Paragnost Eddie en Consulenten

Ziener Kim, inzicht in de toekomst

medium kimZiener Kim, inzicht in de toekomst. Ze is al een tijdje zichtbaar als ziener op de spirituele hulplijn van Paragnost Eddie. Ziener kim, te vinden onder boxnummer 78. Wat is een ziener? Dat is iemand die buitenzintuiglijke waarnemingen kan doen.

We gebruiken in de spirituele wereld voor de naam ziener, ook wel helderziend of een waarzegger. In vroeger tijden werd de naam profeet ook gebruikt voor een ziener. Kim kan dus buiten de zintuigen, als horen, zien, proeven, voelen waarnemingen doen.

Om die reden kan ze dus ook, want die ziet ziener Kim, voorspellingen voor jouw toekomst doen. Wel zo handig, als je ergens in vastgelopen bent en wel heel graag zou willen weten hoe het verder zich zal gaan ontwikkelen.

Bij het zien maakt Kim, als medium en paragnoste ook gebruik van diverse kaartleggingen. Ze kan voor jou de Lenormand kaarten leggen. Maar ook maakt ze gebruik van de engelen kaarten en de Godinnen kaarten.

Daarnaast heeft ze naast helderziendheid nog meer spirituele eigenschappen en dat helderhorendheid en heldervoelendheid. Waar je bij ziener Kim ook voor terecht kunt is pendelen. Ze heeft dus aardig wat mogelijkheden op spiritueel vlak om jou bij te staan, bij al je vraagstukken waar je mee zit.

Ziener Kim kan ook een krachtige behandeling op afstand geven, oftewel, als jij met blokkades zit, dan kan Kim jou helpen, bij het opheffen van deze blokkades, door middel van een behandeling op afstand.

Vaak gebeurt dat gelijktijdig bij een spiritueel consult. Tijdens de kaartleggingen, het invoelen van Kim op jouw toekomst. Datgene wat ze waarneemt, aan jou doorgeeft. Dat zul jij voelen in je energie. Die wordt rustiger, en als energie rustiger wordt, wordt die krachtiger.

Dat ziener Kim echt iets kan met toekomstvoorspellingen, waarbij ze gebruik maakt van buitenzintuiglijke waarnemingen, blijkt wel uit de reviews die onder haar boxnummer 78 terug te vinden zijn.

We l daar bijvoorbeeld. Kim, kanjer, toppertje, jouw voorspellingen. Ik geloof ze lang niet altijd, maar je hebt telkens gelijk. Ik blijf bij je terugkomen voor je wonderlijke voorspellingen. Die ik met verbazing zie gebeuren.

Zelfs als je er zelf niet meer in gelooft, kan ziener Kim zomaar zien dat er toch wonderen kunnen gebeuren. Ze blijft er ook altijd heel rustig en nuchter onder. Want al denk je dat je ex echt niet meer terugkomt, zelf en Kim ziet het wel gebeuren.

Dan gebeurt het dus ook en zo moet ik echt eerlijk zeggen. Kim je blijft mij verbazen met je bijzonder voorspellingen. Waar Kim ook goed in is, mensen terug in hun eigen kracht te zetten. Totaal verloren vinden ze ziener Kim op de website van Paragnost Eddie.

Allen verbaasd over de voorspellingen die Kim doet, maar ook over de inzichten die ze meegeeft, de verhalen die ze vertelt. Het ongelooflijk goed kunnen invoelen op iemand zijn situatie. Hiermee geeft ze vertrouwen.

En vertrouwen geeft een mens kracht!