelijke goddelijke scheppingskracht zijn gehaald en ons niet bewust zijn van wat er werkelijk is, is het nu de tijd om die goddelijke scheppingskracht in onszelf te zoeken.
Wat we denken te zien vanuit wat we denken waar te nemen is waar we gevangen in zitten. We kunnen onszelf vrijmaken van het fantoomzelf en het superbewustzijn dat we zijn, gaan leven. Daarin ligt onze grootste vrijheid om te zijn wat we werkelijk zijn. De grootste scheppers, los van elk religieus beeld dat ons massaal afleidt van onze ware Essentie.

We zijn Oneindig, Eeuwig bewustzijn en dat we ons dit kunnen herinneren, daarin ligt de grootste challenge. Niet de zovele challenges die weer onderdeel uitmaken van een programma om je voor even weer lekker te kunnen voelen. Angst trekt ons uit onze essentie en dat is net wat de bedoeling is in het leven op de slechte kopie van de Oorspronkelijke Aarde.
De enige poort naar ons superbewustzijn kan alleen gevonden worden via ons hart.
Tijd dus om te ontwaken uit een nepwereld en de weg te nemen van het hart en niets anders dan het hart.
Dit blog is niet zomaar even geschreven om mensen in onrust te brengen. De onrust, onvrede, angst neemt in gigantische mate toe; vele mensen willen zich vanuit die onrust en angst vastklampen en willen gerustgesteld worden. Nu, dit gaat het voor de komende jaren niet worden, als we blijven wegkijken naar wat er werkelijk speelt. Zeker kunnen we niet alles weten, maar er zijn zeer veel zaken die nu aan de oppervlakte komen en in de openbaarheid worden gebracht om vanuit onze soevereiniteit te gaan leven.
Zeer aan te bevelen gerenommeerde onderzoekers en schrijvers zijn onder meer David Icke, Bram Moerland, Dino Sarac, Marcel Messing, Martijn van Staveren, Bob Kukler, John Baeselmans, Anita Moorjani…

Het is een ontwaken uit de oude wereld om een nieuwe wereld te creëren; we maken de overgang mee van het oude paradigma naar het nieuwe paradigma en dat niet iedereen bereid is om het oude los te laten, weten we. Er is slechts 10 % van de mensheid nodig om die verandering te creëren.

Spiritualiteit zoals die in essentie kan belichaamd worden is duidelijk in de onder-en bovenstroom aan het veranderen. Veel bewuste mensen willen niet meer zozeer hun toekomst kennen, maar hoe ze zelf hun toekomst kunnen creëren door de vele programma’s van de oude wereld te transformeren. Dit is dus de transitie van de Nieuwe Tijd, voor een Nieuwe Aarde, lees: een Oneindig Bewustzijn.

Inspirerende hartegroet
Mieke Box 45