Paragnost Eddie en Consulenten

Zelf – Liefde

zelf liefdeHet ontbreekt op Aarde aan Zelf Liefde waardoor de mensheid het leven op Aarde door lijden en angst gecreëerd heeft tot een onveilige plaats.

De grootste wond van onze moeder Aarde die ons elke dag draagt, voed en alles bied wat wij mensen nodig hebben om te leven in plaats van te overleven is het gebrek aan Zelf Liefde.

Als onze Ziel vanuit de bron zich incarneert in het lichaam waar wij mensen in wonen is het vervuld van Zelf Liefde. Totdat we geprogrammeerd worden door onze opvoeders, familie en de omgeving.

Zelden horen we dat we goed zijn zoals we zijn. Vrijwel altijd moet er van alles bijgeschaafd worden normen en waarden, wetten, regels, geloofsovertuigingen en de programma’s van de mensen uit de nabije omgeving worden aan ons opgedrongen.

Als een kind afleert van zichzelf te houden en de wereld te verkennen zonder allerlei opmerkingen, aanmerkingen, straffen en belonen, regels en wetten dan krijg je het resultaat wat we nu op Aarde overal tegenkomen. Mensen die niet van zichzelf houden, die gevormd zijn door hun omgeving. Mensen die de Aarde en andere mensen letterlijk de vreselijkste dingen aandoen.

De sleutel tot magie en het beleven van het Aardse Paradijs begint bij te houden van jezelf! Houden van jezelf ontstaat door te voelen met je hart wat is goed voor mij?

Kijk jezelf de eerste 12 minuten na dat je wakker bent geworden aan in de spiegel en zeg:

“Ik hou van je!” of streel jezelf liefdevol en zeg:  “Ik hou van je!,  God wat hou ik van je!”

Mensen bestaan voor 80% uit water dus wat je zegt en denkt resoneert heel krachtig. Naast het hardop zeggen: “Ik hou van je!” kun je op je lichaam schrijven “ik hou van je, liefde, mooi en alle liefdevolle woorden die je maar kunt bedenken.

De kracht van het woord is groot en zo verdubbel je het effect.

Omdat mensen snel vervallen in oude patronen zoals mopperen, klagen, zichzelf en andere de schuld geven, schelden, negatief denken en ga zo maar door is het belangrijk er een spelletje van te maken. Hoe veel woorden kan ik op mijn lichaam schrijven? Zonder dat iemand het ziet. Hoeveel liefdevolle woorden kan ik de hele dag door tegen mezelf zeggen zacht en hardop? Hoe kan ik elke dag een visualisatie van mezelf als de liefdevolste persoon die ik ken mooier maken?

Dus door je te verplaatsen in je geliefde (droom)partner die smoorverliefd op je is.

Kijk eens door de ogen van de ander wat ervaar en voel je als je smoorverliefd bent en projecteer het op jezelf. Schrijf jezelf liefdesbriefjes, maak een liefdesdagboek kortom doe al die dingen die je zou doen als je smoorverliefd was op iemand anders dan jezelf.

Voor het slapengaan neem je de dag door en wees dankbaar voor het lichaam waar je in woont voor de liefde die je voor jezelf hebt gevoeld en visualiseer weer dat je smoorverliefd bent op jezelf zo ga je de hele nacht in met een beeld en gevoel die zich nestelt in je onderbewustzijn.

Succes verzekerd! Niet gelijk na een paar dagen het onderbewustzijn heeft zeker 30 dagen nodig om een nieuwe gedachte, gewoonte, geloofsovertuiging eigen te maken.

Uit een liefdevol hart,