Paragnost Eddie en Consulenten

Laura’s vragenronde met Eddie Frenay

paragnost eddieLaura’s vragenronde
met Eddie Frenay

Vandaag een interview met Eddie, 56 jaar, Ram en de eigenaar van verschillende (waaronder internationale) chat- en bellijnen, zoals onder andere Paragnost Eddie & consulenten, Top-Paragnosten en ParagnostenChat. Gewoon eens leuk om iets meer over deze man te weten te komen, toch?

Veel leesplezier gewenst, reacties zijn welkom!
Hartelijke groet,
Laura (box 23 Paragnost Eddie & consulenten, box 07 Top-Paragnosten)

“Volgens mijn kaartenlegging kun jij heel creatief denken, ben jij een dierenliefhebber, houd jij over het algemeen voet bij stuk, kun jij wantrouwig zijn, lukt het jou niet altijd goed om afstand te nemen van jouw werk, ben jij ongeduldig, kan jij slecht tegen onrecht, en ben jij gul (soms misschien te gul). Zo, een heel lijstje. Heb ik nu een beetje Eddie Frenay omschreven? Wat klopt hiervan wel en wat klopt er niet?”

“Je bent een goed voorbeeld met betrekking tot de mediums die te vinden zijn op onze lijnen. Alle punten kloppen.”

“Eddie, wat vind jij leuk aan je werk? En wat niet?”

“Met de lijnen en alles eromheen ben ik 24/7 met liefde bezig. Niet leuk vind ik dat sommigen denken dat alles vanzelf gaat en dat er zoveel haat en nijd in de wereld is.”

“Wat houdt voor jou spiritualiteit in, geldt dit ook voor jouw partner?”

“Door de groei en vooruitgang van de lijnen en alles er rondom heen hebben wij zelf te weinig tijd gehad om ons de tijd te gunnen voor meditatie, paragnosten en het werken met energieën. Hier gaan mijn vriendin en ik straks wel meer tijd voor vrij maken.”

“Wat zijn jouw sterke punten?”

“Ik ken geen stop als ik met de lijnen bezig ben. Ook de betalingen elke maand doe ik zelf en ik wil de medewerkers niet te lang laten wachten op hun verdiensten.”

“Wat doe jij als je boos wordt?”

Geen commentaar!

“Waar word jij heel blij en gelukkig van?”

“Als je 22 jaar lang vies, smerig en zwaar lichamelijk werk hebt gedaan dat niet altijd even makkelijk was en je hebt nu spirituele hulplijnen met fantastische medewerkers, een lieve vriendin en een lelijke bulldog. Wat kan een mens dan nog gelukkiger maken?”

“Wat zou jij in de politiek veranderen als jij daarvoor de kans kreeg?”

“De miljoenenbedrijven die gematst worden en weinig belasting betalen moeten aangepakt worden. Je ziet in Afrika nog steeds dat er mensen sterven van de honger en dorst. Als men olie en gasbuizen kan plaatsen van de ene naar de andere kant van de wereld, dan moet een waterleiding toch een makkie zijn. De voedselbank vind ik niet verkeerd, wel dat de regering eraan mee gewerkt heeft dat voor de grote crisis iedereen maar gemakkelijk kon lenen en veel te duur huizen kon kopen. Hierdoor staan nu nog veel huizen onder water en hebben veel mensen schulden. De wijsneuzen op televisie weten te vertellen dat de mens er zelf voor getekend heeft. Degenen die dat zeggen zijn in mijn ogen de grootste boeven, want laten wij nu eerlijk zijn. Als een financieel adviseur, een gewone man, alles leuk voorspiegelt dan vertrouwt de man er toch op dat het goed zit. Nee! We zijn echt belazerd door de banken en kapitalisten. In mijn ogen de grote boeven.”

“Waar kan jij voor worden wakker gemaakt?”

“Helaas, nergens voor. Ik ben blij dat ik slaap..”

“Wat is jouw doel met betrekking tot de toekomst?”

“Een paragnost kan nooit voor zichzelf voorspellen. Daarbij is het hard werken om up-to-date te blijven. Ik hoop dat ik dit mooie werk nog lang mag voortzetten.”

“Hoe ziet het ideale plaatje eruit voor jou en jouw partner over tien jaar?”

“Mijn vader is maar 65 jaar oud geworden en mijn moeder 66 jaar oud. Ik ben van 1961. Tien jaar is nog zover maar toch ook heel dichtbij. Ik hoop dat het paranormale, via de bellijn, dan ook nog erg actief is en ik daar ook nog bij mag horen.”

“Heb jij een voorbeeld? Is er iemand die voor jou als een goed voorbeeld kan dienen?”

“Ik vind dat je geen mediums met elkaar moet vergelijken. Sommigen zitten weleens op één lijn, maar echt gelijk? Zo zie ik dat ook met bellijnen. Geen bellijn is gelijk. Nee, ik zou geen voorbeeld kunnen noemen.”

“Is er een advies wat jij met regelmaat aan iemand geeft?”

“Toen ik net begon met mijn bellijn had ik een vaste klant. De man belde vele malen per dag. Hij vertelde dat ik mij geen zorgen om zijn geld hoefde te maken. De man surfte het hele internet af en zag dat sommige consulenten op wel drie of meer andere bellijnen werkten. De man vertelde dat dit geen goede consulenten konden zijn en dat hij deze ook niet ging bellen. Een consulent moet speciaal zijn en alleen op die ene bellijn te vinden zijn en niet op het hele internet. Dat vond ik een goede gedachtegang van de man. Dit geef ik dan ook meestal door aan de nieuwe aanmelders.”

“Is er als laatste nog iets wat jij zelf kwijt wil? Over wie zou jij graag willen lezen volgende keer?”

“Eigenlijk zijn mijn partner en ik best saai. We zijn vooral alleen met onze bellijnen bezig. We gaan dan ook straks wat meer met onze spiritualiteit doen. Ik geef de pen door aan Margret box 79.”