Paragnost Eddie en Consulenten

Zoveel pijn

Zoveel pijnZoveel pijn ondanks dat je zelf gekozen hebt de relatie te verbreken. Je zou denken, dat als je er voor kiest de relatie zelf te verbreken, dat het dan een opluchting zou zijn. Niets is minder waar. Vaak hebben diegene die de relatie hebben verbroken, nog meer pijn dan degene die achterblijft.

We denken vaak dat het precies andersom is. Maar diegene die de knoop doorhakt, heeft daarvoor vaak er alles voor over gehad om van de relatie een succes te willen maken. Heeft zichzelf er voor de 100% voor gegeven, alleen de ander gaf geen krimp, bewoog niet mee. Had de bereidheid niet in te zien, waar zijn eigen aandeel zat.

Het enige wat dan rest, zegt een medium van Paragnost Eddie, is de relatie verbreken. Maar dat gaat vaak met zoveel hartzeer gepaard. Want dit is helemaal niet wat de persoon wil en voor ogen had. Sterker nog, die wilde van de relatie iets moois maken.

Tel daarbij op dat die vaak ook met twijfel rondloopt, heb ik hier wel goed aan gedaan, had ik misschien nog dit of dat moeten proberen of doen. Hier wordt vaak over gebeld met ons. De vraag wordt dan gesteld, heb ik er goed aan gedaan de relatie te verbreken?

Als je het vanuit blinde woede en een boze emotie hebt gedaan, nee. Maar heb je het weloverwogen gedaan en voor je gevoel er alles aan hebt gedaan, ja. Dat je daarna veel pijn en verdriet hebt en een berg twijfels is heel logisch.

Maar als je de balans opmaakt, geeft een paragnost van Paragnost Eddie aan, zul je zien, dat je veel te veel hebt gedaan. De ander had schijnbaar niet de juiste liefdeshouding om op een juiste wijze te laten zien, voor jou te willen gaan.

Maar wat is dat dan moeilijk zeg, om die knoop door te hakken. Vandaar ook een gesprek met een cliënt die het even niet meer weet en dan graag daarover van gedachten wilt wisselen. Het is ook niet allemaal niks.

Deze cliënt was nog niet zover om de relatie te verbreken, wilde weten, wat is wijsheid en daar zijn wij voor mediums en paragnosten van paragnost Eddie. We gaan dan niet kijken naar wat de cliënt ziet.

Een medium en paragnost kijken anders. Die kijken door de boodschappen heen. Dat vinden cliënten heel fijn, want zo haal je de emoties er vanaf en schets je ene helder beeld van de ander en waar ze samen staan.

Juist door niet in te gaan op de emoties, merk je als medium of paragnost dat een klant weer overzicht krijgt over de situatie. Een helder beeld weer kan zien. Wat nodig is om zelf gedegen keuzes te kunnen maken.

Want een goed spiritueel medium of paragnost gaat niet zeggen wat een cliënt moet doen. Daarmee ontneem je die zijn persoonlijke groei en levenslessen. En ook het maken van eigen keuzes, die in het wel of niet voortzetten van een liefdesrelatie enorm belangrijk zijn.

Ondanks dat je er zelf voor kiest, kan de pijn van het verlies enorm zijn. Het “vechten” voor de relatie vergt zijn tol enerzijds, het niet tot een succes kunnen maken anderzijds. En daarbij het gevoel van leegte, verlies en twijfel of je er goed aan hebt gedaan.

Zorgt voor deze immens heftige pijn, waar je doorheen komt en in gaat zien dat je de juiste keuze destijds hebt gemaakt.