Paragnost Eddie en Consulenten

Medium consulenten

Bij een paragnost, medium, consulenten kun jij terecht voor een persoonlijk gesprek. Hier kun je alles bespreken wat je bezig houdt. Een paragnost, medium of consulent is gespecialiseerd in het doorgeven van boodschappen van overleden dierbaren en/of het geven van advies en inzichten.

Wanneer je een afspraak maakt met een paragnost, medium of consulent weet je niet wat je kunt verwachten. Je hebt vast wel een beeld in je hoofd hoe het zal zijn, maar dit is vaak niet realistisch. Een paragnost, medium of consulent is namelijk een gewoon mens net als jij en ik. Zij hebben ook hun eigen kennis, wijsheid en ervaring. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat een paragnost, medium of consulent niet alles weet. Zij zijn wel in staat om door middel van hun gave contact te leggen met een andere wereld en/of boodschappen door te geven.

Medium consulenten

Wat is een ervaren medium precies?

Een top medium of paragnost kan aan jou dus boodschappen overbrengen en jou helpen met het geven van antwoorden en inzichten. Dit kunnen zij omdat een ervaren medium of paragnost beschikt over paranormale gaven. Door deze paranormale gaven kan een ervaren medium buitenzintuiglijke waarnemingen doen en jou op deze manier helpen.

Een ervaren medium kan verschillende spirituele gaven hebben. Zo kan een paragnost helder voelend zijn, helderwetend, helderhorend, helderziend of helderruikend. Naast deze gaven is het ook mogelijk dat een spirituele coach gespecialiseerd is in bepaalde onderwerpen of methoden die gebruikt worden tijdens een consult.

De gaven van een spiritueel coach

Het is dus mogelijk om met een ervaren medium in contact te komen die heldervoelend is. Bij een heldervoelend medium is het zo dat zij bepaalde emoties, energie en/of gevoelens kunnen voelen. Een heldervoelend medium is dus in staat om emotionele informatie op te pikken van een ander. Het kan hierbij gaan om emoties die zichtbaar zijn, maar ook emoties die niet zichtbaar zijn. Een helder voelend medium kan tijdens een consult bijvoorbeeld aanvoelen hoe jij je voelt of wat er speelt in jouw leven.

Een andere gave die een ervaren medium kan hebben is de gave van helderhoren. Een helderhorend medium is in staat om stemmen, geluiden en/of muziek waar te nemen die voor anderen niet hoorbaar zijn. Deze geluiden kunnen afkomstig zijn vanuit een andere wereld of dimensie, maar ook uit het astrale vlak. Een helder horend medium kan tijdens een consult dus boodschappen doorgeven die afkomstig zijn van geesten of andere wezens.

Naast de gave van helder voelend en helder horend zijn, is het ook mogelijk dat een ervaren medium de gave van helderwetend heeft. Bij een helderwetend medium is het zo dat zij bepaalde dingen weet die voor anderen niet waarneembaar of logisch zijn. Een helder wetend medium is dus in staat om informatie waar te nemen die voor anderen onzichtbaar is. Deze informatie kan afkomstig zijn vanuit het onderbewustzijn, maar ook vanuit andere bronnen. Een helder wetend medium kan tijdens een consult dus boodschappen doorgeven die afkomstig zijn van het onderbewustzijn of andere bronnen.

Een helderziend medium is een medium dat in staat is om dingen te zien die voor anderen niet zichtbaar zijn. Een helderziend medium is dus in staat om beelden, symbolen en/of energieën waar te nemen die voor anderen onzichtbaar zijn. Deze beelden, symbolen en/of energieën kunnen afkomstig zijn vanuit het onderbewustzijn, maar ook vanuit andere bronnen. Wanneer een medium helderziend is kunnen zij jou helpen met eerlijk advies over de toekomst.

Een helder ruikend medium is een medium dat in staat is om geuren, smaken en/of kleuren waar te nemen die voor anderen onwaarneembaar zijn. Een helder ruikend medium is dus in staat om geuren om te zetten in boodschappen of kunnen hierdoor vragen beantwoorden. Dit gebeurt door de natuurlijke link tussen geur en emotie. Een helderruikend medium kan jou dus helpen met het verkrijgen van inzicht door middel van geuren.

Wat is dan een allround medium?

Naast het feit dat een medium of paragnost helder voelend, helderwetend, helderhorend, helderziend of helderruikend kan zijn is het ook mogelijk dat een spiritueel coach beschikt over meerdere paranormale gaven. Zo zijn er mediums/paragnosten die heldervoelend en helderwetend zijn, ook kan iemand juist een helderhorend en heldervoelend medium zijn.

De combinatie van meerdere gaven zorgt er voor dat een medium/paragnost meer inzicht kan geven in een bepaalde situatie. Een allround medium is dus in staat om op verschillende manieren contact te leggen met het onderbewustzijn of andere bronnen van informatie.

Naast het feit dat de mediums/paragnosten diverse gaven kunnen hebben is het zo dat zij tijdens een gesprek ook verschillende methodes kunnen gebruiken om jou te helpen. Dit is bijvoorbeeld kaarten leggen of koffiedik kijken. Dit maakt het ook mogelijk dat een ervaren paragnost/medium sterk gespecialiseerd is in bepaalde onderwerpen.

Een medium als luisterend oor of relatie coach

Een medium kan jou een luisterend oor bieden. Soms kan het heel fijn zijn om met een spirituele coach te praten over zaken die jou dagelijks bezig houden. Dit helpt jou om je problemen vanuit een ander perspectief te bekijken en kan jou helpen met het verkrijgen van inzicht.

Een medium is ook geschikt als ervaren relatie coach. Dit komt door het feit dat zij in contact kunnen komen met je gidsen of overleden dierbaren. Zij kunnen jou dus helpen met het oplossen van problemen door middel van communicatie met jouw gids(sen). Bovendien zijn zij in staat om gevoelens van andere te voelen. Een liefdes coach kan jou daarom helpen met relatie problemen, karmische relaties of andere situaties die in jouw relatie voorkomen.

Een ervaren relatie coach of een luisterend oor helpt jou om situaties anders te bekijken en op deze manier tot nieuwe inzichten komen. Dit kan helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

Een consult om te spreken over overledenen

Betrouwbare mediums zijn soms ook in staat om contact met een overleden dierbare te maken. Dit kunnen zij door op verschillende manieren contact te leggen met jouw overleden dierbaren. Dit kunnen zij doormiddel van gebruik maken van hun helderziendheid, maar ook door het stellen van vragen aan het onderbewustzijn.

Wanneer een medium contact legt met jouw overleden dierbaren is het mogelijk dat er beelden, symbolen en/of energieën waarneembaar zijn voor het medium. Het is ook mogelijk dat het medium een boodschap door kan geven van jouw overleden dierbaren. Een consult met een betrouwbare medium is dan ook een goede mogelijkheid om te spreken over overledenen.

Een gesprek over de toekomst met top mediums

Een medium of ervaren paragnost kan contact maken met gene zijde. Dit houdt in dat zij in contact kunnen komen met jouw spiritueel gids. Op deze manier is het mogelijk om vragen te stellen aan je spiritueel gids en op deze manier inzicht te krijgen over bepaalde situaties.

Wanneer een medium contact legt met jouw spirituele gids kan dit leiden tot een toekomst voorspelling. Hiermee krijg jij handvaten mee om je voor te bereiken op situaties dat in de toekomst mogelijk gaat afspelen. Een toekomst voorspelling van een sterk medium/paragnost geeft jou adviezen hoe je het beste kan reageren op bepaalde situaties.

Mediums kunnen ook jou helpen met het vinden van antwoorden op vragen die in je leven spelen. Wanneer je bijvoorbeeld twijfelt over een bepaalde studiekeuze of carrière switch is het mogelijk om dit te bespreken met een medium. Een sterk medium zal dan contact leggen met je spirituele gids en deze vragen stellen. Op deze manier ontvang jij advies van een spiritueel therapeut vanuit het perspectief van je spirituele gids.

Healing door een medium/paragnost

Een gesprek met onze consulenten kan jou ook helpen door middel van healing. Een energetisch healer is iemand die blokkades in het energieveld van een ander kan opheffen. Dit doet hij/zij door middel van het sturen van helende energie. Wanneer je last hebt van bijvoorbeeld angsten of depressieve gevoelens is het mogelijk dat er sprake is van een negatieve energie in jouw lichaam. Een energetisch healer zal dan contact maken met deze energie en deze vervangen door helende energie. Op deze manier kan je lichaam weer gaan functioneren zoals het hoort.

Ook een reiki master kan jou helpen met het oplossen van problemen door middel van helende energie. Reiki is een Japanse healing methode die gebruik maakt van de levensenergie (Chi/Qi/Prana). Wanneer je last hebt van bijvoorbeeld stress of burn-out is het mogelijk dat je energie niet optimaal stroomt door jouw lichaam. Een reiki master helpt dan om deze energie weer optimaal te laten stromen. Dit doet een reiki master door middel van het plaatsen van zijn/haar handen op bepaalde plekken van het lichaam.

Een gesprek met een energetisch therapeut, een reiki master of een andere vorm van heling kan jou helpen met het oplossen van problemen. Het is dan wel belangrijk dat je kiest voor een therapeut waar jij je prettig bij voelt.

Een kaartlegging voor antwoorden en inzicht met een heldervoelend medium

Een medium, paragnost of ervaren kaartlegster kan voor jou ook kaarten leggen om antwoorden te krijgen op levensvragen. Dit kan door lenormand kaarten, tarot kaarten of engelen kaarten.

Lenormand kaarten zijn een oude manier van kaarten leggen waarbij er 36 kaarten gebruikt worden. Deze kaarten zijn afgeleid van spelkaarten en hebben een eigen symbooltaal. Door deze symbooltaal is het mogelijk om inzicht te krijgen in relaties, werk, geld en andere levensaspecten.

Tarot kaarten zijn een andere manier van antwoord krijgen op levensvragen. Bij tarot wordt er gebruik gemaakt van 78 kaarten waarvan 22 majeure arcana genoemd worden. Deze majeure arcana staan voor de grote thema’s in het leven. Tarot is dan ook een goede manier om inzicht te krijgen in de grote lijnen van je leven.

Engelen kaarten zijn een andere methode die kan worden ingezet voor het krijgen van antwoorden op levensvragen. Deze kaarten zijn afkomstig uit de engelse cultuur en zijn daarom ook erg geliefd in engelstalige landen. Engelen kaarten worden gebruikt om advies in te winnen van de engelen die rondom ons aanwezig zijn.

Een goed medium, paragnost of kaartlegster kan voor jou een nauwkeurige kaartlegging doen met engelen, tarot of lenormand kaarten zodat jij de antwoorden en inzichten krijgt die jij nodig hebt.

Wat is nog meer mogelijk?

Naast kaartleggen, een reiki master, luisterend oor of een relatie coach is het mogelijk dat een medium/paragnost nog meer methoden gebruikt tijdens een consult voor antwoorden. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat een medium/paragnost gebruik maakt van het automatisch schrift. Dit is een methode waarbij het medium/paragnost in contact treedt met jouw hogere zelf of een andere spirituele gids en deze gids schrijft dan via het schrift een boodschap voor jou.

Het is ook mogelijk dat een medium/paragnost een foto reading uitvoert. Dit helpt jou met het krijgen van inzicht door middel van een foto die jij aan het medium/paragnost geeft. Een fotoreading kan helpen bij relatieproblemen, werkproblemen en andere levensproblemen.

Een trance medium is iemand die in staat is zich te verplaatsen in de energie van een ander persoon of dier. Dit kan erg handig zijn wanneer je contact wilt maken met een overledene of wanneer je hulp nodig hebt bij het oplossen van problemen.

Een goed medium of paragnost is gespecialiseerd in een of meerdere van deze methodes en zal altijd kijken bij de huidige situatie wat voor jou het beste werkt.

Hoe kun je in contact komen met een medium/paragnost?

Een heldervoelend, helderwetend paragnoste of medium kun jij op verschillende manieren contacteren. Het is mogelijk om met een intuïtief gesprekspartner in contact te komen via de e-mail. Hier kun je terecht voor een anoniem consult of voor een fotoreading. Een andere mogelijkheid is om met een paragnost of medium te spreken via de chat. Online bij Paragnost Eddie vind je een chat waarbij je kunt chatten met onze consulenten.

Wanneer jij liever telefonisch contact opneemt met een ervaren paragnost is dat ook mogelijk! Je vind een paragnost boxnummer online die je kan bellen om op deze manier in contact te komen met consulenten en antwoorden te krijgen op de vragen die jij hebt.

Start vandaag nog een consult!

Je kan op ieder gewenst moment op de dag, op iedere gewenste plek een consult starten met een van onze consulenten. Zorg er voor dat jij een goed gevoel hebt met de consulent met wie jij een gesprek start, zodat jij het meeste uit het consult kan halen.

Kies voor een liefdes coach, een paragnoste met mystieke lenormandkaarten of een reiki master die jou kan helpen! Onze vind je precies welke gaven en methoden een medium/paragnost heeft om jou te helpen.