Paragnost Eddie en Consulenten

Zachiël is de Engel van de maand september

Zachiël is de Engel van de maand septemberEngel Zachiël is de heersende engel van Venus en het sterrenbeeld Weegschaal. Zachiël verleent absolute immuniteit voor vergiften en betoveringen.

Indien er sprake is van wanhoop kunt u Zachiël om bijstand en hulp vragen mogelijk door middel van gebed of anderszins.
Wanhoop, kritiek en oordeel kan dan vervangen worden door overgave, liefde en dankbaarheid.

Zachiël beïnvloed werk en zorgt voor evenwicht, eventueel voor keuzes die in het werk gemaakt mogen of moeten worden. Het kan helpen om een kwarts edelsteen bij je te dragen of bij het werk neer te zetten.

Eventuele boodschappen kunnen via de dieren gans en ezel komen. Dat wil zeggen dat je ze in het echt tegen kan komen. Maar ook op een afbeelding, een droom, een visualisatie etc.

Indien een overdenking nodig is, of nodig wordt gevonden, zou het kunnen helpen om onder een palmhout of een tak van palmhout de energie te voelen in combinatie met de energie van Zachiël.

Uitspraken van filosoof en wijsgeer Plato zouden kunnen worden opgezocht, om eens te spiegelen en te overdenken wat er belangrijk is. Waarom er bepaalde zaken in het leven gebeuren. Hoewel er niet altijd een waarom te vinden is, kan de overdenking en spiegeling meer duidelijk maken. Dat wil zeggen dat het soms een totaal ander antwoord of inzicht tevoorschijn komt dan dat waarom gevraagd is.
Waarschijnlijk .. is dat inzicht belangrijker!

De planeet Venus correspondeert met de vrijdag. De planeet Venus staat veelal voor een vrouwelijke energie. Voor liefde, harmonie, vriendschappen en meer op gelijkwaardig niveau. Ook voor verleiding en begeerte. Verbinding en samensmelten. Ervaringen op alle zintuigen; zien, horen, voelen, reuken, proeven …

Proeven of een proef afleggen, ondergaan? Beide zijn menselijke zintuigelijke ervaringen waarbij u engel Zachiël om hulp mag vragen.

Indien waarheid in liefde verankert is, zal eenwording met het zelf in combinatie met het vragen naar hulp dat aantrekken wat nodig is. Ruimte en tijd zijn daarbij geen vast omlijnde zaken.
Alles komt op het juiste moment op de juiste plaats. Vertrouwen hierin is altijd lastig maar toch … het komt.

Mogelijk zijn er blokkades op de juiste inzichten, het kan dan zijn dat u twijfelt of u het wel ‘waard’ bent of iets in die trant.

Iedereen heeft waarde, iedereen mag ontvangen zolang het evenwicht aanwezig is.

De lessen deze maand kunnen als donderslag bij heldere hemel komen. Daar is niets mis mee, het geeft duidelijkheid. Daar waar nu precies de inzichten nodig zijn.

Zeker indien het gaat om jaloezie, afgunst welke richting ook uit. Vraag engel Zachiël om hulp. Waar komt het vandaan? Wat is de intrinsieke waarde? Wat is de excentrieke waarde? Wat gebeurt er? Wat kan men er van leren? Welke inzichten zijn er ontstaan?

Vraag engel Zachiël om bijstand in het hier en nu. Vraag engel Zachiël om bijstand in de toekomst.

Medium Esther.