Paragnost Eddie en Consulenten

Healing….Healing….Healing….

healingHealing….Healing….Healing….  Healing…betekent per definitie:   Helen ‘ Heel worden ‘

Er zijn zovele vormen van healing dat menigeen het bos door de bomen niet meer ziet, of is het de bomen niet meer door het bos zien…maar soit. Dit spreekwoord kent wel iedereen, veronderstel ik.

Omdat er steeds meer vormen van healing komen opduiken, wordt ons vaak de vraag van onze cliënten voorgelegd: ‘ welke healing is nu eigenlijk dé beste ‘.

Goeie vraag….welke healing is nu eigenlijk dé beste….een vraag waarop ik het antwoord schuldig blijf, want ik heb hier geen flauw idee van, wat de beste healingsvorm kan zijn.

Mijn antwoord hierin hou ik graag neutraal, en laat iemand liever zelf de keuze maken op basis van duidelijke informatie.
Ik vind niet dat dit aan ons is om te oordelen over healingsvormen, maar helaas zien we het toch nog eens gebeuren dat er nogal oordelen en vooroordelen worden gevormd door collega’s, wel onder het mom dat iedereen vrij is en tegelijk duidelijk tussen de regels laten doorschemeren dat andere healingsvormen toch maar oppervlakkig zijn, te aards, niet zo spiritueel is enz….

Spirituele hoogmoed….één van de grootste valkuilen van hen die pretenderen de enige echte ware healingsvorm te beoefenen en ondertussen alles wat er reeds is, afdoen als….minder efficiënt.

universumIs het nu net datgene wat wij aan mensen meegeven….zelf ook op onderzoek uitgaan en beslissen wat goed aanvoelt?
Is het nu net datgene wat wij aan mensen meegeven niet langer afhankelijk te zijn van goeroes die zo eventjes in spiritland denken dé enige juiste ware spirituele waarheid te bezitten?
Is het nu net datgene wat wij zelf niet doen: oordelen over collega’s hun kennis, hun vaardigheden, hun eigen mooie bewustwordingsroute, en iedereen naar waarde te schatten?

Is de ene healing nu echt ‘ spiritueler ‘ of meer geleid door Helpers, Healers, Meesters…..terwijl alles in wezen Eén is en alles uit één en dezelfde Bron komt?

Hoe kan dan de ene healingswijze méér spiritueel zijn dan de ander, wat voor triestige aanname is dit, en dit in de Nieuwe Tijd, waar we allen zoveel voor elkaar kunnen betekenen en van elkaar kunnen leren…als de bereidheid er maar is open te staan en gelijkwaardigheid  als één van de belangrijkste Nieuwe Tijdswaarden te leven, niet enkel in woord, maar ook in de gedachte?
Vertellen dat je de ander vrijlaat en tegelijk de dubbele boodschap uitzenden dat het ander toch maar ‘ zo zo ‘ is, doet mensen vaak twijfelen en vind ik evenmin eerlijk, noch zuiver.

helende handAlles wat je doet, met kennis van zaken, met inzicht, met een grote dosis liefde voor de mens, het dier, de plant, voor alles wat leeft, heeft de ondersteuning en begeleiding van onze Engelen en allen die aanwezig zijn bij het gebeuren.

En of het nu Reiki is, Shamballah, Reconnection Healing, Soul Body Fusion, Healingswijzen vanuit de Aquariusmystiek, Healing met de Engelen.en de nog zoveel talloze healingsvormen die er zijn en terug naar het heden worden gebracht ( oude healingstechnieken uit Atlantis en Lemurië) ….je maakt als healer altijd aanspraak op het zelfgenererend en – genezend systeem van de mens die jou het vertrouwen geeft, hetgeen niet impliceert dat iemand daadwerkelijk geneest, afhankelijk van het proces waarin iemand vertoeft….het fysieke lichaam heeft een heel aparte en unieke geschiedenis en soms is dit een lang geleden bevroren geschiedenis.
Is dat even het verschil van in een healingsproces te staan? Niet als de genezer, dan wel het instrument te zijn?

Maakt dat nu een verschil voor jou, te weten dat healers niemand genezen, maar alle goddelijke werkinstrumenten gebruiken die voor elk wezen, mens of dier, de juiste manier is en dit op elk moment weer anders kan verlopen?

lijnenWil je weten wat het best bij je past, op dit moment?
Ga een gesprek aan met iemand die je objectieve informatie geeft, alle tips en handvatten waar je zelf kan lezen hoe een healingsvorm kan inwerken, wat je mag ‘ verwachten ‘, en maak dan jouw keuze.
Een keuze die je vandaag maakt kan ook door de tijd heen veranderen….maar wat we wel mogen meegeven: jij bent diegene die vanuit jouw bewustzijn mag deelnemen aan jouw healing….wij zijn slechts het instrument waarin God ( of hoe je het ook wilt noemen) ons leidt.

Ik las ‘ toevallig ‘ in een artikel dat het niet nodig is om nog bewijzen van resultaten op foto’s neer te zetten….dat is eigen aan het oude paradigma, de oude tijd, Vissentijdperkgedachten.

Vertrouwen en de bereidheid je volledig open te stellen voor diepzielhealing is het belangrijkste, en onder welke vorm jij dit kiest…dat mag jouw Ziel beslissen.

© Engelenmedium Mieke

www.miekecoigne.com