Paragnost Eddie en Consulenten

Wat zijn Orbs?

orbsPer definitie kunnen we stellen dat elke orb een duidelijke zichtbare manifestatie is van een spiritueel wezen dat energie stuurt en/of een boodschap en vormt een sleutel tot je bewustzijn. Elke orb dat je kan waarnemen vertelt je een verhaal, bij het kijken/ bekijken/ laten indalen van de energie van een orb, krijg je op één of andere manier een spirituele ‘ download ‘.

Bij het waarnemen van een orb ( of lichtbol) nemen o.a. engelen de kans om iemand te benaderen, tenminste als de waarnemer dan ook openstaat.
Orbs laten zich zien als een cirkel en zijn vaker te zien via foto’s, voornamelijk als degene die de foto’s maakt, een bepaald bewustzijn heeft.  Het doet er eigenlijk niet toe of je helderziend bent…de belangrijkste sleutel is: een liefdesbewustzijn ontwikkeld hebben, met je hart openstaan.

Betekent dit nu als er geen orbs op een foto te zien zijn, spirits niet aanwezig zijn?
Neen, want spirituele wezens zijn echt overal, er zijn altijd engelen en spirits aanwezig bij een huwelijk vb.

Het volstaat om je hart open te stellen, je bewustzijnsniveau hoog te houden, niet willen intellectualiseren, rationaliseren en analyseren, verplaats je eenvoudig bewust in je hart naar engelen ( of elementalen) en vraag hen liefdevol om zich te laten zien op een foto…je zou nog eens verrast kunnen zijn van het resultaat.

=Soms is er nogal eens wat verwarring rond de vraag of de orbs die worden gezien op een foto echt of onecht zijn.
Het is eenvoudig: je kan geen foto maken van onechte orbs..alleen soms kunnen mensen het zien ervan wel eens een verkeerde interpretatie geven. Spelingen van het licht, regen, stof kunnen ook leiden tot een schijnbare ‘orb ‘ en het gebeurt ook wel eens dat iemand zichzelf en andere mensen wil bedotten door zelf de boel te manipuleren.

Een spirituele orb is een spirituele orb en bevatten altijd een spirituele frequentie met een boodschap of mooie energie.
De vraag is dan natuurlijk hoe je weet of je te maken hebt met een orb of niet: stem je af op wat je ziet, voel de energie…ga hiermee oefenen en probeer je ego er niet tussen te plaatsen.
Engelenorbs zijn meestal rond en op het moment dat ze actief energie uitzenden, veranderen ze van vorm ( ze worden dan vaak langer…)

Zoals je kan lezen kunnen verschillende kleuren en ook vormen waargenomen worden, er zijn zoveel dimensies met allemaal verschillende frequenties en deze bepalen welke kleur en welke vorm en orb kan aannemen.
Elke engel, aartsengel, elementaal, spirit heeft een eigen unieke kleur en vorm omdat deze een individueel doel en eigen trilling heeft. De kern van elke orb is geconnecteerd met de Bron en creëert pure zuivere goddelijke energie.

De gelaagdheid van orbs zijn herkenbaar door hun concentrische ringen,, de buitenste ring is beschermend, en bij die frequentie is het mogelijk om een foto te nemen van een orb.
Buiten de buitenring ligt zijn aura, die jouw aura aanraakt en hierdoor wordt het mogelijk je af te lijnen op de orb, boodschappen, healende energieën te ontvangen.

Op de vraag of er ook orbs zijn die schade/ kwaad kunnen berokkenen is het antwoord duidelijk: Neen.

Soms zien mensen gezichten verschijnen in een orb…kan dit? Ja,spirits van overgegane mensen zijn ook in orbs te zien, omdat deze op een hogere frequentie vibreren dan de onze.

Elke orb is een zichtbare manifestatie en gift van een spiritueel wezen, een gift dat we mogen ontvangen in dankbaarheid.

Medium Mieke