Paragnost Eddie en Consulenten

De Pleiaden

De PleiadenVelen zullen ze al kennen, mogelijk op verschillende manieren.
Als eerste uit de Griekse mythologie. De zeven nimfen of dochters van Titaan Atlas en Oceanide Pleione. Deze nimfen werden geboren op de berg Cylline. De Pleiaden waren samen met hun zusters, de Hyaden (gezamenlijk ook wel de Atlantides genoemd), de metgezellen van de godin Artemis. Deze nimfen zorgden ook voor de pasgeboren god Dionysos. Ze waren de personificatie van het zevengesternte.

Er zijn ook de vallende sterren …

Pleiaden men zegt weleens dat de wezens van het verdwenen eiland Atlantis rechtstreeks naar de Pleiaden zijn getranscendeerd. Mogelijk een groep wezen wel en een andere groep wezens niet. Aangekomen op de Pleiaden zijn dit lichtwezens geworden. Hoewel dit blog niet direct over allerlei groepen gaat worden deze wel benoemd. De Siriurs, De Hathors, De Annunaki, De Arcturuanen etc.

Voor alle duidelijkheid, of deze wel of niet daadwerkelijk bestaan wordt overgelaten aan wat uw ervaring of geloof hierin is! Het mag ook als een mythe gezien worden. Het is dat wat u wilt!

Op de Pleiaden schijnen de lichtwezens te zijn. Deze lichtwezens zijn helend, de zuiverheid is intens. In sommige meditaties staat daar de Tempel van Shambhala, een prachtige tempel waarin tijdens de meditatie reizen helende energie ervaren kan worden. Deze lichtwezen zijn zo zuiver dat zij telepathisch lijken te zijn. Zij voelen en helen.

Er wordt gefluisterd dat de Regenboogkindertjes rechtstreeks van de Pleiaden geïncarneerd zijn. De grote ogen, het telepathisch zijn, het willen vrede stichten, het kunnen doorgronden van de mensheid het zijn opvallende eigenschappen die vergelijkbaar zijn met deze lichtwezen. Ook het puur zijn, soms lijken er geen andere levens te zijn geweest, dan het huidig leven en dat van de Lichtwezens. Wat ook bijzonder is dat de Regenboogkindertjes zulke wijze opmerkingen kunnen maken. Ook de vraagstellingen zijn diep doordacht.

De Pleiaden daar zouden de lichtwezens dus zijn.

De Pleiaden zijn ook een groep sterren.

De Pleiaden

De namen van deze sterren corresponderen voor een deel met de namen uit de mythe. Hoe opvallend is het dat er ook een ster Maia genoemd is. Zou het toeval zijn? Denk maar eens aan de Maya kalender. Het volk de Maya’s waren gericht op de astrologie. Steeds meer wordt duidelijk hoeveel invloed de standen van de planeten en sterren heeft op de aarde.

Er zijn ook bepaalde inwijdingen die te maken hebben met de Pleiaden maar ook met de Maya’s.
Deze zeven inwijdingen behoren toe aan de 7 zusters van de Pleiaden:
K’anchaq Qoto – Alcyone,
Ñawi Qoto – Maya,
Puriq Qoto – Asterope 1 en 2,
Tarpuq Qoto – Taygeta,
Munay Qoto – Celeano,
Llankay Qoto – Electra en
Yllari Qoto – Merope.
terwijl de laatste 2 inwijdingen/blessings toe behoren aan:
Mama Qoto – Pleione en
Kuraq Qoto – Atlas.

Dit zijn niet dezelfde als de Munay Ki inwijdingen. Overigens is de auteur van dit blog met beide inwijdingen niet bekend! Wel met andere inwijdingen evenals met meditaties gericht op de Pleiaden en Lichtwezens.

In een blog kan helaas iets niet worden ervaren. Toch zijn er vele dusdanig mee bekend of ervaren dat het zeker de moeite waard is om er eens een kijkje naar te nemen.

Medium Esther