Paragnost Eddie en Consulenten

Laura’s vragenronde met Arlette

medium ArletteLaura’s vragenronde
met Arlette

Vandaag een interview met Arlette, 36 jaar, sterrenbeeld weegschaal en chatconsulent bij www.paragnostenchat.nl en www.mediumsenparagnosten.nl.

Veel leesplezier gewenst, reacties zijn welkom!
Hartelijke groet,
Laura (box 23 Paragnost Eddie & consulenten)

“Arlette, volgens mijn kaartlegging ben jij een harde werker, trouw, zelfbewust, hooggevoelig, creatief, meestal charmant (!), blijf jij over het algemeen liever wat op de achtergrond, scoor jij hoog qua intuïtie, is jouw doorzettingsvermogen een sterk punt maar ook soms jouw valkuil en ga jij het liefst zelfstandig te werk.
Waar ben jij het mee eens en waarmee niet?”

“Dat klopt. Ik ben gevoelig, en ik treed nooit op de voorgrond. Hard werken doen denk ik alle zelfstandigen wel, en ja, soms zou je willen dat je jezelf door 10 kon delen ;). Ik doe alles het liefst op mijn eigen manier en liever vandaag dan morgen. Ik ben trouw aan de mensen van wie ik houd, en zal iedereen helpen die open staat om te groeien. Intuïtie is bij iedereen in dit vak sterk ontwikkeld, maar elk mens heeft het, alleen heeft de één geleerd er beter naar te luisteren, dan de ander.”

“Wat vind jij leuk aan je werk? En wat niet?”

“Wat ik leuk vind aan dit vak is dat het is wie ik ben, ik help mijn hele leven al mensen, ook in mijn omgeving en zal dat blijven doen. Het is mijn roeping. Maar wat vooral erg ontroerend is, als je iemand écht mag raken en helpen. Dat zij eindelijk zich begrepen voelen en verder kunnen. De meeste mensen zijn eenzaam omdat het leven als oude ziel vaak zwaar en eenzaam is en dan heb je een gelijkgestemde ziel nodig, die even met je meekijkt, mee voelt. Die je confronteert, wakker schudt, en troost. Minder leuk is dat mensen denken dat wij geen personen zijn, geen recht hebben op een privéleven en dag en nacht klaar moeten staan. Dat wij de hele dag op onze roze wolk zitten en geen moeilijkheden ervaren. Terwijl elke oude ziel een heleboel ellende meemaakt en dit ook de bron is waaruit wij putten, waardoor we mee kunnen voelen, om anderen te helpen. Wij zijn die weg óók gegaan. Het vervelendst is het als mensen je op een voetstuk gaan plaatsen. Wij zijn niet meer of minder dan een ander en niet meer dan een doorgeefluik. Onze waarheid is niet de algehele waarheid, uiteindelijk moet je zelf met je intuïtie aanvoelen wat waar is voor jou. Als het niet klikt met een medium dan is dit niet de persoon die op jouw niveau zit.”

“Doe je naast dit werk ook nog andere werkzaamheden?”

“Ik heb mijn eigen webshop in edelsteensieraden, kristallen en new age artikelen (www.crystalwebshop.nl). Ook heb ik al meer dan 16 jaar mijn eigen praktijk. Ik ben Reiki Master, Engelenhealer en edelsteentherapeut. Ik heb vroeger veel Reiki cursussen gegeven met mijn partner en tweelingziel. Nu werk ik vooral op afstand via chat (wegens tijdgebrek) en doe ik veel inwijdingen en healing op afstand. Verder heb ik voor veel internationale sites gewerkt en help ik Eddie Frenay met het screenen van de buitenlandse mediums.”

“Wat is jouw grootste uitdaging op dit moment?”

“Mijn grootste uitdaging is om voldoende rust in te plannen voor mezelf. Als je een eigen bedrijf en praktijk hebt dan blijven klanten je dag en nacht mailen. Ik werk ook internationaal, dus is het soms echt even belangrijk om weg te gaan bij de pc en volledig te ontspannen. Temeer omdat wij ook een heel druk sociaal leven hebben en veel familie ondersteunen.”

“Wat maakt dat jij een goede dag hebt, wat laat jou lachen?”

“Een goede dag is een dag waarop alles lekker loopt, je mensen blij mag maken en ze écht geholpen hebt. Maar een goede dag is ook een dag met vrienden, familie, samen delen, lachen en eten. Ik gebruik ook veel humor in mijn consulten, omdat het innerlijke kind mag blijven spelen en humor veel blokkades los kan maken. Humor maakt het leven draaglijker.”

“Met welk gedrag van de mens heb jij het meeste moeite?”

“Met egoïsme, mensen die denken dat de hele wereld om hen draait. Met mensen die continu het slachtoffer uithangen en niet doorhebben dat zij daarmee hun eigen kracht uit handen geven.”
“Wat zou jij doen als jij twee miljoen zou winnen?”
“Geld aan goede doelen geven, vooral ten behoeve van de natuur, dieren en kinderen. Investeren in mijn bedrijf en een wereldreis maken met mijn partner.”

“Wat vindt kennelijk zo’n beetje iedereen leuk, behalve jij?”

“Dat bestaat niet Laura, ik ken geen mensen die allemaal hetzelfde leuk vinden haha ;). Maar wat mij het meest irriteert is het sociale media gebeuren. Als je op een verjaardag zit en iedereen zit op zijn telefoon, ik vind het onbeschoft. Echt communiceren is moeilijk geworden voor mensen. Daarbij is het een verslaving en ze hebben het geeneens door.”

“Is er een advies wat jij met regelmaat aan iemand geeft?”

“Altijd het welbekende advies, waar álles op neerkomt: Houd van jezelf! En zet jezelf op de eerste plek. Zeker als je veel zorg moet dragen voor anderen, je partner, gezin, familie, vrienden, klanten, dan is het nóg belangrijker tijd aan jezelf te besteden. Want als jij instort, kun je anderen ook niet meer helpen. Maar houden van jezelf komt neer op eigenwaarde en zodra je leert echt van jezelf te houden dan heb je geen anderen meer nodig als opvulling in je leven. Dan ben je niet meer continu op zoek, maar tevreden en gelukkig met wie je bent. Mensen die van jou houden, zullen jou dan ook accepteren zoals jij bent.”

“Is er als laatste nog iets wat jij zelf kwijt wil?”

“Wat ik kwijt wil aan alle klanten is dat er maar één ding is waar zij echt op kunnen vertrouwen en dat is hun eigen intuïtie. Volg altijd je hart, je onderbuikgevoel. Ga ook niet op zoek naar het gevoel van continu ‘gelukkig zijn’. Het bestaat niet, je kunt enkel geluksmomenten hebben. We leven in dualiteit op aarde en dus horen goede en minder goede dagen erbij. Accepteer dit en dan zal je een stuk minder strijd ervaren. Bedankt Laura, voor het mooie werk wat jij neerzet.”