Paragnost Eddie en Consulenten

Waarzegster Madelein, al 30 jaar legt zij de zigeunerkaarten

Waarzegster MadeleinWaarzegster Madelein, al 30 jaar legt zij de zigeunerkaarten. Als er een een kei is op het waarzeggers vlak, is het waarzegster Madelein wel. Zeis een tijdje afwezig geweest, wegens ziekte op de website van Paragnost Eddie, maar inmiddels is ze af en toe weer beschikbaar. Tot vreugde van een grote schare vaste bellers.

Regelmatig werd er een berichtje door een cliënt geplaatst om waarzegster Madelein, te vinden onder boxnummer 53 op de spirituele hulplijn Paragnost Eddie, een warm hart onder de riem te steken. Ze wordt node gemist.

Maar zoals gezegd, vandaag was ze weer even aanwezig en online en is ze constant in gesprek. Niet gek, zo’n 30 jaar legt ze met heel haar hart en ziel de zigeunerkaarten voor al haar bellers en dat zijn er veel en doet ze uitspraken en toekomstvoorspellingen die altijd uitkomen.

Ze kan je helpen met persoonlijke vraagstukken en met zakelijke vraagstukken. Ze geeft aan, zo’n 3 maanden goed vooruit te kunnen kijken en jou dus met de legging van de zigeunerkaarten een goed toekomstprognose te kunnen geven.

30 jaar legt ze deze kaarten al en niet zonder succes. De cliënten van Paragnost Eddie zijn gek met waarzegster Madelein, ze heeft zoveel spirituele expertise. Haar hele leven is ze al eigenlijk in dit vak bezig. Want waarzeggers kaarten leggen is gewoon een vak!

Daarnaast staat waarzegster Madelein klaar met een healing voor jou. Haar handenopleggingen op afstand werken helend. Menigeen heeft dit reeds beaamd. Ze heeft, zoals ze zelf aangeeft, helende handen.

Met haar helende handen heeft ze zowel mens als dier goed kunnen helpen. Ze behaalt er hele goede resultaten mee. Een healing op afstand door Madelein is zeker aan te raden. Zeker als je verdriet hebt, pijn, het zelf even niet meer weet.

Ze is als een rots in de branding voor menigeen. Haar voorspellingen voor de aankomende 3 maanden zijn zeer secuur. Soms zelfs tot op de dag door haar doorgegeven. Als je met iets wordt geconfronteerd, wat heftig is en je hebt er vragen over. Dan wil je graag weten waar het naartoe gaat.

Waarzegster Madelein kan je hier heel fijn bij helpen. En dat blijkt ook wel uit alle reviews die ze in de loop der jaren op haar eigen profielpagina bij paragnost Eddie gekregen heeft. Ze is goud deze vrouw, valt er te lezen.

Ze heeft een ongelooflijk lieve benadering, dat op zich geeft je al rust en vertrouwen. Ze geeft je niet altijd een goede uitkomst, maar als je haar na een maand of 3 opnieuw consulteert, kunnen de kaarten ineens volledig anders zijn geschud.

Dan kan het zomaar zijn, dat je allergrootste wens wel in de kaarten zichtbaar is. En dat ze gelijk heeft. Dan was het een kwestie van iets de tijd geven en Madelein geeft dat ook altijd aan. Dat een voorspelling op een gegeven moment kan wijzigen.

Logisch, de mens groeit in bewustwording. Als ergens tijd overheen gaat, kan iemand ineens naar een situatie volledig anders kijken. Madelein ziet alles zo overduidelijk en ze heeft altijd gelijk. Ze is een kanjer van een medium op deze spirituele hulplijn van Paragnost Eddie.