Paragnost Eddie en Consulenten

Lees voor je belt of gaat chatten

Lees voor je belt of gaat chatten eerst de algemene voorwaarden

Lees voor je belt of gaat chatten eerst de algemene voorwaarden.Helaas begrijpen of willen sommige klanten het niet begrijpen dat de consulenten op de lijnen van Eddie.eu allemaal eigen baas zijn. Met het begrip eigen baas bedoelen wij dat consulenten echt zelf verantwoordelijk zijn voor de consulten en healings die zij betaald geven aan de klant, die gebruik maakt van de diensten van de websites van Eddie.
Om het nog makkelijker uit te leggen consulenten werken allemaal als ZZP-er op onze bel/chat lijnen en huren als het ware een box. Ondanks dat zij een box huren en als ZZP-er op mijn lijn werken, hebben zij zich wel aan regels te houden. Doen zij dit niet, dan krijgen zij ook echt een waarschuwing. In het ergste geval zal de samenwerking stopgezet worden!!

Natuurlijk zijn er weleens klanten die niet tevreden zijn of klachten hebben die ik niet weg kan nemen en zelfs mij als oplichter weg zetten. Dit soort klanten zitten bijvoorbeeld te wachten op een ex, die al lang en breed samen met zijn nieuwe liefde een leven heeft opgebouwd. De klant hoopt dan op een leugen en blijft in een lage energie hangen. Een soort roes met diep weggestopte gedachte in zijn/haar achterhoofd en wetend dat deze ook eigenlijk verder moet gaan met zijn/haar leven.

Worden ze dan naar een poosje eindelijk wakker en komen zij erachter dat het sprookje een nachtmerrie is dan is het medium de schuldige en zelfs een oplichter. In het ergste geval word ik ook meegenomen als oplichter, terwijl de klant toch op zijn minst de algemene voorwaarde had kunnen lezen.
Ondanks dat ik niet verantwoordelijk ben, zal ik met alle zorg opletten of consulenten die werken op de lijnen hun werk naar behoren doen.
Als een voorspelling niet uitkomt heeft dit niets met oplichting te maken. Het medium voelt/hoort/ziet etc. op het moment dat de klant het medium belt en het medium zal vanuit wat deze ziet/hoort/voelt etc. zijn/haar consult geven.

Geen medium is gelijk
Ook hoor ik weleens: Nu heb ik meerdere mediums gebeld en krijg verschillende antwoorden op mijn vragen. Geen medium is hetzelfde. Kijk naar de bekende tv serie het 6de zintuig. Het zijn allemaal toppers. En zoals iedereen heeft kunnen zien allemaal verschillend in het antwoorden op vragen. De ene keer sloegen sommigen de plank mis en een andere keer waren ze top. Deze werden toch ook niet afgeschilderd als oplichter?

Natuurlijk kan ik mij voorstellen dat als een klant een consult heeft gehad en de voorspelling komt niet uit, dat de klant dan teleurgesteld is. Heel vervelend. Maar moet de lijneigenaar de samenwerking dan maar stoppen met het medium? Moet de lijneigenaar het medium straffen?

Beste klanten, een medium is ook een mens. Als een voorspelling niet uit komt, is dat geen fout van het medium. Het medium vertelt de klant wat deze op dat moment doorkrijgt.

Lees voordat je naar een consulent belt of gaat chatten de algemene voorwaarden. Als wij met zijn allen ons hieraan houden, dan hoeven wij elkaar niets te verwijten!!