Paragnost Eddie en Consulenten

Waar leef je nou eigenlijk voor?

Waar leef je nou eigenlijk voor? Geheid dat je die vraag al eens een keer, of meerdere keren in je hoofd verzuchtend hebt gesteld. Elke dag is hetzelfde, opstaan en dan mag je hopen dat je een goede nachtrust hebt gehad.Waar leef je nou eigenlijk voor? Geheid dat je die vraag al eens een keer, of meerdere keren in je hoofd verzuchtend hebt gesteld. Elke dag is hetzelfde, opstaan en dan mag je hopen dat je een goede nachtrust hebt gehad. Vaak denk je dan al direct aan alles wat er voor die dag op de planning staat.

Dat kan je al laten verzuchten, zo geen zin in. Maar ja, we moeten voort, de plicht roept. Welke plicht roept er? Maar daar staan we op geen enkele manier bij stil. We gaan, douchen, aankleden, alles snel snel, want ja, die nachtrust, had voor jou wel veel langer mogen duren.

Wanneer ben ik toch eens een keer zorgeloos, verlang zo naar niets. Waar leef ik nou eigenlijk voor? Je bent niet de enige die zo denkt. Voor dat verdomde rotgeld, waar ik niet eens iets leuk van kan doen.

Elke dag sappelen om het voor elkaar te boksen en als ik dan een keer een vrije dag heb, die ook helemaal volstouw met alles wat is blijven liggen en dan ook denk, waar doe ik het eigenlijk allemaal voor.

Je doet wat je doet en je klaagt helemaal niet, diep van binnen weet je ook dat velen niet kunnen doen wat jij kunt doen. Maar toch, is dit nou het leven? Op zulke momenten gebeuren er dingen in een mens, die belangrijk zijn.

We stellen onszelf vragen over de zingeving van het leven. Nu zijn we gestart met de wijsheid, de groei. Die wij als spiritueel consulenten van Paragnost Eddie, de spirituele groei noemen. Elk leven heeft zingeving, en we komen daar op een gegeven moment allemaal een keer achter.

Vaak zet het leven de mens dan een keer goed stil. Die maakt een heftige gebeurtenis mee, als ziekte, een overlijden een scheiding. Alsof het door iets wordt geredigeerd. Dat is het ook, alleen zijn we niet zover, omdat te bevatten.

Zeker niet als je gelooft in een ziel, een spirit, een hiernamaals, of in het spirituele. De mens leeft zijn leven in eerste instantie zoals het hem is meegegeven en voorgedaan. Of hem dat gelukkig maakt, blij maakt, tevreden mee is, wordt in eerste instantie geen seconde over nagedacht.

Dat moment komt dus wel, zodra je met de zinnen in je hoofd bezig bent, waar leef ik eigenlijk voor. Weet je wat jee r eigenlijk mee zegt, geeft een paragnoste van paragnost Eddie aan. Wat zijn mijn waarden, wie ben ik eigenlijk. Waarom doe ik zo, zoals ik doe.

Dat is een moment waarop je op zoek gaat naar verdieping, je eigen oorspronkelijke bron. Voor veel mensen is dit een ver van hun bed show. Laat ij maar gewoon lekker mijn ding doen, ik vindt dat al meer dan genoeg.

Maar er zijn er ook velen die dan juist op zoek gaan. Ze gaan een een spiritueel consulent raadplegen. Inmiddels hebben ze dan zelf al in de gaten, dat ze zijn vastgelopen. Of zoals ze het noemen, stilstaan. Op een rotonde aan het rondjes rijden zijn.

Weet je, niemand anders kan jou zingeven. Dat kan alleen ieder voor zichzelf. Jouw zingeving hangt af van jouw waarden. Die je jezelf toebedeeld. Wel is het zo dat we niet voor niets op een gegeven moment het roer volledig om kunnen gooien.

Dan vind je je bron terug, waarin je vuur zit, nu weet je hoe je dat kunt laten branden. Passievol sla je in alle vrijheid van denken, zoals je hebt geleerd te denken, dat denken aan de kant. Nu ga je voor jezelf, zoals jij het leven wilt leven. Nu weet je waarvoor je het doet.